14 Mart 2014 Cuma

İLETİŞİM KONULARINA DİKKAT!


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Açıklık bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Kimliğimizi, bireyselliğimizi saf ve net bir berraklıkta ortaya koyarız. Ruhsal Dünya’mızın ‘ayna’ misali karşıya yansıması şeklinde tezahür eden bir süreçtir. Bizi üzen, sıkan, daraltan, manipüle eden kişi ve ortamlardan uzaklaşırız. Skandalların ortaya çıktığı bir süreçtir. Çünkü, Güneş tüm gerçeklerin üzerine doğarak karanlığın aydınlığa çıkmasına sebep olur. Gizli, saklı hiçbirşey kalmaz.

Ay/Satürn 90’lık açısı gerilim, gecikme, daralma ve kısıtlanmışlık hissi verecektir. Depresif ve karamsar hissedebiliriz. Aslan-Akrep aksı baskılanmış pek çok duygunun derinden yüzeye doğru görünür hale gelmesine sebep olacaktır. Ya Sabır esması açıkça ortaya çıkacaktır. Bu noktada içinizde kalan, söylemek ve paylaşmak istediğiniz, hasıraltı ettiğiniz durumlar sizi zorlayabilir. Kin, bastırılmış öfke ve kızgınlıklar bu evrede aşikar olabilir. Dua, zikir, meditasyon, kundalini yoga bu evrede size yardımcı olacaktır. Ya Basıt, Ya Nur esmaları bu etkileşimi yumuşatacaktır.

Ay/Merkür 180’lik açısı iletişimde zorlanma etkisi yaratacaktır. Sözleşme, anlaşma, toplantı, görüşme, yazılı ve sözlü her türlü imzalı belge vs… gibi konularda yanlış anlaşılma, gecikme, zorlanma, tartışma etkisi ortaya çıkabilir. Burada DENGE yaratmak oldukça önemlidir. Aslan-Kova aksı bireysel alınganlık, öfke ve duygusallıktan uzak ZAN etmelere yol açılabileceğini gösteriyor. Bu açıdan Ya Fettah, Ya Nur esmaları dengeleme sağlayacaktır.

Ay/Mars 60’lık açısı hareket, enerji akışında dengelenme yaratacaktır. Aslan-Terazi aksı pasifize olmuş ilişkilere aktif bir hava katarak canlandıracaktır. Ya Vedud esması aktivasyonu enerji akışında denge sağlayacaktır.

Günün genel etkisi İLETİŞİM noktasında temkinli olmamızı söylüyor. İmzalı yada sözel her türlü konuyu başka bir zaman diliminde değerlendirmek hayırlı olacaktır. Elbette, acil bir karar verilmesi gerekiyorsa durumu detaylı şekilde değerlendirmek ve Allah’tan bu noktada ‘hayırdan hayır’ gelecek şekilde temennide bulunmak iyi olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin