26 Mart 2014 Çarşamba

CENNET DİLİ


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Güneş 60’lık açısı eril ve dişil enerjilerde dengelenme etkisi yaratacaktır. Rahman ve Rahim kuvvelerinin birbirlerine destek vereceği bu açısal görünümde kadın ve erkek ilişkilerinde olumlu etki yaratacaktır. Güneş, başarmak ve parlamakla ilgili tarafımız olduğuna; Ay, içgüdüsel isteklerimize işaret ettiğine göre BAŞARMAK İÇİN RUHSAL DESTEK göreceğimizi, azimli ve istekli olacağımızı söyleyebiliriz. İş ortamında patronumuzdan, evde babamızdan yada eşimizden destek göreceğimizi söyleyebilirim. Ayrıca, birinden bir şeyler istemek, ricada bulunmak için etkiler oldukça uygundur. Yüce Yaratıcımızdan dua, istek ve talepte bulunmanızı öneririm. Kova/Koç aksında meydana gelmesi harekete geçiren, enerjik ve öncü bir ruhsal etki yaratacaktır. Müteşebbis, atılgan ve tuttuğumuzu kopartarak hayırlı işlere imza atacağımız etkiler var. Ya Malikül Mülki Zü’l Celal-i Vel İkram esma terkibini zikretmenizi öneririm.

Ay/Uranüs 60’lık açısı ani gelişen olumlu durumlara işaret ediyor. Kova/Koç aksı sosyal mecrada ortaya çıkacak sürpriz bir duruma işaret ediyor olabilir. Kollektif bir gezegen olan Uranüs’ün etkileri genel üzerinde ortaya çıkacağından toplumsal dengenin genel enerji atmosferi üzerinde uyum getireceğini söyleyebiliriz. Şaşırtıcı, mutluluk verici sürpriz durumlara hazırlıklı olun.

Merkür/Jüpiter 120’lik açısı iletişim konularında uyum, denge ve ahenk enerjisinin yüksek olacağını gösteriyor. Ağzımızdan çıkan Kelam Rabb’in sesi olacak, hayırlara vesile kelimelerin bir araya gelmesiyle CENNET DİLİ’ni konuşuyormuş gibi HUŞU içinde olacağız. Diliniz ŞAFİ, sözünüz KELAM, Rabb VEKİL’iniz olsun… Dua edin, istek ve taleplerinizi dile getirin çünkü bu etkileşim CENNET KAPISI’nı aralayabilir… Alemlerin Rabbi olan Nur’ul Ala Nur’a Selam Olsun… Ya Muhsi, Ya Kelam, Ya Muid esmalarını zikretmenizi öneririm.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin