9 Şubat 2014 Pazar

ZİHNİMİZİ RAB ENERJİSİNE AÇALIM

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… İletişim, haberleşme ve yazışmaların artacağı etkiler var. Sosyal medyanın aktif olarak kullanılacağını söyleyebiliriz. Sinir sistemi hassaslaşabilir. Merkür Rx etkisiyle iletişimde aksilikler yaşanabilir. Mail, yazışma ve sözleşmelerinizi kontrol ediniz. Yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olun.

Ay/Güneş 120’lik açısı olumlu etkiler yaratacaktır. Kendimizi rahat bir şekilde ifade etme şansımız olacaktır. Kadın-erkek ilişkilerinde iyileşme gözlenebilir. Birisinden bir şey isteyeceksek uygun etkiler var. Etkin ve önemli kişilerin desteklerini görebiliriz. İşle alakalı atılım yapabilir, elde olan ve yarım kalan projeleri(Merkür Rx yeni işlere başlamıyoruz!) tamamlayabiliriz. İkizler-Kova aksı iletişim konuların ön plana çıkartacaktır. Yaratıcı işler, topluma genel anlamda fayda sağlayacak konular üzerinde beyin fırtınası yapmanızı öneririm. Din, tasavvuf ve şifa konularında sıradışı teknikler, size yardımcı olacak kişilerle karşılaşma şansınız olabilir. Rabb’in varlığını size hatırlatacak tesadüfi karşılaşmalara kalbinizi açınız… Allah’tan bir isteğiniz konusunda yardım istemek için sabah ve öğlen saatleri özellikle çok uygun etkiler var.
Ülke haritamız açısından bakarsak; gizli konular, hastaneler, hapishanelerle ilgili konuların gündeme geleceğiniz anlatıyor. Dedikodu ve can sıkıcı haberler duyabiliriz. Toplumsal bilinçaltı önemli değişim ve dönüşümlere sebep olacaktır. Konuşulmayan konuşulmaya başlayacaktır.
Ay/Mars 120’lik etkisi enerjimizi yükseltiyor. Atalet duygumuzu üzerimizden atarak harekete geçmek için uygun etkiler var. İkizler-Terazi aksı ilişkileri düzenlemek, iletişim kurmak ve sosyalleşme enerjisini hayat alanımıza getirecek. Bilgiyi paylaşma, yayma ve bütünün hayrına dua ve olumlu enerjileri evrene gönderelim. Egzersiz yapabilir, arkadaşlarınızla güç gerektiren sporlara yönelebilirsiniz.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin