16 Şubat 2014 Pazar

SÜREGELEN SORUNLARI TESPİT ve ŞİFA ZAMANI

Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… İşlevsellik ve çalışma dürtüsü yaşarız. Titizlik, detay ve mükemmeliyet önem kazanır. Ayrıntı ve detaylar her zamankinden daha çok kafamızı meşgul etmeye başlar. Eleştirel yaklaşım yüzünden karşımızdaki kişileri yorabiliriz. Yaşam alanımızı düzenlemek, temizlemek için uygundur. Alışkanlık yapacak şeylere başlamak için uygun etkiler yoktur. Çünkü rutin olanla bağlantısı alışkanlığı BAĞIMLILIK haline dönüştürebilir. Aşırı mantık duygusallıktan uzak karar mekanizmasını çalıştırmak için uygun koşulları ortaya koyar. Yeme, içme düzeni önemlidir. Midemizi rahatsız edecek yiyeceklerden uzak durmakta fayda var. Sebze ve meyve ile beslenmek, bitkisel ürünler kullanmak yarar sağlayacaktır. Bağırsak hassasiyeti fazladır.
 
Ay/Jüpiter 60’lık açısı iyimser bir duygu durumu yaratacaktır. Bolluk, bereket ve şans enerjisi yüksek etkiler var. Duygusal ve fiziksel şifa enerjisi yüksek etkiler müsait enerjiler mevcut. Başak-Yengeç aksı kökten, bilinçaltından veya ailevi düzlemden gelen sorunları keşfetmek, çözüme ulaştıracak yolları bulmak açısından uygundur. Başak enerjisiyle ‘bedeni’ şifa kanallarını açar. Bitkisel yada sıradışı şifa yollarını arayabilirsiniz. Ayrıca bilgiyi detaylı öğrenmek, seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek için uygun etkiler var.
 
Merkür/Mars 120’lik iletişim konusunda harekete geçmek, anlatmak istediğimizi açıkça ve net şekilde anlatabilmek için uygundur. Tam anlamıyla şöyle tanımlanabilir: KENDİMİ İFADE EDİYORUM! Bu etkileşimde tek bir uyarım olabilir; ANİ KARAR VERMEYİN ve GERGİNLİKTEN UZAK DURUN!
 
Ay/Pluton 120’lik açısı yeniden yapılandırma ve güçlü destekler açısından uygundur. Güç, enerji, duygusal anlamda bilinç düzeyinde yeniden yaratım enerjisi için müsait etkiler var. Başak-Oğlak aksı ‘süregelen’ bir bağımlılığın şifalanması etkisini yaratabilir. Net karar vermek, Rabb’in şifasını dilemek için uygundur. İşinizle alakalı yeni bir plan yapmak, yol ve yön çizmek için güçlü kişilerin desteklerini alabilirsiniz.
 
Ay/Venüs 120’lik aşk ve ilişkiler konusunda şanslı enerjileri hayat alanımıza getiriyor. Eğlenceli aktiviteler, sosyalleşme ve keyifli zamanlar geçirmek için uygun etkiler var. İlişkimizde devam eden, ‘süregelen’ sorunları konuşarak, huzurlu ve sevgi dolu bir etkileşimle çözüme ulaştırabiliriz.
 
Günün genel etkileri Merkür Rx olması sebebiyle SÜREGELEN sorunların çözümü için uygun etkileri beraberinde getiriyor. Gökyüzü sonsuz şifa kapılarını açmış ve bizleri yardım etmek için yanına çağırıyor. Rab’in çağırısınız her an kalbimizde duymak, her an olana HAMD ETMEK ve TESLİMİYET içerisinde sonsuz sevgiye kanal olalım hem kendimiz hem bütünün hayrına…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin