28 Şubat 2014 Cuma

SIKILIYORSAN SEBEBİ VAR; KALDIR BAŞINI GÖĞE BAK!

Ay halen Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.
 
Ay/Satürn 90’lık açısı engellenmiş, yorgun, bitkin ve karamsar bir ruh hali verecektir. Depresyona meyil edebiliriz. Bu etkilerin hepsi ‘sorun var’ sinyalidir. Zira sorunun kaynağını bularak dönüştürme şansımız vardır. Bizi üzen, zorlayan, sıkan her türlü durum ve konu aslında tekamül etmemiz gereken bir duruma işaret eder. Sadece farkına varmak gerekir!
 
Üzüntü, sıkıntı, daralma hatta daha ilerisi depresyon durumları ruhsal alemde alamadığımız işaret ve uyarıların fiziksel alemde tezahürüdür. Sorunları çözmek adına beynin bir nevi devrelerini kısa süre dinlenmeye almasına benzetebiliriz. Zira bu evrede kendimizi sıkmak, darlanmak, hayata küsmek yerine daha çok dış aleme açılmalı, sorunlarımızın çözümü adına adım atmalıyız. Hiçbir şey yapamıyorsak sahilde yağmur, çamur demeden yürüyebilir yada uzun süredir aramadığımız bir dostumuz veya yakınımızı arayabiliriz. Hayat her zaman MUTLULUK’tur. Ayağımıza takılan taşlar sadece mutluluğa giden yolda dikkatin dağılmasına mani olmak amacıyla Rabb’in aracılarıdır. Satürn bu aracıların en ağır ağbisi, zorlusudur. Ödülü ise: MUTLAK BAŞARI ve MUTLULUKTUR! Vedud ve Basıt esmaları bu evrede size yol arkadaşlığı yaparak gönlünüze ferahlık verecektir.
 
Ay/Mars 120’lik harekete geçme, kararlılık ve enerjik bir yapı verecektir. Zira işin içine Mars girdiğinde ‘umursamaz’ ve ‘cengaver’ bir davranış modeli ortaya çıkacaktır. Kova-Terazi aksı ilişkiler noktasında hareketli zamanlar yaratabilir. Ani kararları ertelemenizi öneririm. Bu etkileşim ani karar vermeye müsait olmasına rağmen uygun bir zaman dilimi değildir. Bu Marsiyen enerjiyi spor ve egzersiz yapmak için kullanmanızı öneririm. Böylece ruhsal sıkıntı, daralma ve kısıtlılık enerjisini ‘olumlu’ yönde değiştirebilirsiniz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin