24 Şubat 2014 Pazartesi

İLİŞKİLER TEMASI ve BİLİNCİN ŞİFALANMASI

Yükselen yöneticisi Mars’ın 12.evde yerleşmesi sebebiyle gizli konular, bilinçaltı dönüşüm, rüyalar, değişim ve şifalanma enerjisi yüksek durumlar ortaya çıkacaktır. Terazi Burcu’nda yerleşmiş olması sebebiyle İLİŞKİLER kanalıyla gerçekleşecek bir sürecin takip edileceğini görüyoruz. İLİŞKİLER TEMASIYLA ÖLÜM VE BİLİNCİN ŞİFALANMASI bu haftanın ana başlığı olabilir. Zira Kuzey Ay Düğümü’de bu noktada BOLLUK ve BEREKET enerjisini aşikar edecektir.
 
-AY DÜĞÜMLERİNİN YER DEĞİŞTİRMESİ İLE İLGİLİ MAKALEM ÇOK YAKINDA SİZLERLE OLACAKTIR-
 
ASC’nin modern yöneticisi Pluton’un 2.evde hareket etmesi maddi konularda yeniden yapılanmayı beraberinde getirecektir. Zira Jüpiter’le karşı karşıya gelmesi sebebiyle maddi harcamalarda beklenmedik durumları ortaya çıkartabilir. Aşırı harcamalardan kaçınmakta fayda var. Yeteneklerimizi maddi kaynakları arttırma noktasında açığa çıkartmak gerekiyor.
 
Güneş/Neptün/Khiron kavuşumu 4.evde yerleşerek aidiyet ve emniyette olma noktasında yine BALIK enerjisi sebebiyle ŞİFALANMA yaşanacağını gösteriyor. Ev, aile konularında RAB’in şifa enerjisini açığa çıkarttığını söyleyebilirim. Uzun süredir ‘özel’ hayatta meydana gelen emniyetsizlik duygusunun yerini EMNİYET, GÜVEN ve HUZURLU bir enerjiye bırakacaktır. Bu BIRAKMAK elbette sizin FARKINDALIK ölçüsünde KABUL ve TESLİMİYET enerjisine geçtiğiniz oranda rahat olacaktır.
 
Dönüşüm enerjisi hepimize hayatı YORUMLAMAK ve YAPILANDIRMAK adına bir şans veriyor. Bunu değerlendirmek kişisel yeteneklerimizi kabule geçtiğimiz ölçüde rahat şekilde ortaya çıkacaktır.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin