7 Şubat 2014 Cuma

HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR


Ay Boğa Burcu’nda hareketine halen devam ediyor… Sağlam, kalıcı ve ciddi kararlar almak için uygun etkiler var. Bütçe, finans ve ekonomik konularda karar alabiliriz. Para konusunda yatırım yapmak istiyorsanız etkiler çok uygun. Ay büyümekte olduğu için bolluk, bereket katlanarak artacaktır. İştahımız açılabilir, keyfe düşkünlük olabilir. Tembellik ve hareketlerimizde yavaşlık oluşabilir. İnatçılık ve sabitlikten kaçınmakta fayda var. Somut ve gerçekçi işlere başlayabilirsiniz. İştah kontrolü yapmakta fayda var, kilo almaya çok müsait etkiler var. Boğaz ve boyun bölgemizde hassasiyet oluşabilir, temkinli olalım. Kulaklarımızı korumakta fayda var. Ay Boğa Burcu’nda olduğundan evlilik, söz ve nişan için adım atılabilir. İlişkinizde gelecek kararları alabilirsiniz. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Köklü gıdalar tüketmenizi öneririm.

Ay/Satürn 180’lik açısı gecikme, durgunlaşma ve endişeli duygulara işaret ediyor. Boğa-Akrep aksı boğaz, boyun ve tiroid hastalıklarına sebebiyet verebilir. Zira astroloğunuz Güçlü Metin şuan boğazları şişmiş vaziyette bu yazıyı sizlere yazıyor. Lafı gelmişken tüm hastalara acil şifalar dilerim. Konuya dönersek; Boğa-Akrep aksı kaynaklarda gecikmeler, ödenmemiş borçların aniden gün yüzüne çıkması, vergi, nafaka gibi konularda can sıkıcı, geciktirici etkiler yapacaktır. BENİM dediğiniz, sahip olduğumuza inanarak FİRAVUN enerjisini çektiğimiz herşeyi BIRAKIN! Bu aksın en olumlu kullanımı bu olurdu. Ayrıca, sevgi konusunda baskılanmış hissedebilir, pek çok şey için sahip olamadıklarınıza isyan edebilirsiniz. Bu evrede Ya Basıt esması çekmenizi öneririm.

Yunus’un ettiği aşağıdaki duayı ayrıca öneririm.

La ilahe illa ente Subhaneke inniy küntü minezzalimiyn

Öğlen saatlerinden sonra Ay Boşluğa gireceğinden yeni başlangıç, görüşme ve işler için uygun etkiler yok. Süregelen işlerinize devam edebilirsiniz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesiniz temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/


Dua ve Zikir hakkında detaylı bilgi için:

Sayın Ahmed Hulusi’nin ‘Dua ve Zikir’ kitabına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir.htm