21 Şubat 2014 Cuma

GÜÇ SENDE Mİ? ‘EVET’

Ay Akrep Burcu’nda hareketine devam ediyor… Bırakmak, dönüşmek ve değişim konuları hayat alanımızda ön planda olacaktır. Sezgilerin güçlenecek, duygular derinleşerek tutku noktasında dönüşüme uğrayacaktır. Bırakmak istediğiniz alışkanlık, duygu ve düşünceleri hayatınızdan çıkarabilir, yeni bir SİZ olarak hayata başlayabilirsiniz. Solan Ay enerjisiyle birlikte KENDİNİZE YENİ BİR SİZ yaratabilirsiniz. Derin bütünleşme arzusu, mistik konular, ölüm ve parapsikoloji konusunda ilgi ve algınız artabilir. Bağırsak, boşaltım yolları, anüs ve üreme organları hassasiyet kazanacaktır.
 
Ay/Satürn kavuşum ciddi, karamsar ve aşırı sorumluluk duygusu verebilir. Şüpheci ve güvensiz hissetmek mümkündür. Korktuğumuz konularla yüzleşmemiz için uygun etkiler var. Akrep enerjisi derinde olan durumların açığa çıkması için uygun koşulların oluşmasına yardımcı olacaktır. Olayların iç yüzünü anlamak, kavramak için sezgilerimize güvenmeliyiz. Geçmişten gelen, hayat alanımızda bizi yoran ve üzen durumlarla yüzleşerek bırakmak ve şifalandırmak için bu etkileşim oldukça uygundur.
 
Ay/Pluton 60’lık güçlü kendi gücümüzü keşfedeceğimiz etkileri hayat alanımızda hissediyoruz. Bu etkiyi güçlü, otorite sahibi kişilerden gelecek destekler ve iç gücümüzü keşfetmek anlamında kullanabiliriz. Akrep-Oğlak aksı eskiden gelen alışkanlık ve bağımlılıkları dönüştürmek anlamında ciddi destek verecektir. Bu etkileşim diyete başlamak, kötü bir alışkanlığı bırakmak için çok uygundur. Rutin kalıpların dışına çıkacak İRADE kıuvvesi açığa çıkacaktır.
 
Ay/Merkür 90’lık iletişim konularında aksaklık yaratacaktır. Yazılı ve sözlü anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler noktasında sorunlar ortaya çıkabilir. İnternet kanalıyla ulaştırmak istediğiniz mailleriniz ulaşmayabilir. Teknik aksaklıklar yaşanması olasıdır. Sizin sözleriniz yada karşı tarafın size söylediği sözlerde YANLIŞ ANLAMALAR ortaya çıkabilir. Akrep-Kova aksı sanal ve internet iletişiminde oluşacak teknik sorunlara işaret ediyor.
 
Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler noktasında destek göreceğimiz etkiler yaratacaktır. Uyum, ahenk ve denge ilişkilerimize yansıyacak, sosyal ve eğlenceli ortamlar yaratmamız kolaylaşacaktır. Zira sağlam temelli, ciddi ilişkiler kurmak noktasında akşam saatlerini kullanabiliriz. Akrep-Oğlak aksı ciddi kararlar temsil ettiğinden ilişkilerde önemli, sağlam adımlar atmak mümkündür.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin