14 Şubat 2014 Cuma

GERÇEK SEVGİYİ BULMANIZ DİLEĞİYLE…


Ay Aslan Burcu’nda hareketine devam ediyor… Dolunay’a doğru hızla yaklaşıyoruz. Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Güneş/Ay 180’lik gerilme, kutuplaşma etkisi yaratabilir. Eril-Dişil enerjilerde dengesizlik meydana geleceğinden ilişkilerde bozulma enerjisi ortaya çıkabilir. Yönetici, otorite pozisyonunda olan kişilerle sorunlar ortaya çıkabilir. Zıtlaşma, karşıtlık bu enerjinin dışa vurum şeklidir. İnatlaşma, karşı çıkma, gerilim yerine tevekkül ve teslimiyet enerjisini ortaya koymak doğru olacaktır. Bu enerji Rahman ve Rahim enerjisinin dengesizliği anlamına geldiğinden BÜTÜNLEŞME anlamı taşır. Bu iki esma zaten TAM ve BÜTÜNLÜK içerisindedir. Bizler yaşam gailesi içerisinde edindiğimiz yanlış inanç ve tecrübeler sonucu İKİLİK yaratırız. Bu karşıtlık BİR’LİĞİN farkına varmak için muhteşem bir şans verebilir. Örneğin; ters olan karşınızdaki değil çünkü karşınızdaki zaten SİZ’siniz! Bu bakış açısı EVRENSEL BİRLİK bilincine ulaşmak noktasında yardımcı olacaktır.

-Detayları yarın yayınlanacak olan DOLUNAY yazımda sizlerle paylaşıyor olacağım-

Ay/Satürn 90’lık sıkıntı, daralma ve gecikme hissi yaratacaktır. Endişe ve yetersizlik sebebiyle sebepsiz alınganlık, tartışmalar ortaya çıkabilir. Aslan-Akrep aksı ZAN etkisini çok fazla ortaya çıkartacaktır. Dolunay enerjisine doğru giderken Satürn etkisi sürekli tekrarlayan, düzeltmediğimiz yada görmezden geldiğimiz pek çok konuyu gün yüzüne çıkartacaktır. Aslan enerjisinin açıklığı ve Akrep’in dönüştürücü etkisiyle şifalandırıcı bir enerjiye kanal olacağını düşündüğüm bir etkileşim meydana gelecektir. Elbette, kolay bir etki değil… Yeniden yapılanacak bir BEN etkisi bazı şeylerin arkada kalmasına sebep olacaktır. Her bitiş bir başlangıçtır.

14 Şubat Sevgililer Günü’nüzü içten dileklerimle kutlarım. Etkiler sert, zorlayıcı ve yapılandırıcı bir enerji yaymakla birlikte gerçek SEVGİ tüm bu etkilere karşı sarsılmadan durabilir zira GERÇEK SEVGİ ise…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim...

Sevgiler,

Güçlü Metin