2 Şubat 2014 Pazar

EVREN YEPYENİ HEDİYE PAKETLERİ HAZIRLIYOR


Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor. Evrensel sevgi, bütünleşme ve merhamet temalarının ön planda olacağı günlerdeyiz. Dua, zikir, ibadet ve tefekkür için uygun etkiler var. İlahi olanla bütünleşme, görünmeyeni anlamlandırma ve soyut düşünebilme etkilerini yoğun şekilde hissedeceğiz. Bilinen herşeyin sonundaki FARKINDALIK enerjisini deneyimleyebiliriz.

Ay/Satürn 120’lik açısı sağlam, kalıcı işler ortaya çıkartmak için uygun etkileri sunar. Gökyüzünde dün akşamdan beri meydana gelen SU ÜÇGENİ hayalleri fiziksel alemde somut şekilde ortaya çıkartma yeteneği kazandıracaktır. Balık-Akrep aksı en derinde yatan istek ve dileklerimizi mucizevi bir şekilde yaşam alanımıza getirecektir.

Ay/Jüpiter 120’lik açısı ilahi iradenin koruma ve destek kapılarını sonuna kadar açacaktır. Bolluk, bereket ve şans enerjisini hayat alanımıza getirecektir. Su enerjisi sayesinde psikosomatik rahatsızlıklar, huzursuzluk ve bilinçaltı ve üstü sorunlara ŞİFA getirmesi olasıdır.

Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler anlamında ‘olumlu’ etkileri beraberinde getirecektir. Balık-Oğlak aksı geçmişten gelen sorunları ele alarak çözüm üretme noktasında destek olabilir. Aynı zamanda ilişkiyi YENİDEN YAPILANDIRMA desteği verecektir.

Gökyüzü TEMİZLİK ve ARINMA için elinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Hayatlarımızda YÜK ve AĞIRLIKLARI BIRAKMAYA NİYET ETMEK gerekiyor. Gelecek günlerde gökyüzünde çok önemli hareketlenmeler meydana gelecek zira bu etkiler hepimizin hayatında bitişler, yeni başlangıçlar yaratacaktır. Tüm bu enerjilere karşı korunmaz zırhı oluşturma çok önemlidir. Her zaman söylediğim gibi yaşanan olaylara verilen TEPKİLER çok önemlidir.

EVREN BUGÜNLERDE HEPİMİZE ÖZEL YEPYENİ HEDİYE PAKETLERİ HAZIRLIYOR. İSTEK VE DİLEKLERİMİZİ BIRAKALIM GİTSİN EVRENE… EN GÜZELİ, EN HAYIRLISI, EN MUHTEŞEMİ OLUYOR ELHAMDÜLİLLAH... OLUYOR ELHAMDÜLİLLAH... OLDU BİLE BİİZNİLLAH… ŞİFA OLSUN

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin