20 Şubat 2014 Perşembe

DUALARIN KABUL GÜNÜ… KABUL OLDU BİLE!

Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor… Bırakmak, dönüşmek ve değişim konuları hayat alanımızda ön planda olacaktır. Sezgilerin güçlenecek, duygular derinleşerek tutku noktasında dönüşüme uğrayacaktır. Bırakmak istediğiniz alışkanlık, duygu ve düşünceleri hayatınızdan çıkarabilir, yeni bir SİZ olarak hayata başlayabilirsiniz. Solan Ay enerjisiyle birlikte KENDİNİZE YENİ BİR SİZ yaratabilirsiniz. Derin bütünleşme arzusu, mistik konular, ölüm ve parapsikoloji konusunda ilgi ve algınız artabilir. Bağırsak, boşaltım yolları, anüs ve üreme organları hassasiyet kazanacaktır.
 
Ay/Güneş 120’lik açısı eril ve dişil enerjide dengelenme etkisi yaratacaktır. Otorite ve yönetici pozisyonunda kişilerden destek ve yardım görebiliriz. Ruhsal gerçekliğimizi fiziksel dünyaya aktarabiliriz. Özgüvenimizin yükseleceği etkiler var. Kadın ve erkek ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Rahman ve Rahim enerjilerinde meydana gelecek olan bu uyumlu akış yaratılış amacımıza uygun davranışlar sergilemek noktasında yardımcı olacaktır. Akrep-Balık aksı derinlik, sezgi ve ilahi noktada BİLMEK enerjisini ortaya çıkartacaktır. Dua, tefekkür, zikir, meditasyon ve ibadet için muazzam etkiler var. Yüce Benliğinizle BİR ve BÜTÜN olduğunuzu hisseceksiniz. Bu evrede üst makamda kişiler, yöneticiler yada yardım isteyeceğimiz durumlar varsa bu konularda rahatlıkla destek görebiliriz.
 
Ay/Neptün 120’lik ilahi SOM GERÇEK olan O’nunla irtibat kuracağınız tüm akış kanallarının açıldığı bir enerji var. Bu etkileşim oldukça özel ve önemli etkileri içerisinde barındırıyor. Ol’an’ a teslim olmak, İnanmak ve İnançla Rabbin şifalı kollarını kendini bırakmak tüm geçmiş ve gelecek etkileşiminizi şifalandıracak. Mucizelere hazırlıklı olun, OLMAYANIN OLACAĞI bir gündeyiz… Dilek ve isteklerinizi Allah’a iletin… Tüm ağırlık ve yükleri bırakın SADECE BÜTÜNÜN ve KENDİ HAYRINIZA DİLEYİN… Rabbin sonsuz şifa kapıları açık… Yaratıcı, sanatsal konulara yönelmek ve evrensel sevgi kalbimizden davranışlarımıza ve sonra gerçeğimize yansıyacak… İzin verin… Şifaya niyet ederek sadaka vermenizi öneririm!
 
Ay/Jüpiter 120’lik ilahi kanalın tüm kapıları açılmaya devam ediyor… Bolluk, bereket ve şifa insanoğluna akıyor. Alın, kabul edin ve değerlendirin!
 
Tek söylemek gereken şey Perşembe Gündüz ve Gecesi(Cuma Gecesi)ni mutlaka manevi çalışmalar, meditasyon ve evrensel tek gerçek olan O’nunla geçiriniz… Sonsuz şifa, bereket ve bolluk kapılarının açıldığı bu değerli Jüpiter Günü hepimize sağlık, huzur, başarı, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin…
Eğer içinizden gelirse; benim içinde bir dua ederseniz inanın çok mutlu olurum… Bu mübarek günde ben hepiniz için mutlaka dua ediyor olacağım… Biiznillah…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin