13 Şubat 2014 Perşembe

DAHİ MİYİM NEYİM?

Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Ay/Uranüs 120’lik sıradışı, sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Aslan-Koç aksında yönetici konumunda olan kişilerle ilgili şaşırtıcı konuların açığa çıkacağına işaret ediyor. Ayrıca Ay halkı temsil ettiğinden halkın açık ve net bir şekilde bazı konularda toplu harekete(Uranüs) geçeceğine işaret edebilir. Devrimci ruhumuzun ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Hepimizin içinde ruhsal devinimlere açık bir özgürlük şovalyesi vardır. İşte Uranüs bu şovalyeyi dile getirebilir. Sosyal medyanın yoğun olarak kullanılacağını söyleyebilirim. Skandal niteliğinde şaşkınlık yaratacak konular açığa çıkabilir.

Merkür Balık Burcu’ndan Kova Burcu’na geçiyor. Sıradışı, evrensel arkadaşlık sınırlarını zorlayacağımız, özgür ve yaratıcı düşüncelere yelken açacağımız günlere giriyoruz. İletişim, farkındalık ve teknik konular ön planda olacaktır. Merkür Rx hareketine devam ettiğinden yarım kalan bilimsel gelişmeler ve yaratıcı çalışmalarda eksik noktalar yakalanabilir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin