12 Şubat 2014 Çarşamba

ACELE ET-ME!

Ay halen Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Zira Yengeç kollektif bilinçaltından gelen genetik miraslarla ciddi şekilde etkilidir. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Ülkemiz topraklarında şehit olmuş, yaşamış tüm atalarımız adına dua edebilir, onların koruyucu enerjilerini üzerimizde hissedebiliriz. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır. Aşırı yemeye düşkünlük kilo problemlerine sebebiyet verebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı temkinli olun.
 
Ay/Satürn 120’lik açısı sağlam, dengeli ve kararlı etkiler verecektir. Geçmişten gelen birikmiş enerjilerin dengeli şekilde yapılandırılması, açığa çıkartılması noktasında tezahür edecektir. Duygusal anlamda ciddi kararlar alınabilir. Yuva ve aile konularında ciddi adımlar atılmasına yardımcı olacaktır. Kontrol mekanizması ön plandadır. Yengeç-Akrep aksı içsel dinamiklerin yeniden düzenlenmesi noktasında yardımcı olacak; Akrep ise oluşan yepyeni iç dinamikleri değiştirip dönüştürerek yepyeni bir form verecektir.
Ay/Mars 90’lık açısı sinirli, agresif ve gergin tavırlara sebep olabilir. Acele hareket etmek yüzünden istenmeyen kaza ve sakarlıklar ortaya çıkabilir. Yengeç-Terazi aksı ‘duygusal ilişkiler’ noktasında meydana gelecek gerilimleri açıkça gösteriyor. Zira uzun süredir açıklanmayan, bastırılmış öfkenin birikerek dışarı taşması söz konusu olabilir. Ağzımızdan çıkanlara her zaman DİKKAT edelim fakat BUGÜN daha çok DİKKAT edelim! İletişim kazalarına açık etkiler söz konusu. Ayrıca hızlı araba kullanmayınız! Enerjiyi hafif spor ve egzersizler yaparak boşaltmanızı, nötrolize etmenizi öneririm. Pilates, yoga, eskrim veya tempolu yürüyüş(jogging) öneririm.
Öğlen saatlerinden sonra Ay Boşluk’ta hareket edeceğinden yeni başlangıç, anlaşma ve kararlar için uygun etkiler yok. Akşam saatlerine kadar devam edecek bu etki sebebiyle süregelen işleri tamamlamak uygun olacaktır.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin