18 Ocak 2014 Cumartesi

RÜYA

Rüyalarım var benim… Yer alem Gök alem… Herşey bir oyun… Tek gerçek VAR olmadığın Varlığının Tekamül Rolü… Bir ormanın içerisinde kaybolurum bazen binbir renk, binbir çeşit meyva, binbir çeşit hayvan vardır. Rüyalarımda gerçekten UYANIK olduğumu bilirim… Tek sahip olduğum GERÇEK alem RÜYALAR’dır. Ruhum dolaşır rüyalarımda ama ben yokumdur. İlahi bir objektiften seyreylerim RÜYALARI… Farklı binlerce hayatın binlerce izdüşümüdür rüyalarımın konusu… Anlatsam anlatılmaz, ana rahmindeki bir cenin misali tek ve eşsizdir rüyalarım… Ruhsallığımı anlar, ona sarılır ve içimdeki çocuğu dinlemeye başlarım rüyalarımda… Gerçekliğin bile gerçek olmadığı bir alemde RÜYA tek sığınağımdır. Zira GERÇEK yaradılış alemiyle olan tek bağlantımdır. Bir kelebek olurum kanatlarımda binlerce renk, renklerin içinde binlerce kelime, milyonlarca yılın milyonlarca anlamı yüklüdür her bir rengimde… Çiçek çiçek gezerim her bir alemi… Tadına bakar yoluma devam ederim… Sadece seyrederim… Benim dahlim olmadığı bir çok hayatın acısı, tatlısı ve gerçeği vardır gökkuşağı kubbesinde… Topladığım bilgileri taşırım zihnime… Ruhum bilir, zihnim unutur!
 
Ay Aslan Burcu’nda hareket ederken ‘zihin’ perdem aralanır, sular durulur. Kalbim tüm çiçeklerin bilgisini hatırlar, hayat alanına aktarır. Deneyim başlar… Gerçek Alem’den gelen bilgileri Dünya Hayatı adı altındaki Rüya aleminde deneyimler… Deneyim süregider… Süregider gerçekliğin aldatmacası… An’lardır tek MAVİ… Hareket ettiğini sanan bedenim Ruhun sadece bir prototipidir. Gezegensel kodların fiziksel gerçeklikte ortaya çıkışı, deneyimlenmesidir.
 
Sabah saatlerinde Ay/Mars 60’lık tüm bu gerçek ZAN’nına devinim kazandırır. Hayat enerjidir, hep akar… Akan bir nehrin delice, çoşkuyla akması gibidir Mars etkisi… Aslan enerjisiyle kendi gerçekliğini ortaya koyan ruhu destekler Mars’ın kırmızı kehribar enerjisi… Aslan-Terazi aksı ilişkiler konusunda cesaretli ve özgüvenli davranışlar sergilememize yardımcı olacağını anlatıyor.
 
Ay/Satürn 90’lık gecikme, zorlanma ve karamsarlık enerjisi getirecektir. Aslan-Akrep aksı korku, özgüven eksikliği temalarını ortaya çıkartacaktır. Depresif ve huzursuz bir ruh haline bürünebiliriz. Aşırı sorumluluk ve ciddiyet gerektiren işlerin altında sıkıntılı hissetmek mümkündür.
 
Herşeyin RÜYA olduğunu bilerek hareket edersek hayat alanımızda bizi üzen, yoran ve sıkan durumları DÖNÜŞTÜRME şansına sahip olduğumuzun FARKINA varırız.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin