10 Ocak 2014 Cuma

ÖZ ALLAH SEN BİR SİMYACI: KONUŞ O’NLA

Ay Boğa Burcu’nda hareket etmeye devam ediyor. Güvenlik ve emniyet ihtiyacı artacaktır. Altın ve para birikimi yapmak, ticari faaliyetlerde bulunmak isteyebiliriz. Gayrimenkul, toprak, arsa satın almak için girişimde bulunabiliriz. Finansal yatırım için uygun etkiler var. Hayattan keyif aldığımızı hissedecek aktivitelere yönelebiliriz. Lüks tüketim artabilir. Boğaz enfeksiyonları ve tiroid hassasiyetine dikkat ediniz. Aşırı keyif ve zevke düşkünlük bünyenize zarar verebilir.
 
Ay/Güneş 120’lik eril-dişil enerjilerin akışı olumlu etkilere işaret ediyor. Yönetici ve patron konumundaki kişilerle uyumlu başarılı işlere imza atabiliriz. Kadın ve erkek ilişkilerinde uyum ve denge yakalayabilir, olumlu etkiler yaratabiliriz. Güneş, Allah’ın bütünlük ilkesi içerisinde kendi ruhundan üflediği insandaki parçasıdır. İnsanoğlu içinde TANRI PARÇACIĞI ile dolaşır. Bu derinlikli etkiyi ÖZ benliğindeki ALLAH kavramına ulaşmak için kullanır. Rahman ve Rahim enerjilerinde böylesine uyumlu akış meydana geldiğinde kişisel tekamül için adım atabiliriz. Öz’de varlığın aslı olan ALLAH’la uyumlu bir etkileşim yaratarak ALLAH’ı tanımak için seçtiğin yolda yürüyebilirsin. Burada kişinin nasibi ölçüsünde farkındalık Cüz-i İrade’nin kullanım alanını etkileyecektir. ALLAH’a ulaşan araçları doğru kullanabilmek için Güneş’in yani Ruh’un yansıtıcılığın üstlenmiş olan Ay sayesinde Dünya üzerinde kişi varlığını aslıyla ifade eder. Başarı kelimesi neye işaret ediyorsa kişinin bilinç katmanında ortaya çıkartma şekli, Dünyasal düzlemde algıladığı farkındalık zahirinde vuku bulacaktır.
 
Ay/Venüs 120’lik açısı ilişkiler konusunda olumlu etkilerin açığa çıkacağını gösteriyor. Venüs, Dünyasal zevkleri anlatır. Zevk aldığımız konulara yönelebiliriz. İnsan ilişkilerinde uyum, denge ve ahenk yaratabiliriz. Venüs Rx olduğu için geçmişte küs olduğumuz, aramızın açık olduğu bir kişi kapımızı çalabilir. Yada elden kaçan bir fırsatın yeniden ele geçmesi olarak yorumlanabilir.
Ay/Jüpiter 60’lık etkisi bolluk, bereket ve şans kapılarını aralayacaktır. İnancın himmeti ve Güneş’in desteğiyle RUHSAL FARKINDALIK MUCİZELERİ yaşanabilir. Dua, tefekkür, ibadet, zikir, meditasyon ve yakaza çalışmaları için oldukça uygun etkiler var. Boğa-Yengeç aksı Rezzak ve Ganiyy sıfatlarını aşikar edecektir. Zira maddesel çoğalım, finansal yatırım araçlarını kullanma etkisi olumlu geri dönüş sağlayabilir.
 
Zenginlik ve Yoksulluk iki farklı maddesel düzlemde ÖZ ALLAH kavramıyla içimizde O’na ulaşmak için iki alternatifli yola benzer. Sahneler farklıdır. Tepkiler tekamül yolculuğundaki Hamd kapısını araladığımız ölçüde O’na ulaşım sahamızı açacaktır. Saha, insanoğlunun kullanımında ve emrindedir. Kullanmayı bildiği ölçüde! Simya etkisiyle boyanmış etkileri doğru değerlendirmek hepimize nasip olsun…
 
Ay/Satürn 180’lik etkisi akşam saatlerinde gecikme, engellenme ve daralma hissi yaratabilir. Bu etkiyi manevi derinlik yolunda tekamül ederek değerlendirmenizi öneririm. Zira karşıtlık etkisi her zaman SEÇİM şansı verir. Satürn’ün olgun ve ciddiyetli disiplin etkisini doğru şekilde kullanırsanız bu etkiler teğet geçer. Ruhsal olgunluk ölçüsünde sınavın mahiyeti değişecektir.
 
Ülke genelinde bakıldığında Ay 11.ev konumunda dolaşıyor topluluklar, gruplar, sosyal aktivistler ve meclis üyeleri gibi kalabalık grupların olayları gündemde olacaktır.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
 
Sevgiler,
 
Güçlü Metin