20 Ocak 2014 Pazartesi

KALICI KARARLAR ALMA ZAMANIDIR!

Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor. Detay, titizlik ve sorumluluk gerektiren işlere başlamak için uygun etkiler var. Sağlık ve beslenme ile ilgilenebilir, diyet programına başlayabilirsiniz. Mide ve bağırsak hassasiyeti olacağından dikkatli beslenmekte fayda var. Takıntı, psikolojik sorunlar, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız varsa bu evrede bu konuları gözden geçirmenizi, arınmaya niyet ederek BIRAKMANIZI öneririm. Egzersiz içinde etkiler oldukça uygun etkiler var.
 
Ay/Pluton 120’lik açısıyla sağlam, kuvvetli ve dirayetli hissettirecek. Güçlü kişilerin desteklerini alabiliriz. İnsanlar üzerinde etki ve otorite kurmak için yardımcı olacaktır. Karizmatik, derin ve gizemli enerjiler hayat alanımıza girecektir. Baskıcı güç uygulamamaya DİKKAT edelim. Başak-Oğlak aksı derinleşerek çalışma çalışma ve hizmet noktasına işaret ediyor.
 
Ay/Jüpiter 60’lık ilahi iradenin destek ve yardımlarını hissediyor olacağız. Rabbin şefkat ve merhamet kapıları her zaman açıktır zira bugün desteği fiziksel alemde net şekilde hissediyor olacağız. Manevi konulara yönelmek, ibadet, dua ve zikir için etkiler çok uygun görünüyor. Başak-Yengeç aksı geçmiş karmanın temizlenmesi, şifalı bir yolun aralanması noktasında mucize bir etki yaratacaktır. Aile alanımız bu şifadan payını alacaktır. Bolluk, berekete ve iyimser etkiler gün boyunca hayat alanımıza yansıyacaktır.
 
Ay/Venüs 120’lik açısı ilişkiler anlamında olumlu etkiler var. Uzun süredir ertelediğiniz, konuşmadığınız yada dile getirmediğiniz sorunları açıkça konuşabilir, çözüme ulaştırabilirsiniz. İş ve finans anlamında doğru yatırımlar yapmak için ayrıca etkiler oldukça müsait görünüyor.
 
Ay/Satürn 120’lik açısı sağlam, ciddi ve kalıcı adımlar atmak için uygun etkiler veriyor. Hayatımızda önemli, kalıcı olmasını istediğimiz görüşme ve işler için karar verme etkimiz yüksek düzeyde çalışacaktır. Başak-Akrep aksı sezgisel ve rasyonel mantığı dengeli kullanarak emek ve çaba ile temeli sağlam işlere imza atacağımıza işaret ediyor.
 
Güneş Kova Burcu’na geçiyor… Entellektüelite, yaratıcı keşifler, hümanist yaklaşımları simgeleyen Kova Burcu enerjisi hayat alanımızı etkilemeye başlayacak… Hayırlı olsun…
 
Ülke haritamız açısından bakarsak, bu ay ölüm, boşanma, nafaka, kayıplar, hastalıklar, vergiler, ödemeler, borçlar gündemde olacaktır. Ülke içerisinde ciddi krizler yaşanabilir. Dış borçlar, borsa, gizli ilişkiler, cinayetler, taciz haberleri gündeme gelebilir. Salgın hastalıklara karşı TEMKİNİ elden bırakmayalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin