9 Ocak 2014 Perşembe

HEPİMİZ KARDEŞİZ BU KAVGA NE DİYE?

Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor. Güvenlik ve emniyet ihtiyacı artacaktır. Altın ve para birikimi yapmak, ticari faaliyetlerde bulunmak isteyebiliriz. Gayrimenkul, toprak, arsa satın almak için girişimde bulunabiliriz. Hayattan keyif aldığımızı hissedecek aktivitelere yönelebiliriz.. Lüks tüketim artabilir.
 
Ay/Neptün 60’lık açısı merhamet, affedicilik, sevgi, evrensel bütünleşme etkilerini hayatımıza getirecektir. Şifa bulmak için uygun koşullar ortaya çıkacaktır. Neptün kollektif bir gezegen olduğundan herkesi etkileyen olumlu ve İlahi bir destek olarak bizlere yardımcı olacaktır. Boğa-Balık aksı bedensel şifalanma etkisini aktive edecektir. Hormon düzeyinde olumlu enerjiler yaratacağından bedensel dolaşım sistemi düzene girecektir.
 
Ülkemiz açısından bakıldığında 11.ev konumunda dolaşıyor topluluklar, gruplar, sosyal aktivistler ve meclis üyeleri gibi kalabalık grupların olayları gündemde olacaktır.
 
Mars/Jüpiter 90’lık abartılı ENERJİ göstergesidir. Hareket, tepki, kavga ve tartışmaların abartılı düzeyde ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Sakinlik gerektiren sporlara yönelmenizi öneririm. Tai-chi, pilates, yoga vs… gibi hareket ve dinginliğin birliğinden oluşmuş spor ve egzersizler Mars enerjisini olumlu şekilde açığa çıkartmaya yardımcı olacaktır. Terazi-Yengeç aksı toplumsal(Yengeç) ilişkilerin(Terazi) bozulacağını açıkça göstermektedir.
 
Ülke haritasını incelediğimizde aşırı milliyetçi, dini, etnik grupların öfkeli, saldırgan ve duygusal çıkışlarına şahit olabiliriz. Meclis genelinde bu tarz konular gündeme gelebilir. Sosyal mecralar etrafında başlayacak bir tartışma ülke gündemine oturabilir. Kaynak ve toprak paylaşımında ayrımsı tutumlar meydana gelebilir. Finansal ve ekonomik konularda ani ve tatsız gelişmeler ortaya çıkabilir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin