2 Ocak 2014 Perşembe

HAYAT BAZEN CİDDİ BİR UĞRAŞTIR

Ay Oğlak Burcu’nda hareket ediyor. Ciddi, sağlam, temelli ve oturaklı kararlar almak için uygun etkiler var. Emlak, gayrimenkul alım satımı, sorımluluk gerektiren yapılması gereken işleri ele alabilir, üzerinde çalışabilirsiniz. Bu etkileşim depresif, karamsar, aşırı sorumluluk duygusu hissettirebilir.
 
Ay-Venüs kavuşum enerjisi İLİŞKİLER temasını gündeme getirecektir. İlişkilerde ciddiyet ve sorumluluk duygusu artabilir. Birlikte olduğumuz kişilere açık sözlü, sorumluluk sahibi yaklaşabiliriz. Bu etki DUYGUSAL mesafe verecektir. Düşünce ve hislerimizi ifade ederken sıkıntı yaşayabiliriz. Çalışmak ve işlerimizle ilgilenmek hoşumuza gidebilir. İşimizle AŞK yaşayabiliriz.
 
Ay-Satürn 60’lık açısı sorumluluk ve ciddiyet temasının altının çiziyor. Sorumluluk almak istiyoruz. Geçmişten gelen sorun ve sıkıntıları düzeltme şansımız olabilir. Oğlak-Akrep aksı madde ile yakından ilişkilidir. Sezgisel olarak yatırım yapma, gayrimenkul satın alma duygusu artabilir. Bu konularla ilgili adım atabilir, kredi çekmek için başvuruda bulunabiliriz.
 
Ülke haritamızı incelersek Ay Oğlak Burcu’nda hareket ettiğinden davalar, komşu ülkelerle iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, açık düşmanlıklar söz konusu olacaktır. Yöneticisi Akrep Burcu’nda yerleştiği ve Ay’a destek verdiği için bizim lehimize sonuçlanacak zira bizim hiç bilmediğimiz devletlerarası görüşmelerin meydana geleceğini söyleyebiliriz. Doğal kaynaklar, endüstri ve yatırımla alakalı yeni kararlar gündem konusu olabilir.
 
Öğlen saatlerinde Ay Boşluk etkisinde olacağından yeni işler ve başlangıçlar için uygun değildir. Yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz!
 
Akşam 19.00 civarı Ay Kova Burcu’na geçerek toplumsal, sosyal ve entelektüel çalışmalara yöneleceğimizi gösteriyor. Bilgi ve iletişim artacağı saatler yaşayabiliriz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin