22 Ocak 2014 Çarşamba

GERİLİYORUZ! ESNEK OLALIM KOPMAYALIM

Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar önem kazanıyor. Moda, sanat, dekorasyon gibi konularla ilgilenebilir; eğlenceli ve keyifli aktivitelere yönelebiliriz.
 
Ay/Venüs 90’lık ilişkilerde zorlanma, mücadele ve agresyon getirecektir. Terazi-Oğlak aksı mesafeli, ciddi ve duyguları ifade etmeyen yapıda davranış sergilenmesine sebep olacaktır.
 
Ay/Jüpiter 90’lık abartılı davranışlara yol açabilir. İnanç ve fikirler konusunda fanatik uçlarda hareket edebiliriz. Abartılı duygusal reaksiyon vermeden önce durup düşünerek davranmamızı öneririm.
 
Ay/Pluton 90’lık gergin, baskıcı ve zorlayan bir enerji yaratacaktır. Terazi-Oğlak aksı bir ilişkiyi bitirme noktasına getirebilir. Ani karar almaktan sakınmanızı öneririm.
 
Ay/Mars kavuşum enerjisi gergin, patlamaya hazır olan enerjileri beraberinde getirecektir. Duygusal koruma, savunma ve herşeyi dengede tutma ihtiyacı ön planda olacaktır.
 
Ay/Merkür 120’lik açısı akşam saatlerinde düşünce, eylem ve planlarımızda kendimizi ifade ederken uyumlu ve dengeli davranışlar yaratmamıza yardımcı olacaktır. Terazi-Kova aksı hümanist, empatik ve evrensel boyutta iletişim kurmamıza yardımcı olacaktır.
 
Ülke haritasında iç huzurumuzun bozulacağını söyleyebilirim. Gün boyunca liderler, askeri güçlerle alakalı sorunlar gündeme gelebilir. İç karışıklık yaratan söylemler ortaya atılabilir. Aşırı milliyetçi, ırkçı, fanatik davranışlar toplumsal ayrışmalara neden olabilir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin