24 Ocak 2014 Cuma

FARKINA VAR-BIRAK-ARIN-UYUMLAN

Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor… Arınma enerjisi yoğunlaşıyor. Maddi ve manevi size yük olan ağırlıkları bırakma zamanıdır. Olumsuz, bırakmak istediğiniz bir alışkanlığınız varsa bu evrede BIRAKMA kararı verebilirsiniz.
 
Ruhsal enerjilerin değişme uğradığı, sevgi kanallarına uyumlandığımız zamanlarda yaşıyoruz. İnsanoğlu derin bir farkındalık ve bilgeleşme döneminden geçiyor. Gökyüzü enerjileri açılan blok enerji kanallarından fiziksel ve ruhsal değişime uyum sağlıyor. Çoğumuz huzursuz ve kötü duygular hissediyoruz. Çünkü ARINMA enerjisi yaşamaktayız.
 
Güneş/Ay 90’lık eril ve dişil enerjilerde dengesizlik, mücadele etkisi yaratacaktır. Yönetici, otorite, patron konumunda olan kişilerle çekişme ve gerginlik yaratabilir. Kova-Akrep aksı sabit fikir ve inancın bu çekişmeye sebep olacağını göstermektedir. Başarı ve kendini gösterme açısından zorlanacağımız etkiler var.
 
Ay/Neptün 120’lik merhamet, şefkat ve evrensel sevgi teması yoğun olarak hissedilecektir. Manevi çalışmalara yönelmek, derinleşmek ve ruhsal genişleme için uygun etkiler var. Akrep-Balık aksı ruhsal anlamda ŞİFA enerjisini hayat alanımıza çekecektir. Dua, ibadet, meditasyon, zikir ve tefekkür yapmanızı öneririm. Bu evrede SADAKA vermek, ihtiyacı olan bir kişiye yardımcı olmak DEF-İ BELA için güzel bir enerji yaratacak, sizi koruma altına alacaktır(Sadaka her zaman verilebilir)
 
Merkür/Mars 120’lik iletişim konusunda hareketli ve enerjik etkileri beraberinde getirecektir. Zihnimiz her zamankinden daha hızlı çalışacaktır. İletişim ve ticari konularda harekete geçmek ve karar vermek için uygun etkiler var. Kova-Terazi aksı ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler için uygun enerjileri beraberinde getirecektir. (Yine de YENİ BAŞLANGIÇ için 1 hafta kadar beklemenizi öneririm)
 
Ay/Jüpiter 120’lik ilahi irade ters giden konularda ‘özel’ bir koruma kalkanı oluşturuyor. Tefekkür etmek için uygun etkiler var. İyimser duygular hissedebilirsiniz. Ruhsal genişlik ve arınmışlık hissi ortaya çıkacaktır. Akrep-Yengeç aksı toplumsal dirlik ve düzen enerjisini beraberinde getirecektir. Aile, vatan, bütünlüğü psikolojik olarak hissedilecektir.
 
Ay/Pluton 60’lık açısı güçlü kişilerin desteklerini alabilir. Enerji anlamında kendi kendinize gücünüzü keşfedebilirsiniz. Akrep-Oğlak aksı derin dönüşüm enerjisinin sakin bir devrimsel etkiyle kendisini göstereceğini anlatıyor. Kollektif olarak toplumsal birlik enerjisinin bilinçaltından bilinç üstüne çıkarak görünür hale geleceğini söyleyebilirim.
 
Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler anlamında iyileşme olacaktır. Uyum, ahenk ve denge kendinizle ve çevrenizle olan ilişkilerinize yansıyacaktır. Akrep-Oğlak aksı sağlam, ciddi, kalıcı kararlar alınacak etkileri beraberinde getirecektir.
 
Ülke genelinde çocuklar, gençler, yaratıcılık, spor ve sanatçılar alanında önemli ve güzel gelişmeler gündeme gelebilir.
 
Akşam saatlerinde etkinleşecek böylesine güzel açılar bizlere ARINMA etkisini kullanabilmemiz için sunulmuş bir fırsattır. Ruhsal ve fiziksel arınma için dua, zikir, ibadet, meditasyon yapmanızı öneririm.
 
En güzel emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini ederin.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin