25 Ocak 2014 Cumartesi

ÇOK BUNALDIM ‘OF’ DİYEBİLİRSİNİZ…

Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor… Arınma enerjisi yoğunlaşıyor. Maddi ve manevi size yük olan ağırlıkları bırakma zamanıdır. Olumsuz, bırakmak istediğiniz bir alışkanlığınız varsa bu evrede BIRAKMA kararı verebilirsiniz.
 
Ruhsal enerjilerin değişme uğradığı, sevgi kanallarına uyumlandığımız zamanlarda yaşıyoruz. İnsanoğlu derin bir farkındalık ve bilgeleşme döneminden geçiyor. Gökyüzü enerjileri açılan blok enerji kanallarından fiziksel ve ruhsal değişime uyum sağlıyor. Çoğumuz huzursuz ve kötü duygular hissediyoruz. Çünkü ARINMA enerjisi yaşamaktayız.
 
Ülke genelinde çocuklar, gençler, yaratıcılık, spor ve sanatçılar alanında önemli ve güzel gelişmeler gündeme gelebilir
 
Merkür/Satürn 90’lık iletişim konusunda gecikme, sıkıntı ve kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza işaret ediyor. Tüm bu etkileşime Ay/Merkür 90’lık eklenince duygusal anlamda düşünceleri dile getirmekte zorlanma etkisinin altını bir kez daha çizmiş oluyoruz.
 
Merkür/Mars 120’lik iletişimde zorlanma enerjisini agresif bir hale sokacaktır. Her uyumlu açı bu örnekte görüldüğü üzere ‘olumlu’ etki getirmeyebilir. İletişimde zorlanma sebebiyle karşımızdaki kişileri yanlış anlama veya anlaşılma enerjisi oldukça yüksektir.
 
Bu etkiler ışığında yeni bir başlangıç, görüşme yada ortaklık için etkilerin uygun olmadığını söyleyebilirim. Cumartesi Satürn günüdür. Ağırlık, yavaşlama, daralma ve iç sıkıntıları olağan olarak günün genel teması içerisinde var olması üzerine bu etkilerde ciddi iletişim sıkıntılarına yol açabilir.
 
Akşam saatlerinde Ay’ın açısız bir hale girmesi yeni girişim ve başlangıçlar için uygun olmayan etkileri ikiye katlıyor. Bugün kendinizi mutlu edecek bir şeyler yapın. Dua edin, sevdiklerinizi anlamaya çalışın ve en başta kendinizi anlayın.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin