31 Aralık 2013 Salı

DİKKAT: KAVGA, CİNNET, ÖLÜM, TACİZ KOL GEZİYOR

Yeni yıla girdiğimiz bugünde ciddi şekilde gergin etkiler söz konusu. Ay Yay Burcu’nda dolayısıyla ülke haritamızın güvenlik güçleri, polis ve memurlarını ilgilendiren konularda ciddi hareketlenme söz konusu olacaktır. Zira günün genel teması kavga, cinnet, ölüm, taciz gibi huzursuz etkiler ortaya koyuyor.
 
Güneş-Mars 90’lık açısı saldırgan, agresif ve sinirli etkiler getiriyor. Kendi gölgemize sinirlenip kavga çıkartabiliriz. Haddi aşan tavırlar kişinin kendisine zarar verir. Zira Güneş, kimlik duygusunu ifade eder. Bireysel olarak kendimizi ifade ettiğimiz enerjidir. Mars gibi savaşçı bir gezegenden böylesine bir açı alması sonucu kavgacı, saldırgan ve sinirli bir yapı sergileneceğini gösteriyor. Oğlak-Terazi aksı sistem karşıtı, düzen bozucu davranışta bulunmamak konusunda bizleri uyarıyor.
 
Mars-Merkür 90’lık İLETİŞİM konusunda gergin etkileri ortaya koyacaktır. İçsel sinirin gerginliği yanında dilimizde saldırgan, eleştirel, her an tepkisel kelimeler konuşabilir. Bu etkilere karşı herkesi uyarmak isterim. Küfür, kaba, saba sözler, ani ve kırıcı konuşmalar yapmayınız. Böyle ortamlardan uzak durunuz. Etkiler can sıkıcı boyutta olacaktır!
 
Pluton/Güneş&Merkür kavuşum enerjisine Mars 90’lık açısı manipulatif, kavgacı, saldırgan, ölüme kadar yol açacak kavgaların ortaya çıkacağını gösteriyor. Lütfen karşınızdakine konuşmadan, kötü söz söylemeden önce iyi düşünün zira pompalı bir tüfek çıkartabilir, kesici bir aletle size saldırabilir yada şiddetli bir kavga çıkartabilir. Canınız her şeyden daha kıymetli… Konuşmadan önce birkez daha düşünün. Görüntüsü yada tarzından ummadığınız bir kişi canınıza kast edecek kadar durumu ileri götürebilir!
 
Güneş-Jüpiter 180’lik fanatik grupların bu yılbaşı sokaklarda olacağını gösteriyor. Aşırı milliyetçi, dinci yada düşünce akımında olan kişilerin kışkırtmaları söz konusu olabilir.
 
Kalabalık alanlarda saldırılar, patlamalar ve cinnet geçirenler olabilir!
 
Kadınlar çok kalabalık alanlara yada ıssız yerlerde bulunmasın, tanımadıkları kişilerle diyaloglara girmesinler Mars-Pluton taciz ve tecavüz etkisi yaratabilir!
 
Aşırı alkol tüketimi ciddi Mars-Pluton etkisi trafik kazaları ve kavgalara sebep olabilir!
 
Maalesef gökyüzü etkileri bu derece olumsuz enerjileri açığa çıkartıyor :( Temkinli olmakta fayda var…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Yeni yılınızı içten dileklerimle kutlarım…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

30 Aralık 2013 Pazartesi

GÜÇ EL DEĞİŞTİRİYOR

Ay Yay Burcu’nda hareketine devam ediyor. Genel anlamda hukuk ve vicdan meseleleri gündem olacaktır. İyimser, hareketli ve enerjik hissedeceğimiz günlere adım atıyoruz. Araştırma, inceleme yapmak ve evrensel şuur boyutunda genişlemek için uygun etkiler var. Uzun seyahatlere çıkabilir, evrenin işleyişi üzerine düşünebilir, spor aktivitelerine iştirak sağlayabiliriz
 
Güneş-Uranüs 90’lık açısının exact olması sonucu otorite figürleri, yöneticiler ciddi bir değişim sürecine girecektir. Güneş, yönetici ve güç modelleriyle doğrudan ilişkili olması ve Ay’ın halkı sembolize etmesi burada ortaya çıkacak olay ve durumlar sonucu halkın ciddi tepkiler vermesine sebep olacaktır. Bunun sonucunda yönetim, otorite figürleri konum ve mevkilerinden istifa edebilir yada BIRAKMAK durumunda kalabilirler. Oğlak-Koç aksında meydana gelmesi devlet ve hukuksal konuların temasında ortaya çıkacak ciddi olaylar yaşanacağını açıkça gösteriyor.
 
Ay-Uranüs 120’lik açısı ani gelişen sürpriz olaylara işaret ediyor. Uranüs ‘ani’ olaylar ve hareket yaratacaktır. Toplumu temsil eden Ay’la kontak kurması sonucu ciddi halk hareketlerine işaret eder. Yay-Koç aksında meydana gelmesi vicdani ve fikirsel konular üzerine hareket oluşacağını gösteriyor. Kollektif bir gezegen olması KİTLESEL hareketleri ortaya çıkartacak durumları meydana getirecektir.
 
Ay-Mars 60’lık açısı hareket, aktivite ve enerjinin yükseleceğini açıkça gösteriyor. Mars harekete geçme eğilimini arttıracaktır. Yay-Terazi aksında oluşması hukuk, vicdan, adalet konularına ülke genelinde hareketin olacağını göstermesinin yanında bireysel anlamda eğlence, spor, müzik ve sanat gibi sosyal aktivitelerde bulunacağımızı anlatıyor.
 
Ülkemiz haritasında güvenlik güçleri, polis, memur gibi güvenlik güçlerimizi yöneten alanda ciddi gelişmeler yaşanacaktır. Güneş-Uranüs arasında 90’lık açı süregelen sistem ve düzeni altüst edecektir. Yönetici ve otorite figürleri tarafında ciddi olaylar gündeme gelecektir. Kaos bu evreyi en iyi tanımlayacak kelimedir. Kaos ve anarşik hareketlenmeler ciddi şekilde patlak verecektir. ‘Özgürlük ve İstifa’ nidaları çok fazla duyulabilir.
 
Bireysel bazda bakarsak bu etkileşim RUHSAL DEĞİŞİM isteğini vurgulayacaktır. Ruh özgür şekilde kendini ifade etmek isteyecektir. Özgürlük ve değişim güzeldir. Zira, bir şeyi değiştirme eylemi sonrası yerine konacak şeyin, ekilecek tohumların DOĞRU olmasına DİKKAT etmek gerekir. Geçmişten ektiğiniz tohumlar, yaptıklarınız ve düşüncelerinizin FARKINDALIĞI ölçüsünde bu DEĞİŞİM sürecinden karlı çıkacaksınız. Sevmek, hem kendini hem başkalarına bu duyguyu hissettirmek noktasında şekillenir. Rabbin, Vedud esması gereği herşey BİR’lik ve Tek’lik yasasıyla şekillenir. Bu aralar temkini elden bırakmayalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

29 Aralık 2013 Pazar

HAKK’A HAK YOLUYLA ULAŞILIR

Ay Akrep Burcu’nda hareketine devam ediyor. BIRAKMA ve DÖNÜŞTÜRME etkisi halen devam ediyor. İçe dönme, meditasyon, tefekkür ve arınma için uygun etkiler var. Sabah erken saatlerde meydana gelen
 
Ay-Satürn kavuşum açısı duygusal bastırılmışlık, sıkıntı ve korku etkisi yaratabilir. Geçmiş hesaplar, korkulan herşey bilinçaltı düzlemden bilince yükselebilir. Korku YÜZLEŞME etkisiyle ortadan kalkar. Çünkü edinilmiş bir davranış modelidir. Durum, olay ve kişiyle yüzleşerek korkuyu şifalandırabiliriz.
 
Ay-Venüs 60’lık açısı İLİŞKİLER anlamında olumlu etkileri ortaya çıkartıyor. İlişkilerimizde ılımlı, etkili, samimi davranışlar ortaya koyabiliriz. Sosyal aktiviteler, eğlence için uygun enerjiler açığa çıkıyor. Akrep-Oğlak aksı YENİDEN YAPILANDIRMA etkisi sağlar. Ay-Satürn kavuşum etkisiyle ilişkide KAYBETME KORKUSU yüzünden sustuğumuz, dile getirmediğimiz KORKULAR ortaya çıkabilir. Venüs desteği bu durumu POZİTİF bir uyum ve ahenk ile aktararak çözüm üretmemize yardımcı olabilir.
 
Merkür-Uranüs 90’lık açısı İLETİŞİM konularında temkinli olmamız konusunda uyarıyor. Ani, düşünmeden ve tepkisel davranışlar sonucu ağzımızdan çıkan sözlere DİKKAT etmeliyiz. Yanlış anlaşılmalara açık etkiler var. Tartışmalardan uzak duralım. Gün boyu devam edecek bu etki kollektif ve toplumsal anlamda meydana gelecek tartışmaların Türkiye genelinde halk hareketlenmelerine sebep olacağını söyleyebiliriz.
 
Akşam saatlerinde Ay Yay Burcu’na geçiyor. İyimser, hareketli ve enerjik hissedeceğimiz günlere adım atıyoruz. Araştırma, inceleme yapmak ve evrensel şuur boyutunda genişlemek için uygun etkiler var. Uzun seyahatlere çıkabilir, evrenin işleyişi üzerine düşünebilir, spor aktivitelerine iştirak sağlayabiliriz.
 
Ülke haritasına bakarsak güvenlik güçleri, polis, memur gibi güvenlik güçlerimizi yöneten alanda hareketlenme olacağını söyleyebiliriz. Gündem akşam saatlerinden başlayarak oldukça karışık olacak. Ülke genelinde anlık kararlar alınabilir, sert söylem ve konuşmalar ortaya çıkabilir. Uranüs etkisiyle kollektif bazda isyana varan anarşik tutumlar gündeme gelebilir. Kışkırtılma ve provakatif hareketlere DİKKAT edelim.
 
Merkür-Uranüs Olumsuz Açısı Nasıl Dengelenir?
 
Uranüs enerjisi YENİ olana ihtiyaç duyar. Yeni anlayış, fikir ve düşünceler ortaya konabilir.
 
Uranüs enerjisi kollektif etkiler açığa çıkartır. Yeni olan fikirler BARIŞÇIL DÜNYA ve YAŞAM ALANLARI yaratmak için ortaya çıkartılabilir.
 
Uranüs internet, sosyal medya gibi teknolojiyi ilgilendiren konuları yönetir. Bu alanlarda gençler, fikir adamları, siyasetçiler iletişim kurabilir. Beyin fırtınası yapılabilir. (Merkür-Uranüs 90’lık ‘iletişim’ için çaba göstermek anlamına geliyor)
 
Ülke ve Dünya genelinde DÖNÜŞÜM enerjisi açığa çıkıyor. Bir bebeğin doğumu olarak bunu düşünelim. Dünya’ya annesinin sancı çekmesiyle geliyor. Felaket tellallığı yapmayı sevmediğimden tüm yaşadıklarımızı dengeleyici bir açıdan değerlendirme gerekliliğini bilen ve CÜZ-İ İRADE’ye inanan bir astrolog daha ötesi bir İNSAN olarak tüm bu yaşananları FARKINDALIK sayesinde hafif ve zarar görmeden atlatabilme seçimimiz olduğuna can-ı gönülden inanıyorum. Rabbin yarattığı Hz.İnsan ve ‘halef’ olduğumuzu UNUTMAYALIM! Bir insanın hayatının dahi önemli olduğunu, karşımızda eleştirdiğimiz, hor gördüğümüz ve olumsuz enerji yolladığımız herşey ve herkesin aslında BİZ‘den başkası olmadığını biliyor olalım. Rab lüzumsuz iş yapmaz! Tevekkül sahibi olarak, HAKK’ı hak yoluyla, yargılamadan ve eleştirmeden arayalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,Güçlü Metin

28 Aralık 2013 Cumartesi

RAB BEYNİMİZE FORMAT ATIYOR

Ay Akrep Burcu’nda hareket etmeye başladı. BIRAKMAK istediğimiz kötü huy, alışkanlık, geçmiş yaşamdan getirilen hatıralar, kişiler gibi her türlü bize negatif etki veren konuyu arkada bırakma zamanıdır. Bu evre mistik, okült çalışmalar için muazzamdır. Zira derinlik kazanacağımız, içimizdeki sıkıntıyı dönüştürüp güçleneceğimiz zaman dilimidir. Ruh deneyim kazandıkça yeniden şekilleniyor. Ruhun deneyim sahalarını tanıyabiliriz.
 
Güneş-Ay 60’lık açısı eril-dişil enerjilerin dengeli akışını gösteriyor. Erkek ve kadın ilişkilerinde uyum ve destek sağlayabiliriz. Bünyemiz güçlenebilir. Güneş yaşam enerjisini sembolize eder. Ay’la destekli olduğunda fiziksel sağlık anlamında olumlu etki sağlar. Ruhsal tekamül akışında BİR enerjisinin Dünyasal düzlemde ortaya çıkışının rahat olacağını gösterir. Başarmak, parlamak ve ön plana çıkabilmek için DÖNÜŞTÜRMEK, BIRAKMAK durumunda olduğumuz konuların FARKINDALIĞI için uygun enerjileri ön plana çıkartır. Oğlak-Akrep aksında meydana gelen bu etkiyle devlet ve siyaset alanında yeni yapılanmalar ortaya çıkacaktır. İşlemeyen ve noksan olan alanlarda iyileşme yoluna gidilebilir. Yönetici ve otorite figürleri toplumsal baskılanmayla karşılaşarak yönetim şekillerinde düzenlemek, aksayan yönlere yeni bir format atma yoluna gidebilirler. Bu etkileşim bireysel bazda bizim kendi bilgisayar programımız olan beynimize FORMAT atmamız şeklinde ortaya çıkartılabilir. Beyin gelişimi ruhun gelişmesine olanak sağlayacaktır. Bu etkiyle bir kişinin gelişimi bir çok insana ALLAH’ın BİRLİK etkisiyle tesir edecektir.
 
Ay-Merkür 60’lık İLETİŞİM konusunda rahat bir akışa işaret ediyor. Yazılı, sözlü her türlü konuşma, sözleşme, anlaşma için uygun etkiler mevcut(en azından bugün). Ülke genelinde uzun süredir devam eden ve yine devam edecek konulara minik bir ES verildiğini söyleyebilirim. İç aleme dalmak, derinleşmek ve düşünmek için uygun etkiler var. Tefekkür, dua, meditatif çalışmar ve zikir yapabilirsiniz. Bu evrede DIŞ olanı BIRAKARAK, iç olana BAKMAK uygundur. Kendi ÖZ enerjimizle irtibat kurabiliriz.
 
Jüpiter-Ay 60’lık İLAHİ İRADE’nin kaynağından akan sonsuz merhamet enerjisini anlatıyor. Toplumsal vicdan ve enerjinin yükseldiği bir evrede olacağız. Araştırma, öğremek, gelişim için uygun etkiler var. Yengeç-Akrep aksında oluşan bu etkiyle kollektif bilinçaltı güçlü bir destek alacaktır. Adeta RABBİN toplumsal belleğe FORMAT atarak boşalan alana esma kuvvelerini dolduracağını söylemek mümkündür. Kısa süreliğine dahi olsa BÜYÜK SU ÜÇGENİ oluşacaktır. Dilek ve isteklerimizi ileteceğimiz kapılar açılacaktır. Dualarımızı BÜTÜNÜN HAYRINA edelim.
 
Ay-Pluton 60’lık güçlü desteklere işaret ediyor. Ruhsal, zihinsel gücün ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Güç odağı kişilerden gelecek destekler olabilir. Akrep-Oğlak aksı toplum olarak güçleneceğimizi gösteriyor. Zorlu bir dönüşümün habercisi misali Pluton’la DÖNÜŞÜM için gereken gücü kalbimizde hissediyor olacağız.
 
Ay-Neptün 120’lik kollektif bilinçaltından gelen ilahi dokunuşa yeniden işaret ediyor. İhtiyacımız olan enerjiler yeni yıla girmeden zihinsel altyapımıza kodlanıyor. Dua ve tefekkür için akşam saatlerini mutlaka değerlendirmenizi öneririm. Zira iç derinlik sağlayarak bütünsel bir tamamlanma yaşamak olasıdır.
 
Ülke genelinde spor, sanat ve eğlenceli aktivitelerin vurgu kazanacağı bir gün olacağını düşünüyorum. Uluslar arası bir başarı haberi duyabiliriz. Genel anlamda ülke genelinde HUZURSUZ enerjiler var olsa dahi Cumartesi günü bu etkiler en minimum düzeyde seyredecektir.
 
Bütünün hayrına edilen duaların hayırdan hayır gelecek şekilde kabul olmasını dilerim. En güzele emanet olun…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

27 Aralık 2013 Cuma

AŞK’A SELAM OLSUN...

Ay-Venüs 90’lık açısı ilişkiler anlamında zorlayıcı etkileri beraberinde getiriyor. Bir ilişki bir tohuma benzer. Emek ister, sevgi ister, içten bağlılık ve sadakate ihtiyaç duyar. Emeğin olmadığı yerde bir çiçek bile yetişmez. Nice rüzgarlar, kasırgalar ES’se dahi bükülür, kırılmaz. Duaya benzer RAHMET YAĞMURLARI iner göğün kapısından arza, çiçek beslenir, büyür ve yeniden hayata SELAM eder. Rabbin Vedud esmasıyla sever yeniden içer sınırsız sevgi okyanusundan… İlişkilerde aynı şekilde tartışma, mücadele ve zorlanma yaşar zira Rabbin rahmeti aşikar olsun can-ı derunda… Öz’den aslına Rabbin ŞAFİ esması aşikar olsun çağıl çağıl bir okyanus misali… İçsin Öz’den mavi şifayı, mor farkındalığı, kırmızı tutkuyu, yeşil aşkı pembe tonlarında… Oradan seyreylesin O’nun sonsuz BİRLİK ve TEK’liğini… Eyvallah… İlişki bu’dur dostlar, karşındaki sadece bir suret, aynadır. Sevdiğinden sana, Senden O’na, O’ndan Bütüne çıkar yollar… Sonra mı? HİÇ olmayı öğrenirsin… Seven kim, sevdiğin kim? HİÇ olursun Sevdanın Gökkuşağı tonlarındaki karasiyah yollarında EYVALLAH… Ne güzeldir kana kana içmek Aşkı, ne güzeldir kana kana içmek sevdiğinin gözlerinden tek bir yudum AŞK’ı… Aşk olabilmektir; emek ister, sevgi ister…
 
Astrolog Güçlü Metin der ki; bunlar boyumuzu aşan işler… Sevin sevilin değerli dostlarım karşınızdakine görün, anlayın, tanıyın… Dokunun acıyan yaraları var; bakın görün kendinizi… En kızdığınız kişiler, durumlar, olaylar ve dahi herkes SİZİN KARANLIK YÖNLERİNİZ’dir… Karanlık yüzleşirsen APAYDINLIK olur… Kabre konan ÖLÜMÜ TADAN kişinin Zahir’den Gerçeğe yolculuğu misali… Gecenin güne dönmesi misali… Ölüp toprak olursan BEN, SEN VE ONLAR kalmaz değerli dostlarım.. Sevin ki; karanlık dönüşsün ve aşk olsun… AŞK’a selam olsun… İnadına sevelim; sevmediğimize AŞK’la Selam edelim; O’da O; Aşk O; ne büyük karmaları yüklenir insanlar omuzlarında görürüz. En zalim, en gaddar, en KAHHAR esmasını ortaya çıkartan değil midir? Eleştirmek, nefret etmek bizlerin sınavı tutalım elinden AŞK’a selam edelim; HZ. İnsan’ı her dem demleyelim GÖNÜL ÇAYDANLIĞI’nda taze taze içelim Elhamdülillah diyelim
AŞK’a… Her nefeste Ya HU… Ay-Venüs 90’lık bize tam olarak bunu anlatır…
 
Oğlak-Terazi aksı İLİŞKİLERİ yıkar, bitirir, devrim yapar… YENİDEN YAPILANDIRIR… Ya biterek, ya SAĞLAM şekilde sorunları ortaya koyarak… Her şekilde Aşk’la yapar biri Satürn biri Venüs zira klasik astrolojide birbirlerinde YÜCELEN bu iki gezegeni gelin OLUMLU anlamda kullanalım… Herşey AYDINLIKLA yıkanır, zira Cüzlere ayrılan irade dosyalarından ANLAYIŞ ve SEVGİ yi ayıralım… Hayırlardan hayır dosyasına koyarak basalım GÖNÜL PLAY tuşuna… Dinleyelim bakalım evren içre evrenler neler anlatırmış gönlün ilahi perdesinden ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA aşkı bağıran O kaynaktan… Ruhunuza sağlık Eyvallah… Aşk’a Selam Olsun… Can-ı Gönülden…
 
Ay-Neptün 120’lik aşkın nağmelerini O’na iletecek kuvveleri aşikar eden dua kapılarını açar bütünün hayrına… Eller O’na, kalpler O’na dönerse huzur bulur, aşk bulur, kelam olur Senden O’na O’ndan sana… AŞK olur… Bütünün hayrına dualar, niyetler doğar aşkın NEFES’in de aşarsın bedeni boyutları Sen sen olmazsın… Sen O’sundur… O sen … Sen mi? Ağız alışkanlığı Ben SEN YOK! Sadece O var… AŞK’a Selam Olsun… Dua, tefekkür, ibadet için muazzam zaman dilimleri… Cuma’nın bereketi ve Aşk’ını O’na ellerinizi açarak değerlendirin… Zira Aşk’la olan Aşk’la dile gelirse… Kelam O, kalbin O atarsa DUA KAPILARI her daim açık… Ben Yok Dua’da, bütünün hayrına Dua her dem, her daim, HER’de…
 
Son günlerin OLUMSUZ etkilerine bir’de bu pencereden bakarak yorumlamak, Cuma’nın olumlu enerjisiyle Venüs Günü yıldızları GÜÇLÜ METİN’ce yorumladım… Hatam ve kusurum olduysa AFFOLAAŞK’a Selam Olsun…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayır gelmesini temenni ederim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

26 Aralık 2013 Perşembe

TEMKİN ZAMANI DEVAM EDİYOR-2

Ay Terazi Burcu’nda seyrine devam ederken politik, siyasal ve toplumsal huzursuzluk tüm hızıyla etkilerini gösteriyor olacak.
 
Ay-Jüpiter 90’lık dini, felsefi mücadelenin fanatik boyutlarda açığa çıkacağını gösteriyor. Fikirlerimizi baskıcı bir şekilde aktarmaya çalışmak hem bireysel hem toplumsal bazda sıkıntılara yol açacaktır.
 
Ay-Uranüs 180’lik açısı toplumsal devrim, hareketlenme ve anarşi enerjisinin halen devam ettiğini gösteriyor. Siyaset ve politika ciddi anlamda karışıyor. Otorite dengeleri ciddi şekilde sarsılıyor. Pek çok siyasi, yönetici figürü ve otorite ciddi sarsıntılardan geçiyorlar. Skandallar, gizli saklı durumlar açığa çıkıyor.
 
Ay-Pluton 180’lik güç gösterileri, huzursuzluk ve baskı enerjisi çok yüksek olacaktır. Kaba kuvvet, kavga ve fiziksel şiddete varan sorunlar ortaya çıkabilir. Güçlü ve iktidar sahibi kişiler, otorite sahipleri ellerindeki gücü kötüye kullanabilirler. Terazi-Oğlak aksı bu gücün İLİŞKİLER bazında kışkırtıcı bir etkiyle kullanılması durumunu ortaya çıkartabilir.
 
Toplumsal hareket ve şiddet enerjisinin yoğun olarak yaşanacağı günlerdeyiz. Rabbin şifalı enerjisine sığınmak, yardım istemek, sakinlik ve sükuneti korumak çok önemlidir.
Geçen yazımda paylaştığım NELER YAPABİLİRİZ? başlığını sizlere geliştirilmiş haliyle yeniden sunmak isterim.
Neler Yapabiliriz?
 
Olaylara anlık ve düşünmeden TEPKİ vermeyelim
 
Saldırgan ve üzerimizde baskı unsuru oluşturan kişiler aynı tepkiyle yaklaşırsak o kişiden farkımız kalmaz, biz anlayış gösterelim. Bizde eksik olanı göstermekle görevli karşımızdaki bu insanları anlamaya çalışalım
Düşüncesiz şekilde toplum huzurunu bozacak eylem ve tavırlardan uzak duralım
 
Mars enerjisi HAREKETE GEÇ komutu verir. Hiçbir enerji KÖTÜ değildir! Bu etkiyi egzersiz yaparak açığa çıkartma yoluna gidebiliriz. Örneğin: Bir tartışma esnasında kırıcı bir söz etme ihtimaliniz varsa konuşmayın ortamı terk edin ve evinize birkaç durak önce araçtan inerek yürüyerek yada koşarak gidin.
 
Bu hafta çevrenizde Mars enerjisiyle uyumlu olan ‘kırmızı’ ve ‘mavi’ objeler, takılar bulundurabilirsiniz. Bu da sembolik anlamda Mars enerjisini nötrolize edecektir.
 
Dua, tefekkür, zikir ve meditasyon yapmak hem ruhunuza hem BİRLİK ilkesi gereği tüm Dünya’ya barış, huzur ve güzellik getirir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

25 Aralık 2013 Çarşamba

TEMKİN ZAMANI

Ay Terazi Burcu’nda hareket etmeye başlıyor. Politika, denge, uyum bu etkileşimin aydınlık yüzünü temsil ediyor. Karanlık ve uyumsuz açılarında uyumsuz, dengesiz, huzursuz ve saldırgan etkiler mevcut olacaktır.
 
Mars’ın Terazi Burcu’na geçişi İLİŞKİLER anlamında uyumsuz enerjileri beraberinde getiriyor hem bireysel hem ülkemiz haritası açısından. Zira bugün çok önemli bir açılanma oluşacak. Hem Ay ve Mars kavuşacak hem de Mars-Uranüs 180’lik açısı meydana gelerek Türkiye ve Dünya’da hareketli zamanlar yaşanacağını gösteriyor. Toplumsal eylemler, anarşik hareketler, isyan ortaya çıkıyor. Muhalefet ve iktidar birbirine düşebilir. Düşüncesiz ve toplumsal huzurun bozulacağı ani çıkışlar meydana gelebilir. Uranüs ANİ ve KİTLESEL etkileri olan bir gezegendir. Mars’la böylesine bir etkileşim DOĞAL AFETLERİ tetikleyeceği gibi toplumsal CİNNET olaylarını ülkemiz gündemine taşıyacaktır. Biliyorum! Olumsuz şeylerden bahsediyorum çok üzgünüm :( Gökyüzünün bu etkileşimi ay sonuna kadar devam ediyor. Astrolog olarak görevim sizleri bu anlamda UYARMAK ve TEMKİN çağırısında bulunmak.
 
Neler Yapabiliriz?
 
Olaylara anlık ve düşünmeden TEPKİ vermeyelim
 
Saldırgan ve üzerimizde baskı unsuru oluşturan kişiler aynı tepkiyle yaklaşırsak o kişiden farkımız kalmaz, biz anlayış gösterelim. Bizde eksik olanı göstermekle görevli karşımızda bu tarz davranan kişiler
 
Düşüncesiz şekilde toplum huzurunu bozacak eylem ve tavırlardan uzak duralım
 
Mars enerjisi HAREKETE GEÇ komutu verir. Hiçbir enerji KÖTÜ değildir! Bu etkiyi egzersiz yaparak açığa çıkartma yoluna gidebiliriz. Örneğin: Bir tartışma esnasında kırıcı bir söz etme ihtimaliniz varsa konuşmayın ortamı terk edin ve evinize birkaç durak önce araçtan inerek yürüyerek yada koşarak gidin.
 
Bu hafta çevrenizde Mars enerjisiyle uyumlu olan ‘kırmızı’ ve ‘mavi’ objeler, takılar bulundurabilirsiniz. Bu da sembolik anlamda Mars enerjisini nötrolize edecektir.
 
Dua, tefekkür, zikir ve meditasyon yapmak hem ruhunuza hem BİRLİK ilkesi gereği tüm Dünya’ya barış, huzur ve güzellik getirir.
 
Gün içerisinde Ay-Güneş 90’lık öğle saatlerinde aktive olacaktır. Bu etkileşim eril-dişil enerjilerin dengesizliği sonucu ilişkilerde ani kopma, anlayışsızlık ve otorite figürleriyle çatışma gibi gibi sonuçlar doğurabilir. Uyum ve dengeyi elden bırakmayalım. Güneş’in Ruh’umuz olduğunu, saf ve temiz bir enerji olduğunu asla UNUTMAYALIM! Kalbi düşünceler karartır, temiz ve aydınlık düşünceler her daim kalbi ak ve pak tutar. Kötü, pis, olumsuz nitelediğimiz kişi ve durumlara dahi sevgi, saygı ve dua yollayalım. Zira Rabbin merhamet ettiği kullara bizlerin Merhametsizlik etmemiz mümkün değil. Herkes hak ettiği şeyleri yaşar; İYİ yada KÖTÜ… Ne ektiysek O’nu biçiyor olacağız bu yıl ve sonrasında…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Mars’ın Terazi Burcu’nda etkileri başlıklı yazılarımı merak edenler, yeniden okumak isteyenler için:

Mars’ın Terazi Burcu’nda GENEL etkileri başlıklı yazım:
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/2013/12/mars-terazi-burcunda-hareket-ederse.html

Mars’ın Terazi Burcu’nda Hareketi-Burçlara Göre Etkileri-başlıklı yazım:
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/2013/12/mars-terazi-burcunda-burclara-gore.html

Sevgiler,
Güçlü Metin
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/

24 Aralık 2013 Salı

İLAHİ DESTEĞİ ‘GÖR’

Ay Başak Burcu’nda hareketine devam ederken detay gerektiren konularla ilgilenmek, sağlığımıza dikkat etmek, beslenme konusuna özen göstermek ve arınmak için olumlu zaman dilimlerine işaret ediyor. Bu etkiler altında eksik gördüğümüz, düzeltmeyi arzu ettiğimiz konulara eğilebiliriz. Zihni dinlendirecek müzikler ve aromaterapi iyi gelecektir.
 
Jüpiter-Satürn ve Neptün desteklerini bolca hissediyor olacağız. Umuda, sağlam adımlara ve ilahi desteklerin gücüne derinden vurgu yapan açılar etkin olacak. Jüpiter ruhumuza ‘iyimser’ etkileri ve şansı ekerken; Satürn sağlam ve kalıcı adımlar atmamıza yardımcı olacak. Kuantum düzlemde bakarsak ‘iyi hissetmek’ ve ‘iyi düşünmek’ dolayısıyla OLUMLU ve ETKİN sonuçları beraberinde getirecektir.
 
Devamında gökyüzü Neptün enerjisiyle merhamet, bilinmeyene olan sonsuz inanç ve idrak enerjisini aktive ederek tüm olumlu düşünceleri evrene BIRAKMA etkisiyle ektiğimizi biçeceğimiz enerjileri beraberinde getirecek. Sağlam bir inanma duygusu ve dürtüsüyle HER OLAN HAYIRDIR diyerek karşılayalım bu güzel enerjileri
 
Ay-Jüpiter 60’lık enerjisiyle bolluk ve bereket bizlerle olacaktır. Zira Başak-Yengeç aksında meydana gelen bu etkileşim rasyonel mantığın doğru şekilde kullanılacağını gösteriyor. Mantık, hesap, kitap, finans, hukuk gibi konularda doğru kararlar alabiliriz. Yeni başlayacağımız işlerde şans bizden yana olacaktır. Yabancılarla yapılacak ticari atılımlar olumlu şekilde geri dönecektir.
 
Ay-Satürn 60’lık sağlam ve kalıcı işlere imza atacağımızı anlatıyor. Başak-Akrep aksında sağlam bir mantık ve sezgiyle girişilecek işlerde olumlu gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor.
 
Güneş-Neptün 60’lık ruhumuzu ortaya koyarak, toplumsal hizmet verebileceğimiz çalışmalara işaret ediyor. Tanrısal yardım alabilir, kimliğimizi ve başarma dürtümüzü sezgisel ve duyarlı bir şekilde ortaya koyabiliriz. Yaratıcı enerjisinin açığa çıkacağını söylemek doğru olur.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

23 Aralık 2013 Pazartesi

ANLAMAYI ANLA

Ganiyy olan, Rezzak olan, Muğni olan Yüce Rabbin adıyla başlamak isterim astrolojik analizime. Derya olur gönül akar yeryüzüne sığmaz taşar zihnime aklım… Yükselir semanın en yüksek yerine oradan seyreyler alemi yıldızlar aleminden… Ey bolluğun, bereketin ve huzurun Rabbi sen Yüce’sin, şahdamarımdan yakın, aslında BEN’sin… Benliğin ucundaki yolda yürürken karanlıktan beni çıkaran el’sin… Rahman ve Rahim varlığınla yaşarken tekrar tekrar Ba’s edip Yok’u Yok’ta bitirip Zaman denen var olmayan insan aklının yarattığı SONSUZLUK’ta yeniden VAR eden, yeniden ortaya çıkaransın… Sen mükemmelsin, sonsuzsun… Anlamayı anlamaya çalışıyorum her zerrende yeniden Nefes oluyor yeniden doğuyorum…
 
Ay-Güneş 120’lik ben dediğimiz varlığımızı rahatça ortaya koyacağımız zeminleri hazırlıyor. Eril ve dişil enerjiler uyumlu akışta… Başarılı olmaya müsait etkiler mevcut… Başak-Oğlak aksında meydana gelen bu etkileşim azimli çalışmayı sembolize ediyor. Rasyonel bir mantıkla hedef odaklı başarılar ortaya koyabilmek için etkiler ortaya çıkıyor. Güçlü ve otorite sahibi kişilerin desteğini görebiliriz.
 
Ay-Neptün 180’lik idealize ettiğimiz konularda ciddi hayal kırıklığı yaşama riskini beraberinde getiriyor. Kararlarımız bulanık, anlaşılmaz, aşırı fedakar bir noktada olabilir. Bağımlılık etkisi yaratan şeylere yönelebiliriz. TEMKİNLİ OLALIM! Bizleri uyuşturan ve hayat bağlarımızı kesen her türlü şey aslında gerçekleri görmemizi engellemekten başka bir şey yapmıyor. Her yol Hakk’a çıkar, hepsi sınav sadece tek gerçek olan iyi yada kötü fark etmez: O!
Ay-Pluton 120’lik güçlü kişilerden gelecek desteklere işaret ediyor. Aynı zamanda ruhsal bir güçlenme sürecini anlatıyor. Zira Pluton gereksiz, işe yaramayan her türlü şeyi elemine ederek hayatımızdan uzaklaştırır. Başak-Oğlak aksında meydana gelmesi sayesinde gündelik hayatımızda bize sıkıntı yaratan, zihnimizi meşgul eden, ruhsal anlamda tekamül yolumuzu tıkayan her türlü durumu ortadan kaldıracak gücü bizlere sunuyor. Ruh, yegane ve tek’tir. Bilincin arınması RUHSAL AMAÇ için doğru yola iletilmemize yardımcı olur.
 
BU HAFTA BOLLUK, BEREKET VE ŞİFA HEPİMİZLE OLSUN
 
En güzel emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

22 Aralık 2013 Pazar

VAR’OL’AN YOKLUK ALEMİNE ‘MERHABA’

Kristal kadar berrak zihnim, aydınlığı kuşatıyor evreni. Ben hem Evren’im hem Ben’im… Anladıkça hayatı anlamlanıyor hayat denen VAR’OL’AN YOKLUK alemi… Fettah esmasıyla aralanıyor kapılar, Zilzal Suresi’yle deprem oluyor ruhumda… Okyanusun hem ortasında hem içinde hem dışındayım… Çemberin ortasındaki nokta misali Güneş’im… Kendime bakamıyorum gözümü alıyor BEN’deki Ben’im… Ziyadesiyle bakıyorum alem içre aleme bir sürü esma kuvvesi beni izliyor… Hepsi bende bazısına yakın bazısına uzağım bazısı alnımda yıldız olmuş kalbimde gümüş zihnimde altın… Hepsi Aşk’ın Anahtarı kilide uzanıp açmam lazım… Uzanmaya çalışıyorum önümde hayat meşgalesi KORKULAR duruyor. Adım atamıyorum, nefes alamıyorum. SUSUYORUM… Alışmışım korkmaya korkularımın zayıflığından… Korku Nefsimi besler, Nefsim Herkesi… Ziyan olmuş bir hayatın HIRS dolu çamurunda debelenen gerçekliğe bir adım Batine bin adım uzakta kalan kalplere yıldızları anlatmak lazım…
 
Güneş nihayet sorumluluk, sebat ve çalışkanlık ile eşleştirilen ZAMANIN LORDU Oğlak Burcu’nda…
 
Ay-Merkür 120’lik açısı ‘iletişim’ alanında bizleri olumlu etkileyecek. Her türlü konuşma, yazışma ve iletişim kolaylıkla akacak. Aslan-Yay aksında oluşan bu etkileşim fikirlerimizi gösterişli bir derinlikte ifade edecek imkanı bizlere tanıyacaktır. Derinleşme, genişleme ve vicdani dengeler ön planda olacaktır.
 
Ay-Satürn 90’lık karamsar ve içe dönük hissetmemize yol açacaktır. Sorumluluklar altında eziliyor hissine kapılabiliriz. Depresif bir ruh haline bürünebiliriz. Burada SATÜRN bizlere olması gereken işleri hatırlatırak yapılması gereken ve ertelenmiş konular önümüze getirilir. Siz sorumluluklarınızı yerine getirdiyseniz Satürn sizi etkilemez(!) Aslan-Akrep aksı ‘sabit’ fikirlerin bizleri zorladığını açıkça göstermektedir. Sorunu görmezden gelerek aynı hatayı tekrarlamak durumunda Satürn meşhur HAYAT DERSLERİ önümüze sunarak bizlere KABID esması gereği sıkarak sorundan kurtarır. Sonrasında Basıt esması gereği göğsümüzü genişleterek, ferahlatır.
 
Akşam geç saatlerde Ay Başak Burcu’na geçerek detay, titizlik gerektiren işlere odak noktamızı çevirecek. Ay-Neptün 180’lik hayalperest, kafası karışık, kırılgan ve netliği kaybettiren etkisiyle yolumuzu ve rotamızı şaşırtabilir. Dua ve tefekkürle geçirmenizi öneririm.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

21 Aralık 2013 Cumartesi

VENÜS RETROSU


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor hareketli, eğlenceli, enerjik bir Cumartesi günü geçiriyor olacağız. Zira günün genelinde Ay Boşluk’ta ilerliyor olacak. Ay Boşluk’ta hareket ederken yeni bir işe başlamak, karar almak, yeni yol ve yön çizmek için doğru zaman dilimlerinde olmayacağız.

Venüs gece geç saatlerde Retro hareketine başlayacak. Bu sebeple bu mevzudan bahsetmek yerinde olacaktır. Venüs ilişkiler, hayattan aldığımız zevkler, para kazanma şeklimizi bizlere anlatır. Estetik, moda, güzellikle doğrudan ilişkilidir. Bir haritada Venüs incelenirken kişinin hayattan aldığı tat ve lezzeti direkt olarak görebiliriz. Venüs gezegeni şuan Oğlak Burcu’nda hareket ediyor. Oğlak Burcu ciddiyet, sorumluluk, mesafe ve soğukluk olarak nitelenebilir. Soğuk ve Kuru nitelikte bir burç olduğundan hayata karşı kapalı, depresif, duygusal olarak arınmış bir yapı sergiler. Kuru yapısıyla eğilip bükülmeden KIRILABİLİR. Venüs sıcak ve nemli bir gezegen olarak bu burca yerleştiğinde misafir olduğu evin tüm gereklerini yerine getirmek mükellef olacaktır. Dolayısıyla hayattan keyif alamayan, mesafeli, planlı ve organize hareket edecektir. Bu sebepten Venüs Oğlak Burcu’nda hareket ederken İLİŞKİLER konusunda mesafe, ciddiyet, planlı ve keyifsiz bir süreç başlar. Keyif aldığımız zevkler yerini SORUMLULUK duygusuna bırakır. Bu sürecin iyi yanı ise; sorumsuz, ciddiyetsiz ve devamı olmayan ilişkileri testten geçirir.

Bu gece itibariyle Venüs’ün Retro hareketine başlaması olumsuz bir nitelik gibi görünse dahi İLİŞKİLER noktasında problemleri(varsa) yeniden gün yüzüne getirecektir. Estetik müdahale ve görünümle ilgili değişimler olumsuz sonuç getirecektir. Retro hareketler gezegenlerin daha içsel ve ruhsal düzlemde hareket etmesine sebep olur. Yani Türkçe meali; Venüs Oğlak Burcu’ndaki mesafeli, ciddi ve keyifsiz sürecini daha yoğun bir şekilde yaşayacaktır bu zaman diliminde.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin

20 Aralık 2013 Cuma

HER BİTİŞ BİR BAŞLANGIÇTIR

Ay Yengeç Burcu’nda seyrine devam ederken ailevi konular, vatan ve millet temaları yoğun olarak duygu dünyamızda yer alacaktır. Sabah erken saatlerde Ay-Venüs 180’lik açısı ilişkilerde gerginlik yaratacaktır. İlişkiler kopma noktasına gelebilir, ani bitişler ve kalp kırıklığı yaşanabilir.
 
Yengeç-Oğlak aksında meydana gelen bu etkileşim duygu ve mantık noktası yüzyüze gelecektir. Hayatın gerçekleri ve hayaller birbirleriyle çelişecekler. Karşıt açıları severim çünkü GERÇEK’le bizi yüzyüze getirir. Bu noktada net karar vermek önemlidir.
 
Sabah saatlerinde Ay Aslan Burcu’na geçiyor. Enerjik, hareketli hissediyor olacağız. Kendimizi birey olarak ortaya koyabiliriz. Dürüst, gösterişli, organize, isteklerini açıkça ifade eden bir yapıda olabiliriz. Ay Aslan Burcu’nda hareket ederken YÖNETME becerisi yükselir.
 
Ay-Mars 60’lık hareketli ve enerjik hissetmemize yardımcı olacaktır. Cesur, girişim ve yeni şeyleri başlatma enerjisine sahip olacağımızı söyleyebilirim. Aslan-Terazi aksında meydana gelen bu etkileşim ilişkiler konusunda yeni başlangıçların söz konusu olacağını anlatıyor. Zira uzun süredir hoşlandığımız, beğendiğimiz bir kişi varsa akşam saatlerinde kendisine duygularımızı açıkça ifade edebiliriz. Gökyüzü bu noktada bizleri destekliyor. Ortaklık girişiminde bulunabilir, işimizle alakalı görüşmeleri yapabiliriz.
 
Ay-Uranüs 120’lik ani, sıradışı gelişmeler yaşanabilir. Aslan-Koç aksında böylesine bir etkileşim sıcak, eğlenceli zamanlara işaret ediyor. Duygu ve düşüncelerimizi sürpriz bir şekilde karşımızdaki kişilere aktarabiliriz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

19 Aralık 2013 Perşembe

DİLEKLERİN KABULÜNÜ İSTEYENLER EL KALDIRSIN :)

Ay Yengeç Burcu’nda hareketine devam ediyor. Aşırı duygusal ve korumacı tavırlar sergileniyor olacak. Ay-Jüpiter kavuşum enerjisi günün en önemli gelişmesi olacak. Zira duygusal travmalar, geçmişten gelen birikmiş olumlu yada olumsuz her türlü durumun ani şekilde dışa aktarılması süreci söz konusudur. Ay geçmişle doğrudan ilişkilidir. Jüpiter ‘iyicil’ bir gezegen olarak Ay’la bütünlük kurması GEÇMİŞİN ŞİFALANMASI olarak yorumlanabilir. Aynı zamanda Yengeç Burcu ‘öncü’ kabul ettiğimiz bir yapıda olduğundan HAREKETE GEÇME enerjisini açıkça ortaya koymaktadır.
 
Ay Yengeç halkla doğrudan ilişkili bir temadır. Jüpiter hukuk ve vicdanla doğrudan ilişkili, sınırsız iyimserlik aşılayan bir gezegendir. Ay’la böylesine bir kavuşum haline geçmesi HALKIN VİCDANİ YARGISI anlamına gelebilir. Halk iyimser etkiler altında olacak, yargılarını adaletli bir yargı sürecinde verecektir.
 
Perşembe günü Jüpiter Günü olarak anılır. Bu sebeple Ay-Jüpiter kavuşumu dileklerin kabulü için yapılacak tefekkür ve çalışmalar için muazzam uygun zaman dilimlerine işaret ediyor.
 
Ay-Satürn 120’lik enerjisi yapmak istediklerimizi ortaya koyacak azim ve çalışma gücünü sağlayacaktır. Somut olarak gerçekleştirmek istediğimiz konulara başlayabilir, ciddi kararlar alabiliriz.
 
Yengeç-Akrep aksı içsel, derin ve bütünün hayrına mutlak bir temizlenmeye işaret ediyor. Gün genel anlamda ‘olumlu’ enerjilere sahip. Dua, tefekkür, ibadet ve dileklerimizi bütünün hayrına olacak şekilde Yüce Rabbimize iletelim. Sabah saatleri dua enerjisi için oldukça güzel etkilere sahip olacak.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

18 Aralık 2013 Çarşamba

İLAHİ İRADE İNSANLIK SINAVINI NOTLANDIRIYOR;KİMİMİZ GEÇECEK,KİMİMİZ KALACAK!

Ay Yengeç Burcu’nda hassas, duygusal, gelenekçi davranış modelleri sergiliyor olacağız. Aile ve sevdiklerimizle ilgilenebilir. Çevremize karşı hassas davranabiliriz. Yeme ve içmeye aşırı düşkünlük olabilir. Aşırı ve abartılı yemekten uzak duralım.
 
Ay-Mars 90’lık duygusal agresyonun yoğunluğuna işaret ediyor. Aşırı hassasiyet, duygusallık TEPKİSEL davranışlar sergilememize sebebiyet verebilir. Mantık çerçevesinden uzak salt duygusal reaksiyonlar olayların istemediğimiz noktalara gitmesine sebep olabilir. TEPKİ vermeden önce kendinize zaman tanıyın. Gerekiyorsa ortamdan uzaklaşın, bu kendinize zaman tanımanıza yardımcı olacaktır.
 
Yengeç-Terazi aksındaki bu açılanma aile, vatan, millet(Yengeç) konularında hukuki(Terazi) mücadele ve zorlanma(Mars) meydana geleceğini göstermektedir. Ülkemizin en dip noktası olan 4.evde hareket eden transit Mars’ın 1.evde hareket eden transit Ay’a olan bu etkisi ülke güvenliği ve emniyetine ciddi şekilde zarar verecektir. Ciddi hareketlenme ve kargaşa yaşanacak zaman dilimlerindeyiz. Huzursuz ve kavgacı enerjileri hissediyor olacağız. İçsel bölücü kışkırtmalar patlak verebilir. Bireysel bazda kaza ve sakarlıklar olabilir. Ülke bazında ciddi polemik, içsel kışkırtmalar, milliyetçi ve toplumsal bölücülüğe sürükleyen hareketler gündeme gelebilir DİKKAT!
 
Ay-Uranüs 90’lık beklenmedik, sıradışı ve aniden gelişen kollektif bazda olaylara işaret ediyor. Toplum önünde kişilerin skandalları gündeme gelebilir, iktidarın ani kararları toplumsal bir şaşkınlığa yol açabilir. Yönetim ve muhalefet ciddi güç savaşı ve çekişme yaşayacaklar. Bireysel bazda ani duygusal kopuşlar, ayrılık kararı alma, kavgalar, töre cinayetleri, duygusal reaksiyona bağlı istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Sukuneti elden bırakmayalım, TEMKİN ve SABIR zamanları…
 
Yengeç-Koç aksında meydana gelen bu etki ÖNCÜ burçlar arasında meydana geldiğinden DÜŞÜNMEDEN hareket edileceğinin en önemli göstergesi. Akşam saatlerinde exact olacak
Ay-Pluton 180’lik güç savaşları, duygusal yaralanma, zorlanma enerjilerini çok yükseltecektir. Ülke genelinde halkın baskı ve zorbalığa uğrayacağı durumlar yaşaması muhtemeldir. Kadınların akşam saatlerinde evlerinde olmaları iyi olur. Bu etkileşim cinsel taciz ve sapkın kişilerin ortalıkta olacağına işaret ediyor.
 
Yengeç-Oğlak aksı oldukça manidar bir karşı karşıya kalma durumunu gösteriyor. Halk(Ay Yengeç) ve Devlet(Pluton Oğlak) birbirleriyle güç çekişmesi yaşayacaklar. Kaba kuvvet, zorlanma, korku teması çok yoğun şekilde hissedilecektir. Birkaç makale önce bahsetmiş olduğum ZORLU DÖNEMLERE girmiş bulunmaktayız. Halk ve devlet olarak HAKK olanı HAKK’ıyla yaşıyor olacağız. Zor yada kolay fark etmez; sonuçları OLUMLU olacak karmik bir tekamül sınavından geçiyoruz. İLAHİ İRADE hepimizin NOTUNU veriyor. Kimseyi suçlamadan, yargılamadan kendi içimizle ve gerçek BEN’imizle yüzleşelim. En doğru CEVAP orada!
 
Sezen Aksu ne güzel söylüyor:
MASUM DEĞİLİZ HİÇBİRİMİZ!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

17 Aralık 2013 Salı

17 ARALIK İKİZLER BURCU’NDA DOLUNAY (GENEL&ÜLKE&BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ)

GENEL ETKİLER

17 Aralık İkizler Burcu’nda saat 11.29 itibariyle Dolunay meydana geliyor. Dolunaylar olayların ‘aşikar’ olduğu zaman dilimleridir. Zira bu evrede kişiler bastırılmış, sakladıkları ve gizledikleri tüm duygusal potansiyellerini açıkça ortaya koyarlar. İstanbul anına göre çıkartılan haritayla İkizler Burcu’nda gerçekleşen bu Dolun’ay’ın etkilerini hep birlikte inceleyelim.
 
An haritasında Yükselen Burç’ta Balık’ın yerleşimiyle duygusal duyarlılık, aşkınlık ve merhamet hissiyle kuşatıldığımızı söyleyebiliriz. Zira Balık aynı zamanda ‘mistik’ her türlü konuyla, bilinçaltı ve psikolojiyle doğrudan ilişkilidir. Şiron ve Neptün’ün 1.evde yerleşmesiyle şifalanmasını istediğimiz sorunlarımızla yüzleşerek, çözüm yolları aramak için harekete geçeceğimizi anlatıyor. Bu Dolunay’la birlikte mistik bilinçaltı ve karmik bir takım öğelerin açığa çıkacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ruhsallığın, irrasyonel konuların, dinin ötesinde BİRLİK bilincinin, şifa enerjisinin ortaya çıkarak kendini göstereceğini söylemek isterim. Yöneticisi Jüpiter’in Yengeç Burcu’nda yerleşiyor olması bahsettiğim konuların altını birkez daha çizerken geçmişten getirdiğimiz, içsel durumların ŞİFA sürecine gireceğini açıkça anlatıyor. Jüpiter aynı zamanda 5.evde yerleşerek ŞİFA sürecinin doğumuna işaret ediyor. Geçmişten getirmiş olduğumuz kırgınlık, küskünlük, sıkıntı, üzüntü, dert, tasa, ters giden konular vs… gibi her türlü temanın Rabbin ‘ŞAFİ’ sıfatı gereği şifalanacağını söyleyebiliriz. Dolunay’ın İkizler Burcu’nda 4.evde gerçekleşiyor olması içsel bir sürece işaret ediyor. Genetik kodlarımızdan gelen şifrelenmiş bilgi ortaya çıkarak sorunlara ÇÖZÜM getirecektir. Yöneticisi Merkür’ün Yay Burcu’nda yerleşmesi yüzeysel bir bilginin dışında derinleşen, genişleyen ve kültürel çoksesliliğin pınarından süzülüp gelen bir genişleme seyri göstereceğini anlatıyor. Yüksek eğitim, seyahatler, basın-yayın organları, medya gibi alanlarda ciddi gelişmelere işaret ediyor. Dünya İnsanı olabilmek için harekete geçebilir, bilgiyi sorunlara ÇÖZÜM üretecek şekilde kendi çözümlerimize entegre edebiliriz. Entegrasyon sürecindeyiz; tek bir bilgi, tek bir kaynak, tek bir çözüm yok! Farklı bilgi ve eskiye entegre edilecek genişleyen, sürekli bir bilgi kanalına doğru adım atıyoruz.
 
ÜLKE GENELİNDE ETKİLERİ
 
12.evdeki natal Ay’la irtibat halinde olan Dolunay’ın natal Merkür ve Satürn’den 120’lik alması hapishane, gizli saklı konular, hastanelerle ilgili durumları meydana getirebilir. Terazi-İkizler aksında meydana gelmesi hapishane, tutuklanma gibi konuların sonucunu doğurabilir. 12.ev temasıyla ilişkili olarak gizli ilişkiler ortaya çıkabilir. Karmik olarak ülke genelinde zorlayıcı bir ŞİFA sürecine girdiğimizi söyleyebilirim. 12.ev temaları ülkenin genel korkularını(Satürn) temizleme zamanlarında olduğunu söyleyebiliriz. Söylenmeyenlerin söyleneceği, konuşulmayanın konuşulacağı bir döneme giriyoruz. Uranüs-Mars karşıtlığı ülke haritasında net şekilde kendini ortaya koyarak sıradışı hareketlerin, huzursuzluk ve anarşinin yeniden ortaya çıkacağı koşulları gündeme getiriyor. Dolunay’la birlikte pek çok gizli durum ortaya çıkacağından ülke gündemi ciddi şekilde değişecektir. 4-10 aksı meydana gelen açılanma(Uranüs-Mars 180’lik) yönetim ve muhalefet arasında ciddi bir gerginliği doğuracaktır. Bu aynı zamanda, yer altı hareketleri, doğal felaketler olarak yorumlanabilir. Temkin zamanlarına giriyoruz…
 
BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
 
(Yükselen, Ay ve Öz Burcu’nuzu beraber okumanızı tavsiye ederim)
 
Koç Burcu: Yakın çevre ve kardeşler arasında iletişim hızlanacaktır. Süregelen konular varsa nihai bir sonuç yaşanacaktır. Yüksek eğitim, yurtdışı, eğitim, yayıncılık, hukuk konularında girişimleriniz sonuçlanacaktır. Uzun süreli bir seyahat planınız varsa gerçekleşme şansı oldukça yüksektir.
 
Boğa Burcu: Sahip olduğunuz yetenek ve değerleri iletişim yoluyla geliştireceğiniz durumlar meydana gelebilir. İletişim kabiliyetinizi maddi kazanca dönüştürebilirsiniz. Kredi, vergi, borç, miras ve alacaklarla ilgili ödeme konularında sahip olduğunuz maddi kazançları kullanabilirsiniz.
 
İkizler Burcu: Harekete geçeceğiniz bir dönemdesiniz. Uzun süredir girişimde bulunduğunuz ve sonuçlanmayan bir konu aniden nihayete erebilir. İlişkinizle alakalı yeni kararlar alabilir, hayata geçirebilirsiniz. Ortaklık ve sözleşme konuları gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı ticari bir iş veya seyahat gündeme gelebilir.
 
Yengeç Burcu: İç dünyanızla ilgili mistik hissedişler, yeni bilgiler keşfedebilirsiniz. Kollektif bilinçaltınızla irtibata geçebilirsiniz. Gündelik hayatınız ve işle alakalı önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızdaki kişilerin farklı yönlerini tanıyabilirsiniz. Diyet, sağlıklı beslenme ve egzersize başlama kararı almanız için uygun bir dönemdesiniz.
 
Aslan Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgili önemli gelişmeler meydana gelebilir. İstediğiniz, dilediğiniz bir konu varsa bunun gerçekleşmesi için hayat alanınızda hareketlenme olabilir. Uzun süredir devam eden bir arkadaşlığı, projeyi yada çalışmayı sonlandırabilirsiniz. Yeni bir aşk filizlenebilir. Yada çocuk sahibi olmakla ilgili bir düşünceniz varsa harekete geçebilirsiniz. Risklerden uzak durun.
 
Başak Burcu: İş ve kariyerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelecektir. Toplum önünde tanınabilirsiniz. Reklam, medya, basın organlarıyla ilgili işiniz takdir toplayabilir, kariyerinizi geliştirebilirsiniz.. Yoğun iş teklifleri olacaktır. Özünüzden gelen yetenekleri değerlendirme zamanları. Aileyle ilgili destek ve olumlu gelişmeler gündemde olacaktır.
 
Terazi Burcu: Yüksek eğitim, basın, yayın, medya, hukuki konularda işleriniz sonuçlanacaktır. İletişim gücünüzün yükseldiği bir döneme girdiniz. Yeni bir Web sitesi açabilir, eğitim alabilirsiniz. Sözleşme ve yazışmalar gündeminizde olacaktır. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konularda bazı gelişmeler meydana gelebilir. Yakın yerlere yolculuk fırsatları çıkabilir.
 
Akrep Burcu: Beklediğiniz bir alacağınız varsa alabilir, kredi çekmeyi bekliyorsanız onaylanabilir. Maddi kaynaklarınızda ciddi bir gelişme olacaktır. Yeteneklerinizi kullanacağınız bir evreye giriyorsunuz. Sağlıkla alakalı bir ameliyat yada ufak çapta bir operasyon geçirebilirsiniz.
 
Yay Burcu: İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda uzun süredir beklediğiniz bazı şeyler sonuçlanacaktır. Söyledikleriniz anlaşılacak yada siz karşınızdaki kişiyi rahat bir şekilde anlayacaksınız. Sözleşme ve anlaşmalarda temkini elden bırakmayın. Hayatınızda iletişim kabiliyeti yüksek biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz.
 
Oğlak Burcu: Gündelik hayatınızda değişimler meydana gelebilir. İşiniz yada çalışma ortamınızı değiştirebilirsiniz. Dedikodu yapılan bir konuyu aniden evren önünüze getirebilir. Siz konudan haberdar olabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan almaya karar verebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.
 
Kova Burcu: Aşk ve ilişkilerle alakalı gelişmeler gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Yaratıcılığınızı sergilemek isteyebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Yeni sosyal gruplara girebilir, güzel arkadaşlıklar edinebilirsiniz. İşinizle alakalı kazançlarınızda artış meydana gelebilir. Hanımlar hamile oldukları haberini alabilir yada çocuğu olanlar evlatlarıyla alakalı güzel gelişmeler yaşayabilirler.
 
Balık Burcu: Aile ve evinizle alakalı konular gündemde olacaktır. Uzun süredir ev almayı yada değiştirmeyi bekliyorsanız fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle alakalı sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Ailenizle alakalı birinin sağlık problemi ortaya çıkabilir. Bununla ilgili sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Kariyerle alakalı güzel gelişmeler, terfiler gündeme gelebilir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

16 Aralık 2013 Pazartesi

BOŞ TENEKE ÇOK SES ÇIKARTIR

İKİZLER AY’I VE YAY MERKÜR’Ü 180’LİK :)
Ay İkizler Burcu’nda hareketine devam ederken iletişim ve haberleşme konuları gündemde olacaktır. Zira Sıcak+Nemli bir burçta hareket eden Ay değişken yapısıyla iletişim zemininin kaygan zeminde ilerleyeceğini anlatıyor. Söylenen sözler, yapılan anlaşmalar ve ticari işlerde DİKKAT etmenizi öneririm. Pazarlama, reklam ve tanıtım gibi işlerde yoğunluk yaşanabilir.
 
Ay-Merkür 180’lik açısı iletişim konuların sorunlara işaret ediyor. Haberleşme, pazarlama, tanıtım, reklam konularında zorluk ve kısıtlanma etkisine işaret ediyor. Sözlerimiz yanlış anlaşılabilir yada biz başkalarını yanlış anlayabiliriz. Yazılı veya sözlü her türlü anlaşmada gecikme veya sıkıntılar yaşanabilir. Karşıtlık etkilerini severim. Çünkü duruma netlik kazandırır. İkizler-Yay aksında gerçekleşen bir 180’lik olması ‘değişken’ temalara işaret ediyor. Dedikodu ve iftira temaları açığa çıkabilir. Zorlu bir ‘karşıt’ açı değil anlayacağınız. Fakat boş ve asılsız konular gündemde olacaktır gerek genel gerekse bireysel hayatlarımızda. Basın, yayın ve medya organlarında gizli, saklı bir durum ortaya çıkabilir.
 
Ay-Uranüs 60’lık sıradışı, aniden gelişen olayların habercisi durumunda. Dolunay’a yaklaştığımız bugünlerde medyada ciddi bir skandal patlak verebilir. Gerçekliği net olmasa dahi gündemi uzun süre işgal edeceğini söyleyebiliriz. Bireysel anlamda sıradışı duygusal reaksiyonlar, yalan yanlış haberler ve dedikoducu kişilerin sözlerine DİKKAT!
 
Dedikodu, haset ve kıskançlık Rabbin bizlere haram kıldığı kötü alışkanlıklardır. Zira işi gücü olmayan insanlar ‘Boş Teneke Çok Ses Çıkartır’ misali zamanlarını dedikodu ve gıybetle geçirirler. Allah ıslah etsin! Gökyüzünde meydana gelen bu etkileşim üzerine söylemek isterim ki; Yaradan’ın birlik, dirlik ve düzeninden asla uzak kalmayalım. Kalbimizin pası ve kirini iyi niyetli düşünerek dua ile temizleyelim. Sevgi, dirlik ve düzen her daim bizlerle olsun. Dedikodu ve iftiraya muhatap edildiğiniz takdirde mutlaka işi Allah’a havale edin. O gerekeni yapar.
 
Konuyla ilgili olarak; Üstad Ahmed Hulusi’nin ‘Dua ve Zikir’ kitabından bir dua önermek isterim herkese
“Allâhumme inna nes’eluke min hayri ma seeleke minhu nebiyyuke Muhammedun ve eûzü bike min şerri mesteaze minhu nebiyyuke sallallâhu aleyhi ve sellem, ve ente MÜSTEAN!..”
Anlamı:
“Allâh’ım Nebin Muhammed AleyhisSelâm hayırdan neler istemişse senden ben de onları isterim; şerrden nelerden sığınmışsa sana, ben de onlardan sana sığınırım… MÜSTEAN (yardım istenilen – yardım eden) sensin!”
 
En güzele emanet olun hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
 
NOT: DOLUNAY’IN GENEL ve BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ YARIN SİZLERLE OLACAK!
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

15 Aralık 2013 Pazar

ÇOK


Çok herşey hayatın içinde görmeyi bilene, sevmeyi bilene… Çok kaldım, çok yedim, çok içtim… Çokların içinde çok oldum… Sonra Kabıd ismi gereği daraldım, bunaldım, sıkıldım… Feraha erme sularında, Mevla’ya erme sınırında, bir anda genişledim. Basıt ismi gereği kabımdan yukarı çıktım, fışkırdım aleme sevgi, huzur ve bereketle…
 
Ay-Venüs 120’lik açısı ilişkilerde uyum ve denge yaratıyor. Kabından fışkıran ruh misali genişliyor kalbim, adı kalp değil; AŞK… Sabaha karşı saatlerde etkinliğini sürdürecek Ay’ın bu konumu sevgi temasının günün geneline yayılacağının sinyalini veriyor. Ay daha sonra İkizler Burcu’na geçiyor. İletişim kurmak, yazmak, hareket etmek için uygun zaman dilimlerindeyiz.
 
Ay-Neptün 90’lık kafa karışıklığı, yön ve yol bulmakta zorlanacağımızı söyleyebilirim. Zira duygusal anlamda sağlam kararlar almaya müsait bir zaman diliminde değiliz.
 
İkizler-Balık aksında meydana gelen böylesine Marsiyen bir etkisi sanatsal yaratımın ortaya çıkacağı zamanlara işaret eder. Zorlanma enerjisi harekete geçirir hele ki Neptün gibi bir gezegen etkisi söz konusuysa. Duygusal patlama sonucu enerji doğru aktarılabilirse duygusal yaratımın nicelikli unsurlarının resmedildiği bir tablo, muhteşem tasarlanmış bir elbise yada aşkını kaybetmiş bir aşığın hüzünlü notalarıyla kitleleri peşinden sürükleyecek muhteşem şeyler açığa çıkabilir. Yada ruhsal dışa vurumu kendi içinizde hemhal olarak karşı tarafla empati kurarak kullanabilirsiniz. Örneğin; duymayı ve dinlemeyi seçebilirsiniz. Zira, bu da ‘iletişim’ in yeniden yaratımı olabilir. Musavvir esmasının aşikar olması, Zat-ı muhteşem kelamların semalarda uçan bir kuş misali zihne konuvermesi.. Ne temiz, ne saf ve ne harika bir süreç… Çok olmak semada, çok olmak hayatta, ÇOK’un ÇOK’u olabilmek Aşk-ı Derun’da… Bir olmak rüzgarla, ÇOK olmak kainatla… ÇOK’un ortasında sonsuzluk olabilmek hayatta…
 
Ay-Mars 120’lik akşam saatlerinde hareketli, enerjik ve ÇOK hissettirecek bize kendimizi… Çoklar arasında ÇOK enginde… Çok sesimiz çıkacak, ÇOK haykıracak, ÇOK hızlanıyor olacağız…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

14 Aralık 2013 Cumartesi

OKYANUS’TA NEFES ALMAK

Hayat… Nefes… Hu… Kalbin tiktakları arasında geçip giden bir menzil mesafedeki AYNA BEN… Aynaya bakıyorum… Kimim ben? Nerdeyim? Gördüğüm ben mi? Ben nerde? Ben orda, tam gözbebeğimde… Gözbebeğim değil, duyuların ötesinde BEN… Hatta şahdamarımdan yakın… Tam gerçekliğin ortasında… Farkına’AY’mak… Ay, Ben dediğin duyguların… Duyguların temsili tiyatrosunda rolünü oynuyor Hz. İnsan… Hz. O’nu nereye koyacağını bilemiyor… Göğe koysa olmaz, yere koysa olmaz, sağa, sola, öne, arkaya… Çünkü O her yerde… Aldığın NEFES kadar OKYANUS içinde… Sen Okyanus’ta Nefes almayı denedin mi hiç? Hiçlikte Balık olmayı tecrübe ettin mi? Bir kuşun kanadın, rüzgarın sesinde HİÇ olmak, zerrede Yok Olmak… O bilincinde, O zihninde, O sende… Diğeri tam karnın içinde… Ağrı, sızı, hüzün, gözyaşı YOK! Sadece O terennüm eden bir şarkı kulaklarda…
 
Ay-Jüpiter 60’lık ilahi iradenin hayatımız içinde yol gösterici olacağına işaret ediyor. Boğa-Balık aksı maddesel genişlemeyi yollarının açık olduğunu gösteriyor.
 
Ay-Satürn 180’lik ruh halimizde karamsar, endişeli ve depresif hissedeceğimizi gösteriyor. Karar mekanizması alabildiğine çalışıyor. Karmanın lordu Satürn Ben-İM dediğimiz herşeyi elimizden alacak. Bıraktığımız ölçüde bolluk ve bereket hayatımıza yağarcasına akar. Alma-Verme dengesi çok önemlidir. Benim diyerek tutunduğumuz herşey geniş plan evrende tutulur. En genel anlamıyla; darlık ve sıkıntı bu şekilde oluşur.
 
Akşam saatlerinde Ay-Venüs 120’lik açısı ilişkiler anlamında olumlu gelişmelere işaret ediyor.
Boğa-Oğlak aksında oluşan bir etkileşim olması sebebiyle sağlam bir ilişkiye adım atabiliriz. Keyifli ve eğlenceli geçireceğimiz bir Cumartesi akşamı olacak.
 
Nefes aldım HU… Okyanus’ta Nefes… Can Varmış derinlerde… Asl’ol’an’ her can bir Dünya imiş; Dünya dediğimiz Zan’et’tiğimizde… Zira kalpler aynaymış hem yeryüzüne hem gökyüzüne… Yıldızlar yağdı yeryüzüne… Jüpiter’den selam ve sevgiler herkese…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

13 Aralık 2013 Cuma

İZ


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor. Huzur, güvenlik ve emniyet ihtiyacımız yoğun olarak hissedilecektir. Bu evrede yatırım yapmak, sağlam ve devamlılığı olan işlere adım atmak güzel sonuçlar getirir. Gayrimenkul, arsa, değerli takı ve mücevherat yatırımı için ideal günlerdeyiz. Hepsi İZ bırakmak hayata sadece İZ…
 
Ay-Neptün 60’lık açısı ilahi aşkın huzurlu sularında yüzmemize yardımcı olacaktır. Ruh geçmişin gölgesinde geleceği tasavvur eder. İZ bıraktı… Aynalar göstermez gerçekleri, karışır gölgesi karanlığın; geçmişin izlerinden geleceğe yansıyan görüntülere. Siliktir, bulanıktır çünkü O’nu görmez bulanmıştır Şirk’in tatlı deryasına bilinmeyenin saydam geçirgen gerçekliğinden… İZ’dir, geçmiştir, yenilenmeyi ve şifalanmayı bekler; gerçek Şifa tam ordadır. Rahman ve Rahim birlenir; gerçek yalanlanır; bilinmeyen sırlar gerçek… İZ’dir… İnsanlık tarihinden bugüne kadar uzanan BİR olan TAM enerjisinin ruhsal alemden fiziksel aleme tecelli etmesidir. İz’dir sadece İZ… Tam manasıyla HAKK gerçeğinin tecelli etmesidir et bedenin yaşadığı NEFES aleminde… İZ silindi! Cuma Saati’nde Alemlerin Rabbi’ne açılan kapılara CEVAP gelecektir…
Değerlendirelim!
Boğa-Balık aksında oluşan bu açılanma Venüs-Jüpiter etkisi yaratarak hem Venüs Günü’nde tüm Rezzak ve Ganiyy kapılarının aralanmasına sebep olacak.
Ay-Pluton 120’lik etkisiyle güçlü kişilerden destek alabiliriz. Kahhar esmasının olumlu anlamda kullanıma açılacağını söyleyebiliriz. Yeni başlamak istediğimiz her türlü konuya kendimizden emin şekilde adım atabiliriz. İçsel bir güç ve kuvvetle olayları ŞEKİLLENDİRME gücüne haiz olacağız. Sert ve karizmatik bir yapı sergilemek mümkündür. Hayatımızda uzaklaştırmak, bırakmak ve dönüştürmek istediğimiz konulara adım atabiliriz. Gereksiz her türlü endişe ve korkuyu geride bırakarak hayatı sıfırlayabilecek GÜÇ ve DİRAYET içinde hissediyor olacağız.
Jüpiter-Satürn 120’lik ciddiyetle adım atacağımız her türlü projede geleceğe sağlam ve emin adım atabilecek bolluk ve bereketin bizi desteklediğine işaret ediyor.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

12 Aralık 2013 Perşembe

TÜM ‘AH’LARINI AFFET; AŞK’LA HAKK’A YENİDEN DOĞ

Aşk’la dile geldi ruhum… Sevgiyle kelimeleri dokuyorum… Can’ım varsa yok bugün… Yıldızlardan daha yükseğe çıktı kalbim, yıldızların üstünde Cennet’in kapısında yıldızlara bakıyor. Aşk’la nefes alıyor, her nefesinde O oluyor kalbim… Ah’lara ‘VEDA’ zamanı geldi, BIRAKIYORUM Dünya’yı kendi işine baksın… Ben tersine yaşıyorum zamanı YENİDEN DOĞDUM, biliyorum. Yeniden doğmak AŞK’LA AŞK’A sonra HAKK’A nefesim HAK
 
Ben’ler ne fazlaymış canımın içinde meğerse attım hepsini okyanusa sevgiyle yıkanıp arındılar. Güneş BEN’im, Aşk BEN’im… Geçmiş yok; Bugün yok; AN var… Tüm ‘AH’larımı Affettim… Hadi bugün tüm ‘ah’ları Affedelim… Rabbin şifalı ellerine teslim edelim kalbimizi…
 
Tüm bunların ışığında Güneş-Ay 120’lik açısı eril ve dişil enerjilerde uyumlu akışa işaret ediyor. Başarmak, parlamak ve ön plana geçebilecek kapasiteniz yüksek seviyede seyredecek. Yönetici, patron ve baba figürlerinden ciddi destekler alabilirsiniz. İlahi irade(Güneş) hayat alanımıza yaşam enerjisini boşaltıyor. Yardım ve destek istediğimiz kişiler varsa bugün bu etkiler oldukça müsait zaman dilimlerine işaret ediyor. Yay-Koç aksı enerji, yeni girişimler, yabancılarla ticaret, reklam ve pazarlama alanında olumlu etkiler getirecektir.
 
Ay-Venüs 90’lık ilişkilerde olumsuz etkileri beraberinde getirecektir. İlişkilerde sürtüşme, mücadele, dengesizlik yaratacaktır.
 
Koç-Oğlak aksındaki bu etkileşim öncü burçlar arasında meydana geldiğinden ani ve düşünmeden alınacak kararlara işaret ediyor, temkinli olmakta fayda var. Öncü burçlarda meydana gelen bu enerjiler HAREKET GEÇ komutu verir. Düzensiz, sağlıksız, ilerlemeyen ilişkiler zorlayıcı testlere tabi tutulur. Hayırsız olan biter, devam etmesi hayrımıza olan ilişkiler yeni bir hale bürünerek bize yol arkadaşlığı etmeye devam eder.
 
Akşam saatlerinde Ay boşlukta ilerleyeceğinden yeni bir işe başlamak için uygun zaman dilimi değildir. Yarım kalan işleri tamamlamak, hayatımız üzerine geriye dönük tefekkür etmek ve kendimizi dinlemek için bu zaman aralığını kullanabiliriz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

11 Aralık 2013 Çarşamba

CÜZ-İ İRADE KADERİ DÖNÜŞTÜRÜR

Ay Koç Burcu’nda hareket ederken hareketli, enerjik ve öncü bir ruh halinde hissediyor olacağız.

Ay-Merkür 120’lik açısı iletişim konusunda olumlu enerjilere işaret ediyor. Yazılı, sözel ve internet üzerinden her türlü iletişim alanında rahat ve uyumlu bir akış söz konusu. Anlatmak istediklerimiz rahatça ifade edebiliriz. Ticari anlamda olumlu etkiler dikkat çekiyor.
 
Koç-Yay aksı zihinsel anlamda hızlı düşünen, hemen harekete geçen düşünsel eylemlerde olacağımızı gösteriyor. Fikirsel anlamda yeni düşünce kalıplarını keşfedebiliriz. Fettah esmasının açılımı söz konusu olduğundan evrensel genişleme sağlayabiliriz. Düşünsel yeteneklerimizi geliştirebiliriz.
 
Ay-Uranüs kavuşum enerjisi sıradışı, ani gelişen durumlara işaret ediyor. Sürpriz ve sizi şaşırtan durumlarla karşılaşabilirsiniz.
 
Ay-Pluton 90’lık zorlayan enerjiler yaratacaktır. Baskılayan, sıkıntı yaratan etkiler söz konusu olabilir. Karamsar, endişeli hissedebilirsiniz. Manipulasyon, sözel ve fiziksel saldırılara DİKKAT ediniz. Olaylara verdiğimiz TEPKİLER çok önemlidir. Olay anında tepki vermeden önce biraz bekleyin. Aynı his ve duygular devam ediyorsa ortamdan uzaklaşın. Duygular geçicidir. Bunu sakın unutmayın! Size sözel yada fiziksel saldırı halinde olan kişilere karşı gerektiği kadar tepki verin. Abartı ve sizi ilerleyen safhalarda KEŞKE’lere sürükleyecek durumlara itibar etmeyiniz. İmtihan, sınav dünyasında yaşıyoruz. Unutmayın! Kader değişmez ancak Cüz-i İrade kaderi dönüştürür. Zihinsel ve fiziksel alemde yaşadığımız durumlar gerçeklik Zannı içerisinde deneyimlediğimiz enerjisel durumlardan başka bir şey değildir. Deneyim elde etmek için fiziksel şeyler yaşamamız gerekmiyor.
 
Akşam saatlerinde Ay-Jüpiter 90’lık kibir, ben bilirimcilik hissi yaratabilir. Koç-Yengeç aksında gerçekleşen bu etkileşim öncü burçlarda meydana geldiği için acele karar vererek harekete geçme, düşünmeden davranma ve tepkisel savunma eylemleri sergilenmesine sebebiyet verir. Bu da kişileri zor duruma sokacak etkilerin zuhur etmesine sebebiyet verecektir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

10 Aralık 2013 Salı

ÖZ’E DÖN; CİSME DEĞİL, RESME BAK!

Ay-Venüs arasında meydana gelen 60’lık açının etkisiyle ilişkilerde uyum ve denge teması ortaya çıkacaktır. İlişkilerde sorun yaşadığımız kişilerle irtibata geçebilir, söylemek ve anlatmak istediklerimizi rahat şekilde aktarabiliriz.
 
Balık-Oğlak aksında oluşan bu açılanma ilişkileri sağlam temellere oturtacak etkileri açığa çıkartacaktır. Öğlen saatlerine kadar Ay’ın Boşluk halinde olması yeni girişimler için uygun zaman dilimlerinde olmadığımızı göstermektedir. Zira, bu evrede süregelen işleri yapmak, yarım kalan işleri tamamlamak için uygundur. Yeni karar vermek için uygun bir süreç değildir.
 
Saat 15.00 civarı Ay’ın Koç Burcu’na hareket etmesiyle mücadele, yenilik ve agresyon gerektiren işlere girebilecek güç ve cesareti hissedebiliriz. Cerrahi müdahale, kan aldırmak ve diş çektirmek istiyorsak cesur hissedebiliriz.
 
Ay-Mars 180’lik açısının devrede olacağı günde asabiyet, gerginlik, saldırgan duygular içerisinde olabiliriz. İlişkiler anlamında bahsetmiş olduğumuz sabah saatlerinde uyumlu etkileşim yerini gerginliğe bırakacaktır. Burada uyarmak zorunda olduğum nokta şu’dur ki; Mars, Zan Perdesi’ni aralar. Olmayanı Var; Var’ı Yok gösterir. Bu noktada ALLAH’a sığınmak gerekiyor. Cebbar ve Kahhar esmaları hayatlarımıza zuhur ederek kendini ortaya koyacaktır. Kaza ve kader Rabbin tecellisidir. Tecelli ‘Öz’den gerçeğe akar. Ruh, Kuddüs esmasıyla temizlenir, arınır. Kin olmasa, savaş olmasa, BARIŞ’ın ne anlamı kalır. Ey İnsan! Sanır mısın? Başına gelen dışarıdan… derim ben bu etkilerde… Hep ÖZ’e DÖN; cisme değil; Kalbin Resmine bak… Allah’ın Güzel isimleri her daim başımızın tacı fakat doğru ve dengeli kullanımda olursa bize fayda sağlayacaktır.
 
Uranüs-Merkür kavuşum enerjisi zihinsel yaratıcı, sıradışı ve dahiyane fikirleri hayat alanımıza getirecektir.
 
Ay-Mars 180’lik etkisi acelecilik ve aşırı hareketten kaynaklı sorunları beraberinde getirecektir. Ufak tefek kazalar, yaralanmalara DİKKAT ediniz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

9 Aralık 2013 Pazartesi

KORKUNLA YÜZLEŞ…HAYATA ‘MERHABA’ DE!

Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor. Fedakarlık, özveri ve sevgi temaları yoğun olarak yaşanacaktır. Edebiyat ve sanatla ilgilenmeye müsaittir. Yaratıcı konular hayatımızın gündemine oturur.
 
Ay-Güneş arasında meydana gelen 90’lık açının etkisiyle eril ve dişil enerjilerde mücadele teması ön planda olacaktır. Yönetici, patron ve üstlerle olan konularda sürtüşmeler ve yanlış anlamalar meydana gelebilir. Temkinli ve sakin olmakta fayda var. Yay ve Balık arasında meydana gelen bu etkileşim kimliğimizi hiçe sayma noktasında bir vericiliği aklıma getiriyor. Rahman ve Rahim sıfatları arasında böylesine bir MÜCADELE olduğu zaman aklıma ŞEFKAT ve MERHAMET arasındaki ince çizgide ciddi bir dengesizlik olduğunu gösteriyor. ALMA ve VERME dengesini iyi hesap etmek gerekir.
 
Ay-Pluton 60’lık açısı güçlü kişilerin desteğini alacağımızı gösteriyor. Bu her zaman olumlu olarak yorumlanmayabilir. Zira Pluton, sizi manipule eden kişilere işaret edebilir. Balık-Oğlak aksı çalışan bir destek olduğunda psikolojik bağlamda dağınık zihni toplayan bir etkiye sahiptir. Ayrıca, şifalandırıcı özelliklerinizin farkına varabilirsiniz.
 
Ay-Merkür 90’lık ‘iletişim’ konularında sorunlar yaratabilir. Yazılı ve sözlü her türlü anlaşmada temkini elden bırakmayınız.
 
Balık-Yay arasında meydana gelen bir açılanma olacağından kafa karışıklığı, dikkat eksikliği veya kendi haklarını hiçe sayarak bir anlaşmaya imza atmayın, söz vermeyin.
 
Akşam saatlerinde Ay-Satürn 120’lik duygusal denge ve odaklanma kabiliyeti kazandıracaktır.
 
Balık-Akrep aksında meydana gelen bu açılanma sayesinde geçmişten peşimizde sürüklediğimiz korku, endişe ve sıkıntıları geride bırakabiliriz. Korkuları alt etmenin en güzel yolu KORKUYLA YÜZLEŞMEKTİR. Size sıkıntı yaratan her türlü konuyu yüzleşerek ve teslim olarak Rabbin şifalandıran ellerine teslim edin. Allah’ın kapısında korku ve endişe yok. Sadece SEVGİ var, MERHAMET var, SAĞLIK var… Sadece Vedud esmasının anlamıyla ALLAH’ı kucaklayalım… Korkularla yüzleşerek ‘HAYATA MERHABA’ demeyi öğrenelim.
 
Ay-Jüpiter 120’lik ilahi iradenin desteğinin ve Allah’ın şifa kapılarının sonuna kadar açıldığını bizlere anlatmaktadır. Zikir, meditasyon, tefekkür ve dua etmek için muazzam etkilerin mevcut olduğu akşam saatlerini değerlendirebiliriz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

8 Aralık 2013 Pazar

MARS TERAZİ BURCU’NDA-BURÇLARA GÖRE ETKİSİ-


-YÜKSELEN VE AY BURCU’NUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM-

Koç Burcu: İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmelerle alakalı harekete geçeceğiniz bir dönemdesiniz. Açık düşmanlıklar ve sizi yoran birileri hayatınıza girebilir. Agresif, sinirli ve gergin kişiler DİKKAT ediniz. Uzun süredir sizi üzen, problem yaratan bir ilişkiniz varsa tamamen hayatınızdan çıkabilir yada ciddi bir karar alarak evlilik yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: İş ortamınızda rekabet enerjisi yaratabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Yoğun bir iş yükü sizleri bekliyor. Kronik sağlık problemlerine DİKKAT ediniz. Yanınızda çalışan, hizmet eden kişilerle alakalı ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Hırsızlık, yankesicilik ve gasp olaylarına bu dönemde temkinli olunuz. Spor yapmak ve diyete başlamak isteyen Boğa’lar için bu dönem oldukça müsait.

İkizler Burcu: Aşk ve flörtlerde agresif ve bedeni zevklerine düşkün kişiler hayatınıza çekilebilir. Bu evrede siz aşırı talepkar ve aniden başlayan ilişkilere başlamak noktasında abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Riskli işlerden(borsa, kumar vs..) uzak durunuz. Ayrıca, bu dönemde anne olmak isteyen İkizler; bunun için hazırlık yapabilir. Anne olan ve bebek bekleyen İkizler için azıcık sukun ve hareketten uzak dinlenmelerini öneririm. Sahnede olan İkizler kendilerini ortaya koyacakları çalışmalar yapabilirler.

Yengeç Burcu: Aile ve ev hayatıyla alakalı problemler gün yüzüne çıkabilir. Ani bir kararla evden ayrılabilirsiniz. Anne ve babamıza ağzımızdan çıkan sözlere DİKKAT edelim. Bu dönemde ev alma kararı alabilirsiniz. 6 Mart ve sonrasını beklemenizi öneririm! Eviniz varsa tadilat ve dekorasyon yaptırabilirsiniz. Ev içi minik kazalar ve ev aksamıyla alakalı sorunlar yaşanabilir. Yengeçler bu yıl hayatlarının rotasını yeniden oluşturacak güç ve enerjiye sahip olacaklar.

Aslan Burcu: İletişim trafiğinde artış sağlanacaktır. Yakın çevre ve kardeşlerle sürekli irtibat halinde olunabilir. Kardeş ve komşularınızla sorunlar yaşanabilir, tartışmalara DİKKAT ediniz. Anlık ve kısa mesafeli yolculuklar artacaktır. Bu noktada Aslan Burçları’na trafikte aşırı hız ve sürat yapmamaları konusunda uyarıda bulunmak isterim. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalarda sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde fikirlerinizi çevrenize anlatabileceğiniz imkanlar elinize geçecektir. İnternet üzerinden isminizi duyurabilirsiniz.

Başak Burcu: Maddi konularda harekete geçme enerjiniz oldukça yüksek olacaktır. Parasal konularda müsriflikten kaçınmanızı öneririm. Gelir ve gider dengesini doğru şekilde idare etmek gerekiyor. Maddi ve manevi BENİM dediğiniz her şeyle sınanabilirsiniz. Tüm Başak Burçları’na tavsiyem: BENİM demeyin O’nun deyin. Maddi kazanımları arttırmak için girişimci bir yapı sergileyeceksiniz. İyice ölçüp tartarak iş ve ortaklık girişiminde bulunmakta fayda var.

Terazi Burcu: Rekabetçi ve hırslı bir yapıya bürünecek tüm Teraziler. Kişisel konular ve sağlık birincil önem motivasyonu olacaktır. Yeni başlangıçlar için müsait zamanlara giriyorsunuz. Bu dönem enerji ve öfke koordinasyonu doğru şekilde sağlanmalıdır. Bu evrede sağlığa DİKKAT! böbrekler, şeker ve tansiyon problemlerine DİKKAT ediniz. Hareketli ve enerjik hissedecek olmanızdan dolayı anlık hatalı hareketler ufak tefek sakatlanmalara sebep olabilir. Spor yapmanız bu evrede sizler için çok önemli olacak. Her türlü yeni girişim ve başlangıç için hayatınızda güçlü bir dürtü duyacaksınız. Sakin ve dengeli bir şekilde olaylara yaklaşınız.

Akrep Burcu: Gizli düşmanlıklar ve kayıplar yaşama riskiniz oldukça yüksek olduğundan bu evrede temkini elden bırakmamakta fayda var. Evlilik ve ortaklıklarda gizli, saklı ve bilmediğiniz şeyler açığa çıkabilir. Bu evrede yeni başlangıçları 26 Temmuz ve sonrasına bırakmakta fayda vardır. Kendi başına kalmak için muazzam zamanlardır. Bu evreyi yoga, meditasyon, zikir ve tefekkürler geçirmenizi ÖNERİYORUM! Bu evreyi içsel huzur ve enerjiyi arttırmak için kullanabilirsiniz. İmza attığınız her türlü şeye DİKKAT ediniz! Sağlıkla alakalı mini bir check-up yaptırınız.

Yay Burcu: Sosyalleşeceğiniz bir evredesiniz. Arkadaşlarla tartışma ve rekabet enerjisi çok yükselecektir. İdealize ettiğiniz konularda destek alabilmek için manipulasyona gelmeden kendi kararınızı vermeniz çok önemlidir. Hedeflediğiniz konularda rotanızı ve yönünüz doğru şekilde çizerek harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Kariyerinizle alakalı rekabet enerjisi açığa çıkacaktır. Üst ve yöneticilerinizle tartışmalara girmeyiniz. Aşırı hırs ve sinir sizi kariyerinizde istemediniz(!) bir noktaya sürükleyebilir. Sakin, uyumlu ve dengeli olunuz. Ani bir terfi ve pozisyon değişikliği yaşanabilir. Toplumsal statünüzü ani şekilde değiştirebilirsiniz. Ayrıca, agresif ve sinirli olarak algılanabilirsiniz. Bu evrede ışığınız ve enerjinizle göz dolduracaksınız.

Kova Burcu: Yurtdışı, yüksek eğitim, yabancılarla ticaret konuları gündeme gelecektir. Ani bir kararla yurtdışına yerleşebilir, yüksek eğitim(master,doktara vs..) gibi bir karar alabilirsiniz. Bu evrede uzak yolculuklarda, şehir ve ülkelerde temkinli olmakta fayda var. Zira anlık bir kavga ve öfke nöbeti yaşanarak istenmeyen olaylara sebebiyet verebilir. Gasp, hırsızlık ve dolandırıcılık olayları yaşanabilir. Fikirlerinizi fanatik ve ateşli bir şekilde savunmak ilişkilerinizde gerginliğe sebebiyet verebilir. Yazarsanız yada medya sektöründeyseniz kitap yayınlamak için muazzam uygun evrelerdir. 

Balık Burcu: Ortak kaynaklar, vergi, kredi ve borçlarla alakalı sorunlar yaşanabilir. Bu konulara çok DİKKAT etmenizi öneriyorum. Zira büyük zarara uğrayabilirsiniz. Dolandırılma ve aldatılma riski yüksek bir evredesiniz. Eş ve ortağınızın fuzuli harcamaları canınızı sıkabilir, sizi zor duruma sokabilir. Kredi kart ve kredi ödemelerinizi kontrol altında tutunuz. Miras gibi bir durum ortaya çıkabilir. Ayrıca büyü, maji ve cinni tesirlere karşı korunmanızı öneririm. Mistik ve ökült konulara ilginiz artacaktır. Sezgiler doğru şekilde dengelenirse medyumatik yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz. 26 Temmuz’a kadar ödeme ve borç dengesini oturtmakta fayda var. Sağlıkla alakalı bir tarama yada checkup yaptırabilirsiniz. Üreme organları ve bağırsaklar hassaslaşabilir. Dua ve zikirle bu enerjileri dengelemenizi öneririm.

Sevgiler,

Güçlü Metin

7 Aralık 2013 Cumartesi

MARS TERAZİ BURCU’NDA HAREKET EDERSE-GENEL ETKİLER-1

İçimizdeki eril gücün gezegeni Mars, 7 Aralık 2013 saat 22.26’da Terazi Burcu’na geçiş yapıyor. 7 ay kadar Terazi Burcu’nda hareketine devam edeceğinden pek çok konuda harekete geçmekte zorlandığımız konularda ani bitiş ve başlangıçlar yaşanacağını söyleyebilirim. Mars harekete geçiren, mücadele etme gücü kazandıran ve hedef odaklı bir gezegendir. Dürtüsel hareket eder ve öfkeyle doğrudan alakalıdır. Mars bireysel olarak haritamızda hangi alan ve burçta bulunuyorsa bu anlamda ZAN perdesini aşikar eder. Cebbar ve Kahhar esmalarının abartılı kullanımı kişide ortaya çıktığında istenmeyen sonuçların oluşmasına zemin hazırlanır. Kişi dürtüsel hareket edeceğinden sonunu düşünmeden bazı davranışlarda bulunabilir. Bu da kişiyi zor durumlar içerisine sokabilir. Mars’ın Terazi Burcu’na geçtiği anın haritasını incelediğimizde genel etkilerini incelediğimizde; Yükselen Anı’nda Başak Burcu’nun vurgulandığını görebiliriz. Eleştiri, mükemmele ulaşma isteği ve hizmet isteği Başaksal temaları gözler önüne serileceğini anlatmaktadır. Mars harekete geçerken aşırı eleştirel vizyonda ve mükemmeliyetçilik temasıyla hareket edecektir. Zira, Mars’ın Terazi Burcu’nda yerleşmesi ikili ilişkiler, ortaklıklar, hukuksal konularda; MÜKEMMELİYETÇİ bir tavrın ortaya konulacağını anlatıyor. Dahası Mars Terazi Burcu’nda ve Başak’ın kestiği 2.evde yerleşerek Başak tarafından yönetilen bir Terazi Mars’ı olacağını gösterdiğinden, Mars Başak Burcu’nda üçlü terim yöneticiliğine sahip olduğundan olayların genel akışında Mars’ın Terazi Burcu’nda yerleşiminin ZARAR konumunda olmasına rağmen Başak tarafından yönetilmesi sebebiyle dengeli, mantıklı ve rasyonel bir noktada ilerleyeceğini söyleyebiliriz. 2.evde yerleşen bir Mars’ın ana temasının SAHİP OLDUKLARIMIZ konusunda olacağını söyleyebiliriz. Maddi ve manevi sahip olduğumuz DEĞER yargıları için harekete geçeceğimizi söyleyebiliriz. Öz saygımızı oluşturan BEN dediğimiz noktada yerleşen Mars hepimize sahip olduğumuz DEĞERLERİ koruma noktasında ateşli bir yapı kazandıracağını söyleyebilirim. Maddesel güvenliğin tehlike altında olduğu noktada aşırı agresif, kuşkucu ve savunmacı olacağız. Tüm bunların ötesinde 2.evi Merkür yönetiminde olan Başak kestiğinden; Merkür’ün haritadaki yerleşimi çok önem kazanacaktır. Merkür Yay Burcu’nda yerleşerek VİCDANİ ve AHLAKİ dengelerin korunacağına işaret ediyor. İlişkilerde ve ortaklıklarda dahası BİZ dediğimiz durumlarda AHLAKSIZ ve VİCDANSIZ olan her türlü durumu MANTIK(Başak) çerçevesinde çözüme ulaştıracağımızı söyleyebilirim. İlişki en başta kendi ÖZ benliğimizle kurulan iletişimdir. Kişi dışarıya bakmaya başladıkça içindeki gerçekliğe yabancılaşır. En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Not: Mars’ın Terazi Burcu’nda olan hareketinin BURÇLARA göre etkileri YARIN sizlerle olacaktır.
Sevgiler,
Güçlü Metin