26 Aralık 2013 Perşembe

TEMKİN ZAMANI DEVAM EDİYOR-2

Ay Terazi Burcu’nda seyrine devam ederken politik, siyasal ve toplumsal huzursuzluk tüm hızıyla etkilerini gösteriyor olacak.
 
Ay-Jüpiter 90’lık dini, felsefi mücadelenin fanatik boyutlarda açığa çıkacağını gösteriyor. Fikirlerimizi baskıcı bir şekilde aktarmaya çalışmak hem bireysel hem toplumsal bazda sıkıntılara yol açacaktır.
 
Ay-Uranüs 180’lik açısı toplumsal devrim, hareketlenme ve anarşi enerjisinin halen devam ettiğini gösteriyor. Siyaset ve politika ciddi anlamda karışıyor. Otorite dengeleri ciddi şekilde sarsılıyor. Pek çok siyasi, yönetici figürü ve otorite ciddi sarsıntılardan geçiyorlar. Skandallar, gizli saklı durumlar açığa çıkıyor.
 
Ay-Pluton 180’lik güç gösterileri, huzursuzluk ve baskı enerjisi çok yüksek olacaktır. Kaba kuvvet, kavga ve fiziksel şiddete varan sorunlar ortaya çıkabilir. Güçlü ve iktidar sahibi kişiler, otorite sahipleri ellerindeki gücü kötüye kullanabilirler. Terazi-Oğlak aksı bu gücün İLİŞKİLER bazında kışkırtıcı bir etkiyle kullanılması durumunu ortaya çıkartabilir.
 
Toplumsal hareket ve şiddet enerjisinin yoğun olarak yaşanacağı günlerdeyiz. Rabbin şifalı enerjisine sığınmak, yardım istemek, sakinlik ve sükuneti korumak çok önemlidir.
Geçen yazımda paylaştığım NELER YAPABİLİRİZ? başlığını sizlere geliştirilmiş haliyle yeniden sunmak isterim.
Neler Yapabiliriz?
 
Olaylara anlık ve düşünmeden TEPKİ vermeyelim
 
Saldırgan ve üzerimizde baskı unsuru oluşturan kişiler aynı tepkiyle yaklaşırsak o kişiden farkımız kalmaz, biz anlayış gösterelim. Bizde eksik olanı göstermekle görevli karşımızdaki bu insanları anlamaya çalışalım
Düşüncesiz şekilde toplum huzurunu bozacak eylem ve tavırlardan uzak duralım
 
Mars enerjisi HAREKETE GEÇ komutu verir. Hiçbir enerji KÖTÜ değildir! Bu etkiyi egzersiz yaparak açığa çıkartma yoluna gidebiliriz. Örneğin: Bir tartışma esnasında kırıcı bir söz etme ihtimaliniz varsa konuşmayın ortamı terk edin ve evinize birkaç durak önce araçtan inerek yürüyerek yada koşarak gidin.
 
Bu hafta çevrenizde Mars enerjisiyle uyumlu olan ‘kırmızı’ ve ‘mavi’ objeler, takılar bulundurabilirsiniz. Bu da sembolik anlamda Mars enerjisini nötrolize edecektir.
 
Dua, tefekkür, zikir ve meditasyon yapmak hem ruhunuza hem BİRLİK ilkesi gereği tüm Dünya’ya barış, huzur ve güzellik getirir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin