10 Aralık 2013 Salı

ÖZ’E DÖN; CİSME DEĞİL, RESME BAK!

Ay-Venüs arasında meydana gelen 60’lık açının etkisiyle ilişkilerde uyum ve denge teması ortaya çıkacaktır. İlişkilerde sorun yaşadığımız kişilerle irtibata geçebilir, söylemek ve anlatmak istediklerimizi rahat şekilde aktarabiliriz.
 
Balık-Oğlak aksında oluşan bu açılanma ilişkileri sağlam temellere oturtacak etkileri açığa çıkartacaktır. Öğlen saatlerine kadar Ay’ın Boşluk halinde olması yeni girişimler için uygun zaman dilimlerinde olmadığımızı göstermektedir. Zira, bu evrede süregelen işleri yapmak, yarım kalan işleri tamamlamak için uygundur. Yeni karar vermek için uygun bir süreç değildir.
 
Saat 15.00 civarı Ay’ın Koç Burcu’na hareket etmesiyle mücadele, yenilik ve agresyon gerektiren işlere girebilecek güç ve cesareti hissedebiliriz. Cerrahi müdahale, kan aldırmak ve diş çektirmek istiyorsak cesur hissedebiliriz.
 
Ay-Mars 180’lik açısının devrede olacağı günde asabiyet, gerginlik, saldırgan duygular içerisinde olabiliriz. İlişkiler anlamında bahsetmiş olduğumuz sabah saatlerinde uyumlu etkileşim yerini gerginliğe bırakacaktır. Burada uyarmak zorunda olduğum nokta şu’dur ki; Mars, Zan Perdesi’ni aralar. Olmayanı Var; Var’ı Yok gösterir. Bu noktada ALLAH’a sığınmak gerekiyor. Cebbar ve Kahhar esmaları hayatlarımıza zuhur ederek kendini ortaya koyacaktır. Kaza ve kader Rabbin tecellisidir. Tecelli ‘Öz’den gerçeğe akar. Ruh, Kuddüs esmasıyla temizlenir, arınır. Kin olmasa, savaş olmasa, BARIŞ’ın ne anlamı kalır. Ey İnsan! Sanır mısın? Başına gelen dışarıdan… derim ben bu etkilerde… Hep ÖZ’e DÖN; cisme değil; Kalbin Resmine bak… Allah’ın Güzel isimleri her daim başımızın tacı fakat doğru ve dengeli kullanımda olursa bize fayda sağlayacaktır.
 
Uranüs-Merkür kavuşum enerjisi zihinsel yaratıcı, sıradışı ve dahiyane fikirleri hayat alanımıza getirecektir.
 
Ay-Mars 180’lik etkisi acelecilik ve aşırı hareketten kaynaklı sorunları beraberinde getirecektir. Ufak tefek kazalar, yaralanmalara DİKKAT ediniz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin