8 Aralık 2013 Pazar

MARS TERAZİ BURCU’NDA-BURÇLARA GÖRE ETKİSİ-


-YÜKSELEN VE AY BURCU’NUZA GÖRE OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM-

Koç Burcu: İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmelerle alakalı harekete geçeceğiniz bir dönemdesiniz. Açık düşmanlıklar ve sizi yoran birileri hayatınıza girebilir. Agresif, sinirli ve gergin kişiler DİKKAT ediniz. Uzun süredir sizi üzen, problem yaratan bir ilişkiniz varsa tamamen hayatınızdan çıkabilir yada ciddi bir karar alarak evlilik yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: İş ortamınızda rekabet enerjisi yaratabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Yoğun bir iş yükü sizleri bekliyor. Kronik sağlık problemlerine DİKKAT ediniz. Yanınızda çalışan, hizmet eden kişilerle alakalı ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Hırsızlık, yankesicilik ve gasp olaylarına bu dönemde temkinli olunuz. Spor yapmak ve diyete başlamak isteyen Boğa’lar için bu dönem oldukça müsait.

İkizler Burcu: Aşk ve flörtlerde agresif ve bedeni zevklerine düşkün kişiler hayatınıza çekilebilir. Bu evrede siz aşırı talepkar ve aniden başlayan ilişkilere başlamak noktasında abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Riskli işlerden(borsa, kumar vs..) uzak durunuz. Ayrıca, bu dönemde anne olmak isteyen İkizler; bunun için hazırlık yapabilir. Anne olan ve bebek bekleyen İkizler için azıcık sukun ve hareketten uzak dinlenmelerini öneririm. Sahnede olan İkizler kendilerini ortaya koyacakları çalışmalar yapabilirler.

Yengeç Burcu: Aile ve ev hayatıyla alakalı problemler gün yüzüne çıkabilir. Ani bir kararla evden ayrılabilirsiniz. Anne ve babamıza ağzımızdan çıkan sözlere DİKKAT edelim. Bu dönemde ev alma kararı alabilirsiniz. 6 Mart ve sonrasını beklemenizi öneririm! Eviniz varsa tadilat ve dekorasyon yaptırabilirsiniz. Ev içi minik kazalar ve ev aksamıyla alakalı sorunlar yaşanabilir. Yengeçler bu yıl hayatlarının rotasını yeniden oluşturacak güç ve enerjiye sahip olacaklar.

Aslan Burcu: İletişim trafiğinde artış sağlanacaktır. Yakın çevre ve kardeşlerle sürekli irtibat halinde olunabilir. Kardeş ve komşularınızla sorunlar yaşanabilir, tartışmalara DİKKAT ediniz. Anlık ve kısa mesafeli yolculuklar artacaktır. Bu noktada Aslan Burçları’na trafikte aşırı hız ve sürat yapmamaları konusunda uyarıda bulunmak isterim. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalarda sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde fikirlerinizi çevrenize anlatabileceğiniz imkanlar elinize geçecektir. İnternet üzerinden isminizi duyurabilirsiniz.

Başak Burcu: Maddi konularda harekete geçme enerjiniz oldukça yüksek olacaktır. Parasal konularda müsriflikten kaçınmanızı öneririm. Gelir ve gider dengesini doğru şekilde idare etmek gerekiyor. Maddi ve manevi BENİM dediğiniz her şeyle sınanabilirsiniz. Tüm Başak Burçları’na tavsiyem: BENİM demeyin O’nun deyin. Maddi kazanımları arttırmak için girişimci bir yapı sergileyeceksiniz. İyice ölçüp tartarak iş ve ortaklık girişiminde bulunmakta fayda var.

Terazi Burcu: Rekabetçi ve hırslı bir yapıya bürünecek tüm Teraziler. Kişisel konular ve sağlık birincil önem motivasyonu olacaktır. Yeni başlangıçlar için müsait zamanlara giriyorsunuz. Bu dönem enerji ve öfke koordinasyonu doğru şekilde sağlanmalıdır. Bu evrede sağlığa DİKKAT! böbrekler, şeker ve tansiyon problemlerine DİKKAT ediniz. Hareketli ve enerjik hissedecek olmanızdan dolayı anlık hatalı hareketler ufak tefek sakatlanmalara sebep olabilir. Spor yapmanız bu evrede sizler için çok önemli olacak. Her türlü yeni girişim ve başlangıç için hayatınızda güçlü bir dürtü duyacaksınız. Sakin ve dengeli bir şekilde olaylara yaklaşınız.

Akrep Burcu: Gizli düşmanlıklar ve kayıplar yaşama riskiniz oldukça yüksek olduğundan bu evrede temkini elden bırakmamakta fayda var. Evlilik ve ortaklıklarda gizli, saklı ve bilmediğiniz şeyler açığa çıkabilir. Bu evrede yeni başlangıçları 26 Temmuz ve sonrasına bırakmakta fayda vardır. Kendi başına kalmak için muazzam zamanlardır. Bu evreyi yoga, meditasyon, zikir ve tefekkürler geçirmenizi ÖNERİYORUM! Bu evreyi içsel huzur ve enerjiyi arttırmak için kullanabilirsiniz. İmza attığınız her türlü şeye DİKKAT ediniz! Sağlıkla alakalı mini bir check-up yaptırınız.

Yay Burcu: Sosyalleşeceğiniz bir evredesiniz. Arkadaşlarla tartışma ve rekabet enerjisi çok yükselecektir. İdealize ettiğiniz konularda destek alabilmek için manipulasyona gelmeden kendi kararınızı vermeniz çok önemlidir. Hedeflediğiniz konularda rotanızı ve yönünüz doğru şekilde çizerek harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Kariyerinizle alakalı rekabet enerjisi açığa çıkacaktır. Üst ve yöneticilerinizle tartışmalara girmeyiniz. Aşırı hırs ve sinir sizi kariyerinizde istemediniz(!) bir noktaya sürükleyebilir. Sakin, uyumlu ve dengeli olunuz. Ani bir terfi ve pozisyon değişikliği yaşanabilir. Toplumsal statünüzü ani şekilde değiştirebilirsiniz. Ayrıca, agresif ve sinirli olarak algılanabilirsiniz. Bu evrede ışığınız ve enerjinizle göz dolduracaksınız.

Kova Burcu: Yurtdışı, yüksek eğitim, yabancılarla ticaret konuları gündeme gelecektir. Ani bir kararla yurtdışına yerleşebilir, yüksek eğitim(master,doktara vs..) gibi bir karar alabilirsiniz. Bu evrede uzak yolculuklarda, şehir ve ülkelerde temkinli olmakta fayda var. Zira anlık bir kavga ve öfke nöbeti yaşanarak istenmeyen olaylara sebebiyet verebilir. Gasp, hırsızlık ve dolandırıcılık olayları yaşanabilir. Fikirlerinizi fanatik ve ateşli bir şekilde savunmak ilişkilerinizde gerginliğe sebebiyet verebilir. Yazarsanız yada medya sektöründeyseniz kitap yayınlamak için muazzam uygun evrelerdir. 

Balık Burcu: Ortak kaynaklar, vergi, kredi ve borçlarla alakalı sorunlar yaşanabilir. Bu konulara çok DİKKAT etmenizi öneriyorum. Zira büyük zarara uğrayabilirsiniz. Dolandırılma ve aldatılma riski yüksek bir evredesiniz. Eş ve ortağınızın fuzuli harcamaları canınızı sıkabilir, sizi zor duruma sokabilir. Kredi kart ve kredi ödemelerinizi kontrol altında tutunuz. Miras gibi bir durum ortaya çıkabilir. Ayrıca büyü, maji ve cinni tesirlere karşı korunmanızı öneririm. Mistik ve ökült konulara ilginiz artacaktır. Sezgiler doğru şekilde dengelenirse medyumatik yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz. 26 Temmuz’a kadar ödeme ve borç dengesini oturtmakta fayda var. Sağlıkla alakalı bir tarama yada checkup yaptırabilirsiniz. Üreme organları ve bağırsaklar hassaslaşabilir. Dua ve zikirle bu enerjileri dengelemenizi öneririm.

Sevgiler,

Güçlü Metin