13 Aralık 2013 Cuma

İZ


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor. Huzur, güvenlik ve emniyet ihtiyacımız yoğun olarak hissedilecektir. Bu evrede yatırım yapmak, sağlam ve devamlılığı olan işlere adım atmak güzel sonuçlar getirir. Gayrimenkul, arsa, değerli takı ve mücevherat yatırımı için ideal günlerdeyiz. Hepsi İZ bırakmak hayata sadece İZ…
 
Ay-Neptün 60’lık açısı ilahi aşkın huzurlu sularında yüzmemize yardımcı olacaktır. Ruh geçmişin gölgesinde geleceği tasavvur eder. İZ bıraktı… Aynalar göstermez gerçekleri, karışır gölgesi karanlığın; geçmişin izlerinden geleceğe yansıyan görüntülere. Siliktir, bulanıktır çünkü O’nu görmez bulanmıştır Şirk’in tatlı deryasına bilinmeyenin saydam geçirgen gerçekliğinden… İZ’dir, geçmiştir, yenilenmeyi ve şifalanmayı bekler; gerçek Şifa tam ordadır. Rahman ve Rahim birlenir; gerçek yalanlanır; bilinmeyen sırlar gerçek… İZ’dir… İnsanlık tarihinden bugüne kadar uzanan BİR olan TAM enerjisinin ruhsal alemden fiziksel aleme tecelli etmesidir. İz’dir sadece İZ… Tam manasıyla HAKK gerçeğinin tecelli etmesidir et bedenin yaşadığı NEFES aleminde… İZ silindi! Cuma Saati’nde Alemlerin Rabbi’ne açılan kapılara CEVAP gelecektir…
Değerlendirelim!
Boğa-Balık aksında oluşan bu açılanma Venüs-Jüpiter etkisi yaratarak hem Venüs Günü’nde tüm Rezzak ve Ganiyy kapılarının aralanmasına sebep olacak.
Ay-Pluton 120’lik etkisiyle güçlü kişilerden destek alabiliriz. Kahhar esmasının olumlu anlamda kullanıma açılacağını söyleyebiliriz. Yeni başlamak istediğimiz her türlü konuya kendimizden emin şekilde adım atabiliriz. İçsel bir güç ve kuvvetle olayları ŞEKİLLENDİRME gücüne haiz olacağız. Sert ve karizmatik bir yapı sergilemek mümkündür. Hayatımızda uzaklaştırmak, bırakmak ve dönüştürmek istediğimiz konulara adım atabiliriz. Gereksiz her türlü endişe ve korkuyu geride bırakarak hayatı sıfırlayabilecek GÜÇ ve DİRAYET içinde hissediyor olacağız.
Jüpiter-Satürn 120’lik ciddiyetle adım atacağımız her türlü projede geleceğe sağlam ve emin adım atabilecek bolluk ve bereketin bizi desteklediğine işaret ediyor.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin