18 Aralık 2013 Çarşamba

İLAHİ İRADE İNSANLIK SINAVINI NOTLANDIRIYOR;KİMİMİZ GEÇECEK,KİMİMİZ KALACAK!

Ay Yengeç Burcu’nda hassas, duygusal, gelenekçi davranış modelleri sergiliyor olacağız. Aile ve sevdiklerimizle ilgilenebilir. Çevremize karşı hassas davranabiliriz. Yeme ve içmeye aşırı düşkünlük olabilir. Aşırı ve abartılı yemekten uzak duralım.
 
Ay-Mars 90’lık duygusal agresyonun yoğunluğuna işaret ediyor. Aşırı hassasiyet, duygusallık TEPKİSEL davranışlar sergilememize sebebiyet verebilir. Mantık çerçevesinden uzak salt duygusal reaksiyonlar olayların istemediğimiz noktalara gitmesine sebep olabilir. TEPKİ vermeden önce kendinize zaman tanıyın. Gerekiyorsa ortamdan uzaklaşın, bu kendinize zaman tanımanıza yardımcı olacaktır.
 
Yengeç-Terazi aksındaki bu açılanma aile, vatan, millet(Yengeç) konularında hukuki(Terazi) mücadele ve zorlanma(Mars) meydana geleceğini göstermektedir. Ülkemizin en dip noktası olan 4.evde hareket eden transit Mars’ın 1.evde hareket eden transit Ay’a olan bu etkisi ülke güvenliği ve emniyetine ciddi şekilde zarar verecektir. Ciddi hareketlenme ve kargaşa yaşanacak zaman dilimlerindeyiz. Huzursuz ve kavgacı enerjileri hissediyor olacağız. İçsel bölücü kışkırtmalar patlak verebilir. Bireysel bazda kaza ve sakarlıklar olabilir. Ülke bazında ciddi polemik, içsel kışkırtmalar, milliyetçi ve toplumsal bölücülüğe sürükleyen hareketler gündeme gelebilir DİKKAT!
 
Ay-Uranüs 90’lık beklenmedik, sıradışı ve aniden gelişen kollektif bazda olaylara işaret ediyor. Toplum önünde kişilerin skandalları gündeme gelebilir, iktidarın ani kararları toplumsal bir şaşkınlığa yol açabilir. Yönetim ve muhalefet ciddi güç savaşı ve çekişme yaşayacaklar. Bireysel bazda ani duygusal kopuşlar, ayrılık kararı alma, kavgalar, töre cinayetleri, duygusal reaksiyona bağlı istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Sukuneti elden bırakmayalım, TEMKİN ve SABIR zamanları…
 
Yengeç-Koç aksında meydana gelen bu etki ÖNCÜ burçlar arasında meydana geldiğinden DÜŞÜNMEDEN hareket edileceğinin en önemli göstergesi. Akşam saatlerinde exact olacak
Ay-Pluton 180’lik güç savaşları, duygusal yaralanma, zorlanma enerjilerini çok yükseltecektir. Ülke genelinde halkın baskı ve zorbalığa uğrayacağı durumlar yaşaması muhtemeldir. Kadınların akşam saatlerinde evlerinde olmaları iyi olur. Bu etkileşim cinsel taciz ve sapkın kişilerin ortalıkta olacağına işaret ediyor.
 
Yengeç-Oğlak aksı oldukça manidar bir karşı karşıya kalma durumunu gösteriyor. Halk(Ay Yengeç) ve Devlet(Pluton Oğlak) birbirleriyle güç çekişmesi yaşayacaklar. Kaba kuvvet, zorlanma, korku teması çok yoğun şekilde hissedilecektir. Birkaç makale önce bahsetmiş olduğum ZORLU DÖNEMLERE girmiş bulunmaktayız. Halk ve devlet olarak HAKK olanı HAKK’ıyla yaşıyor olacağız. Zor yada kolay fark etmez; sonuçları OLUMLU olacak karmik bir tekamül sınavından geçiyoruz. İLAHİ İRADE hepimizin NOTUNU veriyor. Kimseyi suçlamadan, yargılamadan kendi içimizle ve gerçek BEN’imizle yüzleşelim. En doğru CEVAP orada!
 
Sezen Aksu ne güzel söylüyor:
MASUM DEĞİLİZ HİÇBİRİMİZ!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin