24 Aralık 2013 Salı

İLAHİ DESTEĞİ ‘GÖR’

Ay Başak Burcu’nda hareketine devam ederken detay gerektiren konularla ilgilenmek, sağlığımıza dikkat etmek, beslenme konusuna özen göstermek ve arınmak için olumlu zaman dilimlerine işaret ediyor. Bu etkiler altında eksik gördüğümüz, düzeltmeyi arzu ettiğimiz konulara eğilebiliriz. Zihni dinlendirecek müzikler ve aromaterapi iyi gelecektir.
 
Jüpiter-Satürn ve Neptün desteklerini bolca hissediyor olacağız. Umuda, sağlam adımlara ve ilahi desteklerin gücüne derinden vurgu yapan açılar etkin olacak. Jüpiter ruhumuza ‘iyimser’ etkileri ve şansı ekerken; Satürn sağlam ve kalıcı adımlar atmamıza yardımcı olacak. Kuantum düzlemde bakarsak ‘iyi hissetmek’ ve ‘iyi düşünmek’ dolayısıyla OLUMLU ve ETKİN sonuçları beraberinde getirecektir.
 
Devamında gökyüzü Neptün enerjisiyle merhamet, bilinmeyene olan sonsuz inanç ve idrak enerjisini aktive ederek tüm olumlu düşünceleri evrene BIRAKMA etkisiyle ektiğimizi biçeceğimiz enerjileri beraberinde getirecek. Sağlam bir inanma duygusu ve dürtüsüyle HER OLAN HAYIRDIR diyerek karşılayalım bu güzel enerjileri
 
Ay-Jüpiter 60’lık enerjisiyle bolluk ve bereket bizlerle olacaktır. Zira Başak-Yengeç aksında meydana gelen bu etkileşim rasyonel mantığın doğru şekilde kullanılacağını gösteriyor. Mantık, hesap, kitap, finans, hukuk gibi konularda doğru kararlar alabiliriz. Yeni başlayacağımız işlerde şans bizden yana olacaktır. Yabancılarla yapılacak ticari atılımlar olumlu şekilde geri dönecektir.
 
Ay-Satürn 60’lık sağlam ve kalıcı işlere imza atacağımızı anlatıyor. Başak-Akrep aksında sağlam bir mantık ve sezgiyle girişilecek işlerde olumlu gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor.
 
Güneş-Neptün 60’lık ruhumuzu ortaya koyarak, toplumsal hizmet verebileceğimiz çalışmalara işaret ediyor. Tanrısal yardım alabilir, kimliğimizi ve başarma dürtümüzü sezgisel ve duyarlı bir şekilde ortaya koyabiliriz. Yaratıcı enerjisinin açığa çıkacağını söylemek doğru olur.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin