29 Aralık 2013 Pazar

HAKK’A HAK YOLUYLA ULAŞILIR

Ay Akrep Burcu’nda hareketine devam ediyor. BIRAKMA ve DÖNÜŞTÜRME etkisi halen devam ediyor. İçe dönme, meditasyon, tefekkür ve arınma için uygun etkiler var. Sabah erken saatlerde meydana gelen
 
Ay-Satürn kavuşum açısı duygusal bastırılmışlık, sıkıntı ve korku etkisi yaratabilir. Geçmiş hesaplar, korkulan herşey bilinçaltı düzlemden bilince yükselebilir. Korku YÜZLEŞME etkisiyle ortadan kalkar. Çünkü edinilmiş bir davranış modelidir. Durum, olay ve kişiyle yüzleşerek korkuyu şifalandırabiliriz.
 
Ay-Venüs 60’lık açısı İLİŞKİLER anlamında olumlu etkileri ortaya çıkartıyor. İlişkilerimizde ılımlı, etkili, samimi davranışlar ortaya koyabiliriz. Sosyal aktiviteler, eğlence için uygun enerjiler açığa çıkıyor. Akrep-Oğlak aksı YENİDEN YAPILANDIRMA etkisi sağlar. Ay-Satürn kavuşum etkisiyle ilişkide KAYBETME KORKUSU yüzünden sustuğumuz, dile getirmediğimiz KORKULAR ortaya çıkabilir. Venüs desteği bu durumu POZİTİF bir uyum ve ahenk ile aktararak çözüm üretmemize yardımcı olabilir.
 
Merkür-Uranüs 90’lık açısı İLETİŞİM konularında temkinli olmamız konusunda uyarıyor. Ani, düşünmeden ve tepkisel davranışlar sonucu ağzımızdan çıkan sözlere DİKKAT etmeliyiz. Yanlış anlaşılmalara açık etkiler var. Tartışmalardan uzak duralım. Gün boyu devam edecek bu etki kollektif ve toplumsal anlamda meydana gelecek tartışmaların Türkiye genelinde halk hareketlenmelerine sebep olacağını söyleyebiliriz.
 
Akşam saatlerinde Ay Yay Burcu’na geçiyor. İyimser, hareketli ve enerjik hissedeceğimiz günlere adım atıyoruz. Araştırma, inceleme yapmak ve evrensel şuur boyutunda genişlemek için uygun etkiler var. Uzun seyahatlere çıkabilir, evrenin işleyişi üzerine düşünebilir, spor aktivitelerine iştirak sağlayabiliriz.
 
Ülke haritasına bakarsak güvenlik güçleri, polis, memur gibi güvenlik güçlerimizi yöneten alanda hareketlenme olacağını söyleyebiliriz. Gündem akşam saatlerinden başlayarak oldukça karışık olacak. Ülke genelinde anlık kararlar alınabilir, sert söylem ve konuşmalar ortaya çıkabilir. Uranüs etkisiyle kollektif bazda isyana varan anarşik tutumlar gündeme gelebilir. Kışkırtılma ve provakatif hareketlere DİKKAT edelim.
 
Merkür-Uranüs Olumsuz Açısı Nasıl Dengelenir?
 
Uranüs enerjisi YENİ olana ihtiyaç duyar. Yeni anlayış, fikir ve düşünceler ortaya konabilir.
 
Uranüs enerjisi kollektif etkiler açığa çıkartır. Yeni olan fikirler BARIŞÇIL DÜNYA ve YAŞAM ALANLARI yaratmak için ortaya çıkartılabilir.
 
Uranüs internet, sosyal medya gibi teknolojiyi ilgilendiren konuları yönetir. Bu alanlarda gençler, fikir adamları, siyasetçiler iletişim kurabilir. Beyin fırtınası yapılabilir. (Merkür-Uranüs 90’lık ‘iletişim’ için çaba göstermek anlamına geliyor)
 
Ülke ve Dünya genelinde DÖNÜŞÜM enerjisi açığa çıkıyor. Bir bebeğin doğumu olarak bunu düşünelim. Dünya’ya annesinin sancı çekmesiyle geliyor. Felaket tellallığı yapmayı sevmediğimden tüm yaşadıklarımızı dengeleyici bir açıdan değerlendirme gerekliliğini bilen ve CÜZ-İ İRADE’ye inanan bir astrolog daha ötesi bir İNSAN olarak tüm bu yaşananları FARKINDALIK sayesinde hafif ve zarar görmeden atlatabilme seçimimiz olduğuna can-ı gönülden inanıyorum. Rabbin yarattığı Hz.İnsan ve ‘halef’ olduğumuzu UNUTMAYALIM! Bir insanın hayatının dahi önemli olduğunu, karşımızda eleştirdiğimiz, hor gördüğümüz ve olumsuz enerji yolladığımız herşey ve herkesin aslında BİZ‘den başkası olmadığını biliyor olalım. Rab lüzumsuz iş yapmaz! Tevekkül sahibi olarak, HAKK’ı hak yoluyla, yargılamadan ve eleştirmeden arayalım.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,Güçlü Metin