11 Aralık 2013 Çarşamba

CÜZ-İ İRADE KADERİ DÖNÜŞTÜRÜR

Ay Koç Burcu’nda hareket ederken hareketli, enerjik ve öncü bir ruh halinde hissediyor olacağız.

Ay-Merkür 120’lik açısı iletişim konusunda olumlu enerjilere işaret ediyor. Yazılı, sözel ve internet üzerinden her türlü iletişim alanında rahat ve uyumlu bir akış söz konusu. Anlatmak istediklerimiz rahatça ifade edebiliriz. Ticari anlamda olumlu etkiler dikkat çekiyor.
 
Koç-Yay aksı zihinsel anlamda hızlı düşünen, hemen harekete geçen düşünsel eylemlerde olacağımızı gösteriyor. Fikirsel anlamda yeni düşünce kalıplarını keşfedebiliriz. Fettah esmasının açılımı söz konusu olduğundan evrensel genişleme sağlayabiliriz. Düşünsel yeteneklerimizi geliştirebiliriz.
 
Ay-Uranüs kavuşum enerjisi sıradışı, ani gelişen durumlara işaret ediyor. Sürpriz ve sizi şaşırtan durumlarla karşılaşabilirsiniz.
 
Ay-Pluton 90’lık zorlayan enerjiler yaratacaktır. Baskılayan, sıkıntı yaratan etkiler söz konusu olabilir. Karamsar, endişeli hissedebilirsiniz. Manipulasyon, sözel ve fiziksel saldırılara DİKKAT ediniz. Olaylara verdiğimiz TEPKİLER çok önemlidir. Olay anında tepki vermeden önce biraz bekleyin. Aynı his ve duygular devam ediyorsa ortamdan uzaklaşın. Duygular geçicidir. Bunu sakın unutmayın! Size sözel yada fiziksel saldırı halinde olan kişilere karşı gerektiği kadar tepki verin. Abartı ve sizi ilerleyen safhalarda KEŞKE’lere sürükleyecek durumlara itibar etmeyiniz. İmtihan, sınav dünyasında yaşıyoruz. Unutmayın! Kader değişmez ancak Cüz-i İrade kaderi dönüştürür. Zihinsel ve fiziksel alemde yaşadığımız durumlar gerçeklik Zannı içerisinde deneyimlediğimiz enerjisel durumlardan başka bir şey değildir. Deneyim elde etmek için fiziksel şeyler yaşamamız gerekmiyor.
 
Akşam saatlerinde Ay-Jüpiter 90’lık kibir, ben bilirimcilik hissi yaratabilir. Koç-Yengeç aksında gerçekleşen bu etkileşim öncü burçlarda meydana geldiği için acele karar vererek harekete geçme, düşünmeden davranma ve tepkisel savunma eylemleri sergilenmesine sebebiyet verir. Bu da kişileri zor duruma sokacak etkilerin zuhur etmesine sebebiyet verecektir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin