27 Kasım 2013 Çarşamba

RENG-İ AHENK KALEMİ YAZAR: AŞK’IM BEN

Bu hafta gökyüzü çalışanlar ve anlaşma yapmak isteyenler için muazzam etkiler ortaya çıkartıyor. Ay Başak Burcu’nda hareket ettiğinden rasyonel bir mantıkla olaylara yaklaşabilecek kuvvelerimiz aktive oluyor. Fettah esmasının aktive olacağı Merkür tarafından yönetilen Çarşamba gününde; ANLAŞMA ve SÖZLEŞME konularında uyum ve dengenin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Fettah esmasıyla Zahiri ve Batıni gerçeklik kapıları sonuna kadar açılacaktır. Fiziksel alem düzleminde Hakk’ın Nurlu ilmi aşikar olacaktır.
 
Ay-Venüs 120’lik ilişkiler anlamında dengeli bir akışı beraberinde getirecektir. İş ve özel yaşam alanlarında huzur ve denge temelli bir sakinlik yaşanacaktır. Zira, Venüs’ün temsil ettiği özel ve tüzel her türlü ilişki biçimi başarılı temellere oturtulabilir. ‘Sevmeyi Sevmek’ halini yaşayabiliriz. Sevgisizliğin tüm karanlık haykırışıyla isyan ettiği zamanlarda Ay-Venüs’ün böylesine uyumlu akışı hayatımıza denge ve sevgi temelli güzellikleri hediye edecektir. Sevginin sevgisizliğe isyanında bu sefer zafer SEVGİ’den yana.
 
Neptün açısıyla Aşk olursun bazen kalbin pervane misali uçar semalara oradan Rabbin Nur’uyla aydınlanır, tekrar dönersin Dünya’ya tek farkla: AŞIK değil AŞK olmuşundur. Sana dokunan yanar ateşinin harından. O’na yanmış, O’na susamış ve O olmuşundur. Aşkın adı AŞK kendisi AŞK gözyaşı AŞK olmuştur. Sevdaya susamış nice AŞK var yeryüzünde kalk bir bak etrafa. Gözyaşlarım akarken semaya yıldızlarla silerim gerçekliğin acısını çizerim sevdanın resmini gökkuşağının reng-i ahenk kalemiyle Dünya denen Rüyayı yaşayan gönüllerin sahibi ruhlara. AŞK’ım ben…
 
Ay-Mars kavuşum enerjisi yakar ateşi gönüllerde sonra deryalar yanmaya başlar isteklerin nar-ı ateşiyle. Nefsi arzular bedeni sarmaya başlar. İstemek biter arzulamaya başlarız. Arzu nesnesi Dünyevi taleplerse bedeni bir yılan misali kemirmeye başlar. Cehennem ateşi gönle düşer, nefsani acılar karından beyne uzayan bir gam bir keder perdesini çalmaya başlar Rüya Dünya’nın Ney Perdesi’nden.
 
Ay-Jüpiter 60’lık ilahi iradenin üzerimizdeki destek ve yardımını gösteriyor. Tefekkür, dua, zikir ve meditasyon için uygun etkiler mevcut.
 
Başak-Yengeç arasında geçmişin(Yengeç) biriken tortularına şifalı bir el(Jüpiter) uzanacağını söyleyebiliriz.
 
Ay gecenin Güneşi, geçmişin yol haritası olduğuna göre Başak Burcu(sağlık) yerleşimi sayesinde geçmişin izlerine Rabbin Şafi esmasıyla şifa yağdıracaktır. Dün, bugün ve yarın. Hepsi bir hepsi Tek bir gerçeğe işaret ediyor. AŞK’ın AŞK’ı.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin