11 Kasım 2013 Pazartesi

RAB KANALI’NDA SONSUZLUK FREKANSI’NA GETİRİN AYARI ‘ZÜL CELALİ VEL İKRAM’ PROGRAMINA BAĞLANIN; CANLI YAYINDA DUALARA İCABET VAR!

Ay Balık Burcu’nda hareket etmeye başladığından kollektif bilinçaltıyla bağlantı kurarak derin sezgi ve farkındalık enerjisi harekete geçiyor. Teslimiyet duygularıyla Rabbe yöneldiğimiz ölçüde İlahi iradenin sesini kalbimizde işitebiliriz. O, Es Semi esması gereği tüm yönelişlerimizi işiterek bizlere şifalı ellerini uzatacaktır. Merkür Rx hareketi son buldu. Düz hareketine devam edecek olan Merkür ‘İletişim’ konularında düzelmeyi beraberinde getirecektir.
 
Ay-Merkür 120’lik enerjisi zihinsel imgeleme yeteneğinin üst oktavlarda yer alacağını göstermektedir. Yaradan enerjisiyle ‘bütünlük’ sağlayacak etkiler yoğun olarak hissedilecektir. Zihin ve Kalp Allah’ın Şafi esmasıyla hemhal olacaklardır. Hiçliğin varlığına teslim olarak Dünya hayatının zahiri karanlığını arkada bırakabiliriz.
Akrep-Balık aksında gerçekleşen açılanma derin teslimiyet duygularıyla tüm dünyevi zanları arkamızda bırakmak gerekliliğini ortaya koyacaktır. Merkür ‘zihin’ noktasına işaret ediyor olsa da; zihni DİNLEMEK değil İZLEMEK noktasında yönelişlerimizi gerçekleştirirsek O’na ulaşacak zihin kanallarının tabanında Öz Çekirdeğe ulaşabiliriz. Seni sana teslim edebil ki; O olabilme mertebesine eriş. Sen ve O, gayrı değil sadece El Basir esması gereği bakma; GÖR! Çünkü bakarak göremeyeceğin kadar Nurlu ve Işıklı’dır kalbin Aşk’ın Kelebeği… Kelebek ol, rüzgar ol, su ol, çiçek ol, çekirdek ol ama en önemlisi HİÇ OL, Kaynağa Ulaş ordaki zerre kadar Gerçek OL…  
Ay-Venüs 60’lık açısı ilişkiler anlamında olumlu gelişmelere işaret ediyor. Aynı zamanda Venüs’ün sevgi ve güzellik derinliğinde olan El Musavvir esmasının yansımalarıyla hem özünüzle hem O’nunla hem çevrenizle olan ilişkilere sevgi, huzur, anlayış ve mutluluk enerjisiyle şekillendirin. El Musavvir esmasının Mor Rengini Ya Vedud esmasının Pembe rengiyle kalbinizin tuvalinde karıştırarak tasvir ettiğiniz, özlemini duyduğunuz dileklerinizin resmini çizin ruhsal ve enerjisel alemde. Sonra BIRAKIN ve UNUTUN! Rahman ve Rahim olan Zül Celali Vel İkram’ın şahane gerçekliğinde yarattığı hediyelerini elinizi uzatın ve kabul edin. Sonsuz hamd hali ve şükürle…
Özel günlere giriyoruz; dua, zikir, tefekkür ve meditasyon için muazzam etkin enerjiler söz konusu. Kalbinizden geçen dilekleri Rabbin Frekansı’na bağlanarak alabilirsiniz. Sahip olduğunuz Evrensel İnsan-Kamil Gücü’nü çalıştırın sonra Rabbin Kanalı’nda  sonsuzluk frekansına getirin ayarlarınızı’ ardından Zül Celali Vel İkram Programı'na bağlanarak kalbi dileklerinizi avuçlarınız ve alnınızdan çıkan DUA postası aracılığıyla  Zül Celali Vel İkram Programı’ndan istek ve talepte bulunun. Ne iseniz duyacağınız O olacaktır. Temiz ve Salih bir kalbin gözyaşlarına bulanmış umut dolu yakarışlarıyla defalarca neyseniz O olmaya NİYET edin… En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin
Esma anlamlarıyla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz: