26 Kasım 2013 Salı

OL'AN' OL...YAPTIĞIN İŞİN KENDİSİ OL...

Kalbim pamuktur benim… Kalbim demirdir benim…

Ay-Pluton 120’lik enerjisi tam bu etkide bir enerji verecektir. Gücü tüm iliklerimizde hissederek kalbin yemyeşil huzurunda çiçek açarak sevgiyi yeniden yaratma yetisi kazanabiliriz. DÖNÜŞMEK kelimesi hem zor, hem kolaydır böyle zamanlarda. Pluton gereksiz kibir, gurur, bağımlılık ve işe yaramayan her ne varsa tümden ortadan kaldıracaktır. Erk sahibi ‘karanlık’ ve ‘sözü’ geçen kişilerin desteklerini hissetmek mümkündür.
 
Başak-Oğlak aksında meydana gelen bu enerji devrimci bir zihniyetle yıkılan kalıpların(Oğlak) yeniden inşa edilerek düzenlenmesi(Başak) noktasında ortaya çıkacağını anlatıyor. Uzun süredir cesaret edemediğimiz yada gücümüzü ortaya koymakta aciz kaldığımıza inandığımız durumlar varsa bunların üstesinden gelebilecek güçlü enerjilere sahip olduğumuzu söyleyebilirim.
 
Ay-Satürn 60’lık açısı sağlam, ciddi ve kendinden emin tavırlar sergileyecek gücü bizlere verecektir. Bugün duyguları en uzak rafa kaldıracak kadar mantık ve duygu dengesini yakalıyor olacağız. İşine odaklı olmak için muazzam zaman dilimleri mevcut. Rabbin, Ya Sabır ve Ya Cebbar isimleri aktive olacaktır. Gücü ortaya koyacak muazzam bir enerji ruhsal bedenimizden fiziksel aleme akacaktır.
 
Merkür-Satürn kavuşum enerjisi zihinsel odaklanma gücünü maksimum seviyelere çekerek düşünceyi eyleme dökecek çalışma ve disiplini aktive edecektir. Tüm bu etkiler keskin analiz edebilme gücü ve sezgisel bir farkındalık yaratacaktır. Görünenin ötesini merak edeceksiniz. Hepimiz çalışırız, zihnimiz bir şeylerle meşgul olur. İş’in kendisi olursak, eylemin kendisi olursak farkında olmadan pek çok şeyi halletmeye başlarız. Çünkü O ve Ben gayrı değildir.
 
Hepsi BİR ve TEK olmaya olur. Böylesine güçlü merküryen etkiler zihni organize ederek hedef odaklı bir yaratımı meydana getirir. Demir ustasının demiri döverken demiri hem döven hem şekillendiren hem de demirin kendisi olduğunu düşünürsek ortada iş kalmaz. Sadece demirci ustasının ZANAAT dediğimiz kabiliyeti aşikar olur. Hz. Muhammed ‘İslamiyet’in kendisi olmasaydı böylesine güçlü bir şekilde fikrin yayılmasına sebep olabilir miydi? O artık Muhammed SAV değil İslamiyet olmuştu. Veyahut Mustafa Kemal Atatürk ‘Türkiye’nin kendisi olmasaydı böylesine güzel bir ülkeyi inşa edebilir miydi? O, Türkiye Cumhuriyet olmuştu. Tüm bunlar yapılan işin kendisi olmakla doğru orantılıdır. Sen ve İş yok! Sadece An’da Ol’an Eylem var.
 
Merkür/Satürn kavuşumu ve Ay/Pluton 120’lik İşin kendisi olarak YOK OLMAKTIR. Ben yok’tur, O vardır. Her yaptığın şey’de O’nun Musavvir esması her tamamladığın şey’de O’nun Vali esması açığa çıkar. Sonunda Malike’l Mülk olur yaptığın herşey. Ve der ki; Ben varım hani Ya Sen?…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin