18 Kasım 2013 Pazartesi

KELİMELERİN GÜCÜ ADINA: AY İKİZLER BURCU’NDA

Ay İkizler Burcu’nda seyrine başladı. İletişim ve haberleşme yoğun olarak yaşanacaktır. Her türlü iletişim konusunun gündeme alınması için uygundur. Bu evre ifade edebilme yeteneğinin kullanımı için özel enerjileri hayatımıza sokar. Pazarlama, reklam ve ticari faaliyetler artabilir. Çocukların sorun yada isteklerini dinleyebilir aynı zamanda empati geliştirebiliriz.

Ay-Neptün 90’lık iletişim konularında karışıklık yaratabilir. Yazılı ve sözlü her türlü konuda azami dikkatli olmanızı öneririm. Zira pek çok karışıklık, yanlış anlaşılma, aldatılma meydana gelebilir.
İkizler-Balık ekseninde gerçekleşen bu etkileşim skandal niteliğinde gerçekliği şaibeli haberlerin ortaya atılacağını anlatıyor olabilir. Neptün-Merkür 120’lik KELAM enerjisinin doğru kullanılması gerektiğine işaret ediyor. Çünkü, gökler ilahi kaynakla bağlantılı sanatsal çalışmaların ortaya çıkabileceğini söylüyor. İlahi rahmetin güzelliklerini açıkça ortaya koyan yeni bir kitap, yazar yada sanatsal bir çalışma gündemi meşgul edebilir.

Ay-Uranüs 60’lık enerjisi sürprizlere açık durumlara işaret ediyor. Sıradışı, eğlenceli olayların içerisinde yer alabiliriz.

İkizler-Koç aksında meydana gelen bu etkileşim medya dünyasında ortaya çıkacak hareketli zamanlarında habercisi olabilir. Aynı zamanda sosyal medya üzerinde hararetli zamanların meydana çıkabileceğini söylenebilir. Toplumsal düzlemde ‘dedikodu’ enerjisi ortaya çıkabilir. Başkaları hakkında olumsuz konuşmalar yapabiliriz. En zararlı davranışlardan biridir.

Bu evrede Merkür-Neptün enerjisini kullanarak başkaları hakkında olumsuz konuşmalar yapmak yerine hayrına sözler konuşmak, dua ederek hakkında hayırlı olanı istemek; Rabbin memnuniyetini kazanmamıza yardımcı olacaktır. Bugün uzun süredir başlamayı düşündüğümüz hobi mahiyetinde bir kursa başlayabilir. Kişisel becerilerimizi arttırabiliriz. Hareket enerjisinin yüksek olduğu günün diğer önemli etkilerinden biri her türlü yazılı yada sözlü anlaşmanın detaylarını incelerken sezgisel olarak dikkatimizi çeken noktaların gözümüze çarpması olabilir. Zihinsel düşüncenin yazılı yada sözlü etkisi yüksek olacağından uzun süredir konuşmak, iletişim kurmak istediğimiz birileri varsa bu evre oldukça uygundur.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin