19 Kasım 2013 Salı

KARARINCA ‘HAREKET’ BEREKETTİR

Mars-Jüpiter arasında meydana gelen 60’lık açının etkisiyle hareketli olacağımızı söyleyebiliriz. Enerjik, iyimser, hayata geniş pencereden bakabilecek vizyon ve donanımda hissedeceğiz.
 
Jüpiter, ilahi iradeyle birebir bağlantılı olduğundan harekete geçerken dua ve inanç enerjisini kullanabiliriz. Jüpiter birlikte çalıştığı gezegene ‘genişleme’ potansiyeli verir.
 
Mars, harekete geçme potansiyeli ve adrenalin etkisi yarattığına göre Jüpiter bu etkiyi maksimum seviyede kullanabilme yeteneği kazandıracaktır.
 
Başak-Yengeç aksında gerçekleşen bir etkileşim olduğundan geçmişten getirdiğimiz ilahi kaynaklar(Jüpiter Yengeç) araştırmacı, eleştirel ve mükemmeliyetçi bir davranış modeliyle(Mars Başak) hayatımıza çözüm getirecek sonuçların oluşmasına yardımcı olacaktır.
 
Ay-Mars arasında meydana gelen 90’lık açının etkinleşmesi agresif yaklaşımlar geliştirmemize neden olabilir. Acele hareket etmek kazalara sebep olabilir.
 
İkizler-Başak ekseninde oluşan 90’lık etki Merküryen bir hava yaratacaktır. Her türlü yazılı ve sözlü anlaşmayı imzalamadan önce detaylı şekilde düşünmenizi öneririm. Konuştuğumuz ve paylaştığımız sözlere dikkat edelim. Yanlış anlaşılmalara müsait etkiler altında olduğumuzdan yersiz gerginlik ve alınganlıklar yaşayabiliriz. İnternet ve medya alanında polemik ve kavgalar gündeme gelebilir. Sağlık konusunda gündemi sarsacak olaylar ortaya çıkabilir.
 
Güneş-Neptün 90’lık toplumsal kayıp enerjisini gündeme getirebilir. Ülke genelinde tanınmış kişilerle alakalı kayıp haberleri alabiliriz. Kaza ve kader insanın değişmez gerçekleridir. Yaşayacağımız her türlü durumu zihinsel enerji alanımızda Neptün-Merkür 120’lik etkisini kullanarak tefekkür, dua ve zikir enerjisiyle dönüştürebiliriz.
 
Sözün büyüsü kalbin anahtarını açar. Kalbe ulaşan Nur’unu görür. Nur’u gören zahiri manadan Batıni manaya yolculuğuna başlayarak göksel etkilerin kendisine değmeden teyet geçmesine şahit olur. Zihinsel faaliyetlerin hızlandığı ve yaratıcı enerjilerin yükseldiği günün genel temaları bu minvalde olacaktır.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin