22 Kasım 2013 Cuma

KALPLER TESLİM OLURSA ALLAH’A DUALAR ULAŞIR ARŞ-I AZAM’A

Ay-Jüpiter kavuşumu ‘özel’ bir zaman dilimine işaret ediyor. İlahi irade enerjisini bizlere sunuyor. İlahi temaların gerçekleşeceği önemli bir günde olduğumuzu söyleyebilirim. Jüpiter, şifa, bolluk ve bereket enerjisini ruhsal alandan fiziksel alanımıza doğru akıtacak. Dua ve ibadet için muazzam uygun etkiler mevcut.
 
Sabah erken saatlerde Ay-Jüpiter’in tam kavuşum anlarını tüm dilek ve isteklerin kabulü için sizin için hazır bekleyen açık kapıdan geçerek değerlendirin. İnancın derinine inildiği ölçüde içimizdeki muazzam iyileşitirici gücün farkına varabiliriz. Kalbi teslimiyetin açığa çıkaracağı fiziksel alandaki gerçekliğin deneyim alanı sıradışı deneyimler yaşamamıza yardımcı olacaktır. Dua enerjisine ellerimizi açarak Dua’nın kendisi olabilmek mümkündür. Rabbin esmaları kendisini açığa çıkartmak suretiyle varlığının gerçeklik alanındaki boyutunu aşikar edecektir. Toplu dua, meditasyon ve tefekkür edebiliriz. Cuma Günü’nde meydana gelen bu etkiyi elimizden geldiğinde doğru şekilde değerlendirelim.
 
Nefsin gözü dönmüş açlığını Rabbin Nurlu bereketiyle doyarak yanıtlayalım zira Arşın kapıları ve melekler yanımızda olacaklar. Allah’ın Selam ismiyle Selam edelim tüm yaratılmışlara.
 
Ay-Satürn 120’lik enerjisi inancın bereketli topraklarında arşa uzanmış ellerimizin boş çevrilmeyeceğini söylüyor. Kuantum düzlemde enerjilerin açığa çıktığı ‘dua’ ve ‘tefekkür’ dolu nidaların fiziksel alemin gerçeklik boyutunda vücuda geleceğini anlatıyor.
 
Ay-Mars 60’lık tüm bu yararlı etkileri açığa çıkartacak enerjiyi aktive edecektir. Nasibin imanlı kıyılarında, Allah’ın esmalarını kendimize zırh ederek dualara yönelmek günü doğru değerlendirmek açısından önem arz etmektedir. Kalbim atsın ALLAH, sözüm olsun ALLAH, bereketim olsun Ya Hu diyerek gerçek algısında değerlendirmeye aldığımız Zan perdesini aralayarak hakikatin som gerçekliğine bakalım.
 
Som Gerçeklik astrolojide Güneş enerjisi denen Ruh’un Rab parçasıdır. Vicdan terazisi Rabbin tarafına kaydıkça ruhsal gerçeklik fiziksel gerçekliğin yansıması olmaya başlar. O’ndan Sana; Senden O’na akmaya başlar tüm isimler. İsimler çoğul görünse dahi Tek’in Seyri başlar gönüllerde. Dua ve dileklerinizi en yüce merci olan gönlünüze iletin çünkü O size şahdamarınızdan daha yakın!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…

Sevgiler,
Güçlü Metin