23 Kasım 2013 Cumartesi

HZ. İNSAN OLMA DENEYİMİNİ SİZDE YAŞAYIN!

Ay Aslan Burcu’nda hareket etmeye başladı. Sanatsal çalışmalar, eğlence için uygundur. Aynı zamanda onayını beklediğiniz bir durum varsa Ay Aslan Burcu’nda kişilerin kapıları çalınıp ricada bulunmaya müsaittir.
 
Güneş-Ay 120’lik açısı kadın ve erkek ilişkilerinde olumlu etkilere işaret ediyor. Yönetici, erk, baba ve otorite figürleriyle iyi geçinebilirsiniz. Güneş, Ruh’tur; bütünün hem parçası hem tümü’dür. Dolayısıyla, 120’lik açının etkisiyle Ruh’un tekamülü için gereken madde boyutundaki kaynakların Güneş yani ‘Ruh’un hizmetine verildiğini söyleyebiliriz. Enerjik, başarıya odaklı ve iyimser hissedebilirsiniz.
 
Yay-Aslan aksında gerçekleşen bir etkileşim olduğundan Ya Nur ve Ya Fettah esmalarının aktive olarak İDRAK ve GENİŞLEME potansiyeli getireceğini söyleyebiliriz.
 
Ay-Uranüs 120’lik süprizler, sıradışı durumların ortaya çıkacağını gösteriyor. Aslan-Koç arasında böylesine etkin bir akışın meydana gelmesi yeni olana, daha önce denenmemiş olana yöneleceğimizi gösteriyor. Hareket, bereket ve enerjiyi tüm kuvvelerimizde hissediyor olacağız. Tüm bu etkiler gökyüzünde kocaman bir BÜYÜK ÜÇGEN oluştuğunu gösteriyor ki; bu oldukça önemli. Ateş burçlarında böylesine aktif bir 120’lik açısının oluşması HAREKET enerjisini aktive edecektir. Üçgenin bir ucunda Ya Fettah esması sınır blokajlarını çözerken diğer kısmında Ya Nur esması İdrak’ın etmeye sebep olacak; üçgenin diğer kısmında Ya Cebbar esmasıyla tüm bu esmaları harekete geçirerek günün genelinde sınırları aşan etki alanlarıyla hemhal olabiliriz.
 
Günün genel teması Satürn niteliğinde olduğundan önümüzde engel olduğuna inandığımız sınırları kaldırabiliriz. Farkındalık ölçüsünde yaratıcı kuvvelerimizi açığa çıkartarak yepyeni form verebilme kabiliyetimiz üst sınırlarda dolaşacaktır. Güneş’in böylesine etkin açılar alması kimliğin başarı ve kabiliyet enerjisiyle kendini ortaya koyacağını gösterir. Başarmak ve adım atmak için yetkin ve değerli nedenlerimiz olacaktır. Yüksek bilincimizle kontak haline geçebiliriz. Ruhsal anlamda derinde kalan, ruhumuza zarar veren her türlü durumu İLAHİ İRADE’nin yardımıyla çözebiliriz. Bugün içinize sorun bakalım; BEN KİMİM? İçsel düzlemde böylesine bir farkındalık yaşama ihtimaliniz yüksektir.
 
Bugün iletişim ve kontak haline geçmek istediğiniz kişilerle irtibat kurun. Dert ve sıkıntınızı paylaşın. Üst bilinç seviyesinde bu iletişimi Rab enerjisiyle kurabilir O’nun sonsuz Rahman ve Rahim isimleriyle BİR enerjisini deneyimleyerek O’ndan sizin diliniz ve gönlünüze gelen İSTEK ve TALEPLERİ yüce ALLAH’ın sonsuz esmalarının ÖZ’ünde vücuda gelen DUA enerjisine bırakın. Kalpten Zihne oradan Rabbin kapılarına ulaşan ‘HALEF’ yani Hz. İNSAN olma deneyimini yaşayın. Hem Dünyevi hem manevi anlamda enerjilerin böylesine güzel aktığı günü değerlendirmek dileğiyle…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin