21 Kasım 2013 Perşembe

DEPRESYONDAYIM, UNUTULDUM, ALDATILDIM

Ay Yengeç Burcu’nda hareket ettiğinden aile, vatan, ev ve beslenme temaları gündelik hayatın içerisinde sıkça yer alacaktır. Aşırı yemek yeme temayülü içerisinde olabiliriz. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye DİKKAT etmek gerekir.
 
Ay-Merkür 120’lik etkisi iletişim konularında olumlu enerjilere işaret ediyor. Her türlü yazılı ve sözlü iletişimde rahatlık ve kolay akışı beraberinde getirecektir.
 
Yengeç-Akrep aksında oluşan bu enerji akışı sezgisel davranmanın önemini vurgulamaktadır. Mantıktan ziyade hissediş ve sezgi temelli davranış modelleri benimsemekte fayda vardır. Ev, gayrimenkul ve arsa gibi yatırımlar açısında uygundur.
 
Ay-Venüs 180’lik ilişkilerde sorun ve gecikmelere sebep olacaktır. Netlik kazanılması gereken bir süreçtir. Kişiler karar almak durumunda kalırlar. Bilinçaltınızda size zarar veren, üzen, tekamül yolunuzda önünüzü tıkayan ilişkiler için sonlanma enerjisi verecektir. Venüs, zevk aldığımız konularla alakalı olduğundan zararlı bir alışkanlığı bırakmaya karar verebiliriz. Zira, Ay Küçülen bir pozisyonda olduğundan bunu desteklemektedir. Kilo vermek, sigara, alkol, kumar vs… gibi bize zarar veren alışkanlıkları arkamızda bırakabiliriz.
 
Ay-Pluton 180’lik açısı ‘kollektif’ etkileri yaratacaktır. Halkın üzerinde ‘baskı’ enerjisi ve gerginlik hissedilecektir. Yengeç’in temsil ettiği aile, çocuklar, ev, gelenek ve görenek ve temel değerler kökten bir değişim enerjisine maruz kalabilir. Kadınlara şiddet, tecavüz ve zorbalık haberleri duyabiliriz.
 
Venüs-Pluton kavuşum etkisiyle Ay’a 180’lik açı yollaması sapkın zevkler ve zarar verme eğilimini arttırıyor. Ülke haritamızın yükselen derecesine böylesine bir karşıtlığın etkileşim halinde olması halkın içinde başlayacak karışıklık, huzursuzluk ve toplumsal huzuru kaçıran zorlanmalara işaret edebilir. Ülke ve Dünya’da doğal afetler meydana gelebilir.
 
Ay-Uranüs 90’lık tüm bu huzursuz enerjiyi agresif bir hale getirebilir. Patlamalar, kimyasal bir takım silahlar, teknolojik durumlarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Teknik aksaklıklar ve teknolojik aletlerde arıza, korsanlık yada karışıklık enerjisi yüksektir. Uranüs, devrimci bir gezegen olduğundan; halk içinde aşırı milliyetçi yada etnik gruplardan çıkacak sorunların gündeme gelebileceğini söyleyebilirim. Huzursuz ve gergin bir ortam mevcut!
 
Ay-Satürn 120’lik duygusal anlamda ciddi, kararlı olacağımızı gösteriyor. Toplumsal hareketin sınırları belli olan bir çerçevede olacağını anlatıyor. Aynı zamanda, Satürn ‘karamsar’ ve ‘depresif’ bir enerji verecektir. Geleneksel gerçeklik penceresinden bakıldığında halkın üzerinde sağlam bir disiplin(Satürn) uygulaması söz konusudur. Buradaki tüm enerji ve açı kalıpları incelendiğinde baskıcı ve zorlayan durumların ortaya çıkma ihtimali kuvvetle muhtemeldir. Toplumsal korku ve endişe enerjisi daha da yükselecektir. Çünkü, 120’lik Satürn Ay’a rahat bir akış içinde bulunmaktadır.

Depresif ruh haline uygun gökyüzü etkileri söz konusu. Teslimiyet ve iman enerjisiyle herşeyin yoluna gireceğine inanmalıyız. Depresyondayız, Unutulduk ve Aldatıldık! Çünkü, biz bir aynayız!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin