9 Kasım 2013 Cumartesi

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ…HİZMET ZAMANI

Ay Kova Burcu’nda hareket etmeye başladığından entelektüel ilgi alanları, bilimsel uğraşlar önem kazanacaktır. Elektronik aletler ve teknolojik konulara meyil ederek yeni buluşlar ortaya koyabiliriz.
Duygusal mesafe yoğun şekilde hissedilir.

Ay-Merkür 90’lık açısı iletişim konularında sıkıntı yaratacaktır. Çünkü duygular kalın duvarların arkasında gizlenecektir. Bilimsel gerçekliğin vizyonu hareketlerimize yansıyacağından iletişim tarzımız karşımızdaki kişilere ‘soğuk, mesafeli ve yüzeysel’ gelebilir. Oysa ki; bilim adamı ameliyat yaparken, bir mucit bir keşif yaparken yada danışman danışanı dinlediği anlarda tam anlamıyla duygusal reaksiyondan uzaklaşarak empatik bir havaya bürünmelidir. Zira, işini hakkıyla yapabilmesi buna bağlıdır. Akrep-Kova aksında yansımalar anlamında birbirini gören burçlar yani anticia enerjisinde olduklarından 90’lık dahi olsa UYUMLU bir etkileşim sağlar.

Tek dikkat edilmesi gereken nokta; Merkür Rx olduğundan YENİ karar almaya müsait değildir. Ayrıca, iletişim tarzımız soğuk ve kırıcı olacağından karşımızdaki kişilerle gerginlik yaşayabiliriz. Yazılı ve sözlü her türlü iletişim dikkatle incelenmelidir. Evraklar kaybolabilir, eksik hazırlanmış olabilir yada E-mail karşınızdaki kişiye ulaşmamış olabilir. Burada teknolojik(Kova) bir takım aksilikler yaşanması olasıdır.

Ay-Satürn 90’lık yine Kova-Akrep aksında olacağında ciddi, disipline olan duygusal bir güçlenme süreci yaşatacaktır. Karamsar, yorgun ve bezmiş hissettiğimiz anlarda mücadeleyi bırakmayarak üzerine gitmeliyiz. Satürn, bilge öğretmendir. Bizleri sıkıntı, mücadele ve karamsarlık içerisinde eğiterek ŞÜKÜR etmemize olanak tanır. Günün genel teması ‘karamsar’ bir havada seyrediyor.

Uranüs-Ay 60’lık açısı sürpriz gelişmeler, ani gelişen fikirlerin sosyal mecralarda yayılmasına olanak tanıyacaktır. Sosyal aktivitelere uygun zaman dilimleridir. Arkadaşlarımız, sevdiğimiz kişilerle grup aktiviteleri yapabiliriz. Bir yardım kuruluşu için haftasonu çalışabilir, bundan büyük haz alabiliriz.

Mars-Satürn agresif enerjilerin dengeli kullanıma açık bir şekilde ortaya konacağını gösteriyor. Enerjiyi hedeflediğimiz konular için yararlı ve istikrarlı bir formda kullanabiliriz. Uranüs etkisiyle çılgın ve sıradışı spor aktiviteleri yapmaya meyil edebiliriz.

Merkür-Neptün 120’lik etkisiyle evrensel boyutları aşan bir bilinçle kollektif kaynağın desteğini alabiliriz. Zihinsel imgeleme kalıplarını yaratıcı bir şifalanma süreciyle harmanlayarak KUDDÜS esmasının kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran etkisiyle arınıp; ŞAFİ esmasının temiz ve aydınlık enerjisine ulaşabiliriz. Yaradanın sevgi ve şefkatiyle varlığın içerisinde kaybolur gerçekliğimizi yeniden yapılandırabiliriz. Dua, zikir, meditasyon ve tefekkür için muazzam etkinliği yüksek akşam saatlerini yararlı şekilde değerlendirelim.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin

Esma anlamlarıyla ilgili detaylı bilgi almak isterseniz:
http://www.ahmedhulusi.org/kuran/elesmaulhusna.htm