29 Ekim 2013 Salı

İYİ Kİ DOĞDUN TÜRKİYE CUMHURİYETİ: 29 EKİM 1923 Ankara, Saat: 20.30

Bugün Sevgili #Türkiye’mizin astrolojik haritasını yorumlamak istiyorum. Solar Return ve Transit etkileri yorumlayarak Türkiye’mize astrolojik danışmanlık vereceğim(!) Ülkemiz bu yıl içinde Koç enerjisiyle hareket edecektir. Öncü davranışlar çerçevesinde yeniden yapılandığı bir süreçten geçtiğini söyleyebiliriz. Bu dönemde olayların akışı kontrol dışında akacaktır. Dispozitör Mars’ın yerleşimiyle yıl boyunca memurlar, çalışanlar, polisler ve orduyla alakalı ciddi konuların gündeme gelecektir. Tüm çalışan kesimle alakalı ülke genelinde sorunlara sebebiyet vereceğini söyleyebiliriz.

Uranüs’ün 12.evdeki yerleşimi kollektif, derinden bir değişimin sinyallerini verirken. Devrimci hareketlerin kayıplara sebep olacağını göstermektedir. Uranüs ‘devrimci’ hareket, 12.ev(hapishane, hastane) gibi alanları yönettiğinden bu sene isyankar hareketlerin sonucunda pek çok hapis ve yaralanma durumuyla karşılaşılacağını söylemek mümkündür.

Uranüs-Pluton 90’lık açısı mücadele edileceğine işaret ediyor. Uranüs Koç(savaşan devrimciler) Pluton Oğlak(eski ve köklü yöneticiler) olarak yorumlanırsa bu sene ciddi şekilde güçlü erk sahipleri tarafından baskılanacak devrimci hareketlere şahit olacağımızı söyleyebilirim. Bu savaşta otorite figürlerinin güç sahibi olduğunu söyleyebiliriz.

Tüm bunlara ek olarak; bu etkileşim kitlesel ölümler, patlamalar, doğa olaylarıyla yakından alakalıdır. Deprem, yangın, sel gibi doğa olayları hem dünya hem ülkemizde karşımıza çıkacaktır. Güç sahipleriyle ilgili KADERSEL kayıp enerjilerine oldukça açık bir dönemdeyiz. Gücün dönüşmesi, el değiştirmesi muhtemeldir. Güç ve otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerle alakalı kayıp, hastalık gibi haberler durumlar ortaya çıkabilir.

Ülke genelinde finansal(8.ev) konularda ciddi maddi krizler konusunda herkesi uyarmak isterim. Kredi, faiz, ödemeler, borçlar, vergiler ülkemizi ciddi şekilde zorlayacaktır. Etnik ve köken temalı ayrışmalar, kavgalar yoğun olarak yaşanacaktır. Biz Bir’iz Biz Kardeşiz Unutmayalım! Aniden çok fazla kayıp ve ölüm yaşayacağımız bir yıla girmiş bulunuyoruz. Bırakmaktan korktuğumuz herşeyi kaybediyoruz.

Sağlık sektörüyle alakalı önemli gelişmeler meydana gelebilir. Öte yandan; ilaç zehirlenmeleri ve sel baskınları çok yoğun yaşanacaktır. Tüm bu etkilere rağmen millet olarak iyimser bir yapı sergiliyor olacağız. Zor enerjiler mevcut.

Ay-Venüs 120’lik açısıyla kadın haklarıyla alakalı önemli adımlar atılacaktır. Kadınlar sahne önünde, hukuksal konularda söz sahibi olacaklar. İlişkiler konusunda çok fazla boşanma haberi duyabiliriz. Çünkü, Aslan-Yay aksında meydana gelen uyumlu akış aşırı ÖZGÜR bir temayı ilişkilerimize sokacaktır.Eğlence sektörü çok fazla gündeme gelebilir. Uluslar arası sanat yada spor başarılarına imza atabiliriz.

Güneş-Neptün 120’lik açısıyla kimliklerimizin dağılacağı, şifalı bir sürecin içerisine girdiğimiz söylemek mümkündür. Ruhsal konular ve mistik enerjilerin sürekli etkisi altında hissediyor olacağız. Biwheel tekniğiyle transit etkilere baktığımda ise, Solar Return haritayı destekler enerjileri veriyor.

Pluton-Pluton karşıtlığı ciddi bir zorlanma enerjisi getirecek. Oğlak-Yengeç aksında oluşan bu açılanma Dünya ve özellikle ülkemizde sistemin çöküşünü ve ölümünü anlatıyor. Düzenin, kuralların, kapitalist sistemin ortadan kalkacağı bir sürece doğru hızla ilerliyoruz.

Bu süreçte gereksiz olan herşey doğal bir akışla ortadan kalkacaktır. Sadece gerekli olan şeyler hayatta kalacaklardır.

Bu etkileşim müzmin doğa olaylarına davetiye çıkartıyor. Doğal felaketler yaşanabilir. Dini konularda ciddi reform sayılacak fikirler ön plana atılacaktır. Ne yapmalısın TÜRKİYE’m? Kadersel olayların yaşanacağı süreçlerden geçiyor olduğumuz bir gerçek.

Düzen ve sistemin kökten değişime uğrayacağı, bazı kişilerin hastalık ve hapis olaylarıyla sınanacağı ayrıca dini reformların dile geleceği bir süreçten geçiyoruz. Huzurlu olacak mıyız? Sorusuna net bir yanıt vermek gerekirse huzurların kaçacağı bir noktadayız.

Ülke ve dünya insanları olarak uzun süredir umursamaz, kalbi taş bağlamış bir halde yaşam yolculuğumuzda sevgi ve saygıyı kapalı rafların içine sakladık. İlahi irade olan yüce Rabbin bir parçası olduğumuzu unutarak et bedenlerin içine kendimizi hapsettik. Yaşadığımız senaryoyu hazırlayan bizleriz. Bilincin değişmesi, kalbin ruhun nefesiyle dolması önemlidir. Her nefes alışımızda HU der gibi bıraksak kalbimizdekileri HAKTAN HALKA misali özgürce…

Eleştirdiğimiz, kötü dediğimiz herşey ve her kişi KARMA borcunuzda karşınıza çıkan bilge öğretmenlerdir. Bize kolaylık sağlayan hiçbir durum, kişi veya olay ilerlemeye yardımcı olmaz. Zorlayan enerjiler tekamüle ulaşma adımlarına destek olur. AFFETMEK ve BIRAKMAK yaşanacak durumları yumuşatabilir, Sadaka belayı defedebilir. En önemli sadaka ise kalbinizin sadakası O’nu asla es geçmeyin. İyi yada Kötü yoktur ‘OL’ emri vardır. Tüm OL emrini verip yarattığın insanlarını, büyükten küçüğe, yöneticisinden halkına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Biz kardeşiz, biz Bir’iz ve birlikte güzeliz... En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim...
Nice mutlu seneler TÜRKİYE, İYİ Kİ DOĞDUN… 
Sevgiler,
Güçlü Metin

#29EkimCumhuriyetBayramıKutluOlsun
#İyikiDoğdunTüriyeCumhuriyeti