24 Ekim 2013 Perşembe

CAN-I DERUNDA HİSSETTİĞİNİZ İLHAMLARI BİLİNÇLİ İDRAKIN AYDINLIK ENERJİSİYLE HAREKETE GEÇİRİN!

Ay duyguların nihai temsilcisi Yengeç Burcu’nda hareket ederken merhamet, sevgi, bağlılık ve anne temalarıyla özdeşleştirilir.

Ay-Güneş 120’lik açısıyla ilahi irade şefkatli elleriyle halka uzanıyor. Güneş’in yaşam veren enerjisi kalbimizi ısıtıyor. Kimliğimizi kaderimize yansıtarak kadersel yolumuzu aydınlatan Allah’ın Nur esması aktive olacaktır. Rahim ve Rahman kuvvelerinin uyumlu akışı sayesinde eril-dişil enerjiler dengelenecek. Erkeğin ‘kuvveti’ kadının naif yapısıyla dengeli bir akış içerisinde olacak. Aynı zamanda başarmak, kendimizi göstermek istediğimiz her türlü konuda kendimizi ifade edeceğimiz durumların ortaya çıkmasına müsait etkiler günün genelinde mevcut durumda. Otorite figürleri ve yönetici konumundaki kişilerin desteklerini alabiliriz.

Yengeç-Akrep aksında meydana gelen bu akış aynı zamanda ruhun dönüşüm enerjisini yoğun şekilde aktive edecek. Kimlik ve ego(Güneş) mezara(Yengeç) girecek diyebiliriz. Ego’nun Ölüm’ü aynı zamanda ZAN perdesinin ortadan kalkmasına yardım eder. Bu açılanma ülkemizde tanınmış veya önemli bir kişinin ölümüne işaret edebilir(!) İDRAKIN aydınlattığı kimliğimizle sahip olduğumuz tüm mevcudiyeti harekete geçirebiliriz.

Ay-Neptün 120’liği kollektif bilinçten gelen yaratıcı enerjiyi kullanabiliriz. Dua, tefekkür, meditasyon, zikir gibi çalışmalar yaparak içimizdeki aşkın engin sularında yüzebilir, dileklerimizin gerçekleştiğini görebiliriz. Bugün ağzımızdan çıkanların şaşırtıcı bir şekilde maddesel boyutta gerçekleştiğine şahit olabiliriz. İlahi olan aşkınlık boyutlarında benliğimizi kurban etmeli, derinleşerek CAN’da varolan ‘HALEF’ gücünü İNSAN-I KAMİL olana yaraşır bir şekilde HAKKıyla kullanabilmeliyiz.

Ay’ın genel teması ‘BIRAKMA ve DÖNÜŞÜM’ (!) Toplumsal anlamda İRADE gücümüzü kullanarak ideallerimizi hayallerin kristal parlaklığına(Neptün) bırakabiliriz.

Ay-Mars arasında meydana gelen destekleyici enerjiler yardımıyla rahatlıkla harekete geçebilir, gücümüzü sağlam bir enerjiyle ortaya koyabiliriz.

Akşam saatlerine doğru Ay-Pluton 180’liği güç savaşlarını ortaya çıkartabilir. Aşırı gelenekçi ve milliyetçi grupların saldırı haberlerini duyabiliriz. ‘Sen çekil aradan ortaya çıksın Yaradan’ misali can-ı derunda hissettiğiniz ilhamları(Neptün) bilinçli idrakın(Güneş) aydınlık enerjisiyle harekete geçirin(Mars)

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
Sevgiler,
Güçlü Metin