29 Eylül 2013 Pazar

28 EYLÜL CUMARTESİ ASTROLOJİK OLARAK GÖKYÜZÜ NELER SÖYLÜYOR?


Ay-Venüs etkisiyle meydana gelen etkileşim sayesinde ikili ilişkilerde uyum, ahenk, denge ön planda olacaktır. Burada ilginç bir etkileşim söz konusu çünkü su grubu burçlarda meydana gelen bu etki sayesinde derinlik, en dipte olana ulaşma gücü ve dönüşüm temaları oldukça güçlenir.

Ay Yengeç ‘aidiyet’ hissini dünkü yazımda bahsetmiş oldu...ğum gibi arttıracaktır. Ait olma güdüsü Venüs Akrep etkisine kaynaklık edecektir. Akrep Burcu derin bağlılık ve tutku kavramlarını ilişkinin içerisine sokarak Yengeç’in aidiyet beklentisine rahatlıkla cevap verecektir.

Ay-Jüpiter kavuşumu inanç, felsefe, düşüncenin geniş boyutlarda ifade edilebilmesine yardımcı olacaktır. İşte tam bu noktada Venüs’ün temasıyla tüm etki derin düşünme biçimlerinin dönüşümüne kaynaklık edileceğini gösterir. İlişkiler diğer bir noktası kişinin kendisiyle olan ilişkisini anlatır. Venüs ‘öz’ dönüşüme kaynaklık ederek bireyin kendini dönüştürmesine yardımcı olacağını göstermektedir. Ayna misali; biz neysek karşımızdaki O olacaktır.

Satürn tüm bu etkiye destek vererek sağlam, kalıcı ve sabit olunacak adımlar atılmasına yardımcı olacaktır.

Ay-Uranüs kollektif anlamda gruplaşma, toplumsal hareketler ve ani gelişen durumları beraberinde getirebilir. Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Merkür arasındaki zorlayıcı etkiler iletişim konularında zorluk yaşanabileceği konusunda bizleri uyarıyor.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim… #astroloji #burçlar